Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..Όλα έχουν Διπλή Σημασία και Διπλή Πρόθεση...ΘΑ ΒΓΕΙ..ΤΟ 2020..![ΒΙΝΤΕΟ]


Οι μάσκες θα μπορούσαν να προετοιμάσουν τις μάζες για κάτι άλλο. Όλα έχουν Διπλή Σημασία και Διπλή Πρόθεση. Τα στρατεύματα της Κίνας βρίσκονται στο Βανκούβερ, στα σύνορα των ΗΠΑ και κοντά στα σύνορα του Μαίην. Έτσι, ό, τι συμβαίνει θα περιλαμβάνει την Κίνα. Θα μπορούσε να είναι βιολογικό. Στο περιοδικό Economist έδειξε μια μάσκα προσώπου και μετά τις μάσκες αερίου. Απλώς κάτι για να σκεφτείτε. Ειρήνη και δύναμη σε όλους.


Wanda Fox.


Το Dark Winter απαιτεί πρώτα να αποσταθεροποιήσετε την οικονομία. Έπρεπε να καταστρέψουν την οικονομία που χρησιμοποίησαν το COVID 19. Έφτιαξαν μια «οικονομία στην έγκαιρη ναυτιλία, ώστε να μπορούν να την καταρρεύσουν. Θα χρησιμοποιήσουν ένα «δεύτερο κύμα» για να. . . Προκειμένου να μας πείσει ότι είμαστε μολυσμένοι, υποθέτω ότι αυτό είναι το 5G. 


Σούζαν Χάρτμαν. 


Έχω μια βασική δουλειά σε ένα μανάβικο. Όλοι πρέπει να φορέσουμε μάσκες ολόκληρη τη βάρδια μας και κανένας πελάτης δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο κατάστημα χωρίς να φοράει μάσκα. Επίσης, μας λένε ότι θα ολοκληρωθεί μια ανακαίνιση μετά τα Χριστούγεννα, πράγμα που σημαίνει ότι το κατάστημα ενδέχεται να κλείσει για ένα χρονικό διάστημα. Μερικές πληροφορίες σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ.


Signs of Play.