Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ....!!ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ KAI ΕΞΩ....Έναντι αυτής της στρατηγικής ΣΗΜΕΡΑ στην Αθήνα ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΕΥΔΗΣ δημοσκόπηση που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ότι το 70% των Ελλήνων είναι ΥΠΕΡ του διαλόγου με την Τουρκία τώρα…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....!!Ώρα είναι να μας πουν ότι πρόκειται…για ψυχολογική επιχείρηση....!!ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ....ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΩΤΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ....ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...!!ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...!!

ΕΣΚΑΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ....!!ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ KAI  ΕΞΩ....Έναντι αυτής της στρατηγικής ΣΗΜΕΡΑ στην Αθήνα ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ  ΨΕΥΔΗΣ δημοσκόπηση που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ότι το 70% των Ελλήνων είναι ΥΠΕΡ του διαλόγου με την Τουρκία τώρα…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....!!Ώρα είναι να μας πουν ότι πρόκειται…για ψυχολογική επιχείρηση....!!ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ....ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΩΤΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ....ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...!!ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...!!









ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ KAI  ΕΞΩ....;

Σουλτάνος «Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε  είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν απο αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα».

Έναντι αυτής της στρατηγικής σήμερα στην Αθήνα κυκλοφορεί δημοσκόπηση που υποστηρίζει ότι το 70% των Ελλήνων είναι υπέρ του διαλόγου με την Τουρκία ,τώρα…Ώρα είναι να μας πουν ότι πρόκειται…για ψυχολογική επιχείρηση!

https://www.militaire.gr/o-erntogan-apeilei-na-mas-quot-petaxei-stin-thalassa-quot-ki-emeis-kanoyme-quot-masaz-quot-ston-kosmo-gia-dialogo/

Η αθηναϊκή εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ», στο φύλλο της 3ης Σεπτεμβρίου, καταγγέλλει ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να στείλει «τουρκικό ὑποβρύχια στήν ἀλβανική βάση τοῦ Αὐλῶνος» και να εγκαταστήσει τουρκικά στρατεύματα στους Αγίους Σαράντα.