Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΑ....!!«Όλα τα ρωσικά όπλα είναι διαθέσιμα εάν το θελήσετε».....!!Αυτό είναι το μήνυμα που έδωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι της ROSTEC στον γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο ο οποίος βρέθηκε στο ΔΙΕΘΝΕΣ Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020», στη ΜΟΣΧΑ κατόπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ της ΡΩΣΙΚΗΣ Ομοσπονδίας.

ΡΩΣΙΑ....!!«Όλα τα ρωσικά όπλα είναι διαθέσιμα εάν το θελήσετε».....!!Αυτό είναι το μήνυμα που έδωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι της ROSTEC στον γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο ο οποίος βρέθηκε στο ΔΙΕΘΝΕΣ  Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020», στη ΜΟΣΧΑ κατόπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ της ΡΩΣΙΚΗΣ Ομοσπονδίας.









«Όλα τα ρωσικά όπλα είναι διαθέσιμα εάν το θελήσετε». Αυτό είναι το μήνυμα που έδωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι της ROSTEC στον γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Αντιπτέραρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο (ε.α.), ο οποίος βρέθηκε στο Διεθνές Στρατιωτικό-Τεχνικό Φόρουμ «ARMYA 2020», στη Μόσχα, κατόπιν πρόσκλησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, του γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με Ρώσους αξιωματούχους και  ξεναγήθηκε σε περίπτερα εταιριών της Αμυντικής βιομηχανίας, οι οποίες συμμετείχαν στην διεθνή στρατιωτική έκθεση της Μόσχας.

Μάλιστα, ο Έλληνας αντιπτέραρχος έτυχε θερμής υποδοχής και έγινε δεκτός από τον αναπληρωτή υπ. Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φομίν.

Κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε ο Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος με Ρώσους αξιωματούχους της ROSTEC του διεμηνύθη στο πλέον επίσημο επίπεδο ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να προσφέρει οποιοδήποτε όπλο στην Ελλάδα και χωρίς κανένα περιορισμό.

«Ότι θέλετε εμείς σας το δίνουνε αρκεί να το παραγγείλετε. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός», του είπαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα οι Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η προσφορά δεν αφορά μόνο «αμυντικά» όπλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκτός από αντιαεροπορικά συστήματα μπορούν να προμηθεύσουν την Ελλάδα με οποιοδήποτε άλλο όπλο όπως πυραύλους εδάφους-εδάφους Iskander, συστήματα επάκτιας άμυνας Bastion και όπως είχε αποκαλύψει κατ΄αποκλειστικότητα το pronews.gr  ακόμη και το υπερμαχητικό 5ης γενιάς Su-57!