Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.....!!Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον Γαλλικό στρατό ότι ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....και όχι τον ρωσικό....;;;;;“Ήρθαν οι κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα”....!!ΟΛΗ Η προφητεία του Πατροκοσμά που ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΩΡΑ.....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.....!!Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον Γαλλικό στρατό ότι ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....και όχι τον ρωσικό....;;;;;“Ήρθαν οι κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα”....!!ΟΛΗ Η προφητεία του Πατροκοσμά που ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΩΡΑ.....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ











Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό;/“Ήρθαν οι κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα” – Η προφητεία του Πατροκοσμά που είναι έτοιμη να επαληθευτεί.

 Η παρακάτω προσέγγιση της προφητείας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στάλθηκε με email από φίλο αναγνώστη, σας την παρουσιάζουμε αυτούσια, προς προβληματισμό.
Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
KKG1
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο ισαπόστολος, προφήτευσε ότι το ξανθό γένος θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη και επειδή δεν θα μπορεί να την κρατήσει, θα την δώσει στην Ελλάδα (μετά από διαπραγματεύσεις). Προφήτευσε επίσης ότι οι «κοκκινιγέλεκοι» θα είναι αυτοί που θα σώσουν τον ελληνικό λαό από τα δεινά της εσωτερικής αναταραχής, ήτοι απ’ ότι φαίνεται, από εσωτερική ανωμαλία ένεκα της εξέγερσης τόσων εκατομμυρίων, εχθρών της ορθοδοξίας, υποκινούμενων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μας.
Δίνοντας προσοχή στα λεγόμενά του βλέπουμε ότι χρησιμοποιεί έναν χαρακτηρισμό για τους καταλαμβάνοντες την Κωνσταντινούπολη (ξανθό γένος) και έναν διαφορετικό χαρακτηρισμό για τον στρατό της χώρας που θα έρθει για να σώσει εμάς τους έλληνες (κοκκινογέλεκοι). Άρα ο Άγιος εννοούσε δύο διαφορετικά έθνη ή κράτη.
Λέγοντας ο Άγιος Κοσμάς ότι θα έρθει άλλος στρατός για να σώσει τους έλληνες, πρόθεσή του ήταν να δείξει ότι δεν θα είναι ο ελληνικός στρατός αυτός που θα σώσει τους έλληνες στην Ελλάδα, παρά να πει ποιάς χώρας στρατός θα έρθει προς βοήθειά μας. Όταν ρωτήθηκε όμως από τους ακροατές του, ποιος θα είναι αυτός ο στρατός, αυτός ανέφερε το χαρακτηριστικό ένδυμα του στρατού αυτού. Οι κοκκινογέλεκοι, είπε. Ήταν σαφής. Αυτοί που φοράνε κόκκινο γιλέκο. Δηλαδή, αυτοί που φοράνε αμάνικο επανωφόρι κόκκινου χρώματος. Κακώς οι περισσότεροι ταύτισαν τα κόκκινα γιλέκα με τον κόκκινο στρατό της ΕΣΣΔ. Κόκκινος στρατός, κατ’ ευφημισμόν, ήταν ο στρατός της ΕΣΣΔ όταν ο συνασπισμός των χωρών αυτών εδυναστεύετο τότε από τον άθεο κομμουνισμό. Ο κομμουνισμός κατέρρευσε και ο κόκκινος στρατός έπαψε να υπάρχει. Άρα, πρώτον, ο τωρινός ρωσικός στρατός δεν αποκαλείται πλέον κόκκινος και δεύτερον, οι ρώσοι (σύμφωνα με τις προφητείες) ενώ δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Κωνσταντινούπολη πως είναι δυνατόν να στείλουν στρατό προς βοήθειά μας;
Επίσης, σε όλους τους στρατούς του κόσμου πλέον, τα χρώματα των στολών τους τα υπαγορεύει το περιβάλλον μέσα στο οποίο επιχειρούν. Άρα το κόκκινο χρώμα στις σύγχρονες στολές μάχης των στρατιωτών είναι πλέον απαγορευτικό.
Επομένως ο Άγιος Κοσμάς αναφερόταν στο χρώμα στολών στρατού που ήταν σύγχρονός του. Όταν είπε «οι κοκκινογέλεκοι» στην ουσία έλεγε στους ακροατές του, για να καταλάβουν όσοι μπορούσαν, «οι στρατιώτες της χώρας που τώρα φοράνε κόκκινα γιλέκα». Ουσιαστικά, τους υποδείκνυε τη χώρα με το στοιχείο που τους έδινε.
Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς το πότε έζησε ο Άγιος Κοσμάς για να μπορέσει να βρει τον σύγχρονό του στρατό που εννοούσε. Ο Πατροκοσμάς γεννήθηκε το 1714, έγινε μοναχός το 1759 και κατόπιν άρχισε τις περιοδείες του. Αλλά ο φθόνος των Ευρέων, σε συνεργασία με τους Τούρκους, είχε σαν αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του στην Βόρειο Ήπειρο το 1779.
Δείτε τώρα τις παρακάτω φωτογραφίες με κοκκινογέλεκους στρατιώτες.
KKG2KKG3KKG7
Οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν γάλλους κοκκινογέλεκους στρατιώτες. Είναι από την αναπαράσταση του πολέμου των Γάλλων εναντίον των Άγγλων που είχε γίνει την περίοδο 1756-1763 στη Νέα Γαλλία, στο Κεμπέκ, δηλαδή την περίοδο που ο Άγιος Κοσμάς εμψύχωνε τους σκλαβωμένους έλληνες. Οι στρατιώτες φοράνε τις στολές της εποχής εκείνης για ρεαλιστική αναπαράσταση του τότε πολέμου. Κάποιοι λάτρεις της ιστορίας της περιοχής (ο σύλλογος «Οι δρόμοι της Ιστορίας») αναπαρέστησαν τον πόλεμο εκείνον, βοηθώντας και μας να δούμε ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι κοκκινογέλεκοι. Είναι οι γάλλοι.
Το βασικό ερώτημα είναι, πως και γιατί θα βρεθεί ο γαλλικός στρατός στην Ελλάδα προς βοήθειά της; Εδώ είναι που το προηγούμενο άρθρο αναφορικά με τον ηγέτη της Γαλλικής δημοκρατίας αποκτά άλλου τύπου ειδικό βάρος.
Χρήστος Μαντζιάρης.
pentapostagma.gr

“Ήρθαν οι κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα” –  Η προφητεία του Πατροκοσμά που είναι έτοιμη να επαληθευτεί.


Μετά το ψευτορωμέικο, το ρέμπελο, το χιλιάρμενο, τα τρία «Κ», άλλη μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού επαληθεύεται στις μέρες μας. Αυτή των «κοκκινογέλεκων».
Των κοκκινογέλεκων που θα μας βοηθήσουν στον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν. Όλα συγκλίνουν στο αναπόφευκτο, και ενώ οι περισσότεροι πίστευαν ότι «θα μας σώσουν οι Ρώσοι», μόλις έγινε φανερόό ότι οι Ρώσοι δεν θα μας σώσουν, παρεβλέφθη και η προφητεία των κοκκινογέλεκων. Αυτό διότι πολλοί νόμιζαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Ρώσοι.
Ποιοι είναι όμως οι κοκκινογέλεκοι, που είπε ο Άγιος Κοσμάς; Κοκκινογέλεκοι, είναι οι Γάλλοι. Από το 2012, στο εκδοθέν αλλά μη ευρέως ακόμη πωληθέν βιβλίο μου για την Ελλάδα, ισχυριζόμουν ότι κοκκινογέλεκοι είναι οι Γάλλοι. Επίσης, τον Οκτώβριο του 2014, στο άρθρο μου «Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό» ανέλυα γιατί κοκκινογέλεκοι είναι οι γάλλοι. Τότε, οι περισσότεροι πίστευαν ότι κοκκινογέλεκοι είναι ο «κόκκινος στρατός» της Ρωσίας, έστω και αν είναι πλέον «τέως κόκκινος στρατός». Ήταν δύσκολη περίοδος να λες ότι δεν θα μας σώσουν οι Ρώσοι αλλά οι Γάλλοι.
Το της 4ης Οκτωβρίου 2014 άρθρο είχε εν περιλήψει ως εξής. Ο Πατροκοσμάς ξεχώριζε το ξανθό γένος από τους κοκκινογέλεκους, άρα αναφερόταν σε δύο διαφορετικές εθνότητες. Ο κόκκινος στρατός ονομάστηκε «κόκκινος» λόγω κομμουνισμού. Με την πτώση του κομμουνισμού έπαψε να είναι κόκκινος. Από την άλλη, ήταν ποτέ δυνατόν άθεοι κομμουνιστές, και ρώσοι συνάμα, να βοηθήσουν την Ελλάδα; Επίσης, ο Πατροκοσμάς μας προλέγει ότι οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Κωνσταντινούπολη και έτσι η διεθνής κοινότητα θ’ αναγκασθεί να μας την δώσει.
Είναι λοιπόν δυνατόν, την στιγμή που δεν θα μπορούν να κρατήσουν την Πόλη, να διαθέτουν στρατεύματα που θα βοηθάνε εμάς; Άρα οι Ρώσοι δεν είναι οι κοκκινογέλεκοι. Επί πλέον, ο Πατροκοσμάς μιλούσε σε απλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας λέξεις της εποχής για να τον καταλαβαίνουν εκείνοι και όχι εμείς. Επομένως όταν έλεγε «κοκκινογέλεκοι», εννοούσε τους κοκκινογέλεκους. Τόσο απλό. Εννοούσε τους στρατιώτες που φορούσαν ΤΟΤΕ κόκκινα γελέκα. Τότε, κόκκινα γελέκα φορούσαν οι γάλλοι στρατιώτες. Η απλούστερη και πλέον ασφαλής απόδειξη, πέραν της μελέτης των στρατιωτικών στολών, είναι η φωτογραφία.
του Χρήστου Μαντζιάρη.

Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle στην ανατολική Μεσόγειο.

 Η ναυαρχίδα του Γαλλικού στόλου, το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle συνοδευόμενο από άγνωστο αριθμό πλοίων και υποβρυχίων του γαλλικού πολεμικού ναυτικού αναμένεται να καταπλεύσει άμεσα στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με δημοσιεύματα Γαλλικών Μέσων ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται σχετική πληροφόρηση από το Γαλλικό Υπουργείο Αμύνης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.Το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle στην ανατολική Μεσόγειο
Το «κόσμημα» στο στέμμα του γαλλικού ναυτικού καταπλέει στη Μεσόγειο σε μια «μη προσδιορισμένη αποστολή», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όπως του γαλλικού lemarin.ouest-france.fr.

Όντας το σημαντικότερο στρατηγικό όπλο της Γαλλίας, δεν έχουν ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας περισσότερες λεπτομέρειες, όπως όμως επισημαίνουν στρατιωτικοί αναλυτές, ο απόπλους από τo ναύσταθμο της Toulon γίνεται με το αεροπλανοφόρο σε «ετοιμότητα μάχης», δηλαδή με πλήρες πολεμικό φορτίο το οποίο περιλαμβάνει πλήθος μαχητικών αεροσκαφών Ραφάλ, ιπτάμενα ραντάρ και στρατηγικό οπλισμό πυραύλων μέγιστης ακτίνας δράσης, αντι-υποβρυχιακό οπλοστάσιο καθώς και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού, στόχευσης και ηλεκτρονικών παρεμβολών που έχει αναπτύξει η γαλλική πολεμική βιομηχανία με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχουν μέσα αντίμετρων στη διάθεση καμμίας άλλης χώρας.
Η ανάπτυξη του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στην Ανατολική Μεσόγειο τη συγκεκριμένη στιγμή έρχεται σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν πως «η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο από πράξεις», ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν την ίδια ώρα απειλούσε ευθέως Ελλάδα και Γαλλία πως «θα πληρώσουν βαρύ τίμημα».
Γάλλος ΥΠΕΞ: «Απολύτως απαράδεκτη» η παραβίαση στη Μεσόγειο
Ηχηρή απάντηση στην Τουρκία έδωσε και ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λε Ντριάν λέγοντας πως η παραβίαση θαλάσσιου χώρου στην αν. Μεσόγειο είναι «απολύτως απαράδεκτη».
«Θα ήταν σοβαρό σφάλμα να αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων», τόνισε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο Παρίσι, παρουσία του Γερμανού υπουργού εξωτερικών Χάικο Μάας στο σεμινάριο εργασίας των πρέσβεων της Γαλλίας στις ευρωπαϊκές χώρες.
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι, σε έναν ολοένα και σκληρότερο κόσμο που ανασυντίθεται, υπό την επήρεια ξεκάθαρων παιχνιδιών εξουσίας και συστηματικής διάλυσης των πολυμερών πλαισίων. Η Ευρώπη οφείλει επιτέλους να αφήσει πίσω της την εποχή της αθωότητας και της αφέλειας και να διαμορφώσει το δικό της πεπρωμένο. Ειδάλλως, άλλες δυνάμεις θα το διαμορφώσουν αντ' αυτής» σημείωσε.
"Είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δράσουμε" σημείωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών αναφορικά με την προκλητική στάση της Τουρκίας
"Είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δράσουμε" σημείωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών αναφορικά με την προκλητική στάση της Τουρκίας
«Είναι η μεγάλη αποκάλυψη του 2020. Το έτος αυτό διέλυσε ορισμένες ψευδαισθήσεις: Είμαστε πλέον αναγκασμένοι να δράσουμε. Τούτη η συνειδητοποίηση είτε έχει ήδη γίνει είτε λαμβάνει χώρα τώρα. Όλοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να συμμετάσχουν σε ένα φιλόδοξο σχέδιο» προσέθεσε, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της υπεράσπισης της ευρωπαϊκής ασφάλειας και της αντίληψης του στρατηγικού μας περιβάλλοντος.
Ο Γάλλος υπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις του Αυγούστου, που ήταν -όπως τόνισε- πυκνές, «ίσως μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό». «Όταν ένας από εμάς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολιτική τετελεσμένου γεγονότος, μια πολιτική επιθετική και αδικαιολόγητη, οφείλουμε να απαντήσουμε συλλογικά, διότι πρόκειται για μια απειλή ενάντια στην κυριαρχία και στα συμφέροντα της Ένωσης» επισήμανε αναφερόμενος στην ανατολική Μεσόγειο και την Τουρκία, «που παραβιάζει το θαλάσσιο χώρο κράτους- μέλους της ΕΕ».
«Η ΕΕ είναι έτοιμη για διάλογο. Είναι όμως εξίσου έτοιμη να εκφραστεί με κατηγορηματικό τρόπο, μέσω κυρώσεων, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο», ανέφερε και προσέθεσε πως αυτό άλλωστε αποφασίστηκε στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.
«Κινητοποιούμε όλα τα διαθέσιμα διπλωματικά και επιχειρησιακά μέσα, αποσκοπώντας στη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν έναν εποικοδομητικό διάλογο με την Άγκυρα. Και στο ζήτημα αυτό, υπάρχει σύγκλιση απόψεων μεταξύ του Προέδρου Μακρόν και της καγκελάριου Μέρκελ, ήτοι μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας. Ο στόχος μας είναι μόνιμος και διπλός: Σταθερότητα και κυριαρχία», είπε ο κ. Λε Ντριάν.
«Στην εμβάθυνση της αλληλεγγύης, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε μαζί τις κοινές προκλήσεις, και στην αναβάθμιση της κυριαρχίας, που απαιτείται για να αναδείξουμε την ανεξαρτησία μας έναντι των κρατικών και ιδιωτικών παραγόντων που επιχειρούν να μας επηρεάσουν ή να ασκήσουν πιέσεις, πρέπει να προστεθεί μια τρίτη επιταγή: Η πλήρης ανάληψη των ευθυνών που εγκυμονεί η ισχύς μας» προσέθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, για να καταλήξει:
«Εδώ και πολύ καιρό η Ευρώπη έδινε την εντύπωση μιας δύναμης που οπισθοχωρεί, παρότι είμαστε φορείς οικουμενικών αξιών και πρέπει να στοχεύουμε στην επιρροή των εξελίξεων, ορίζοντας τους κανόνες και τους απαραίτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς, αντί να υφιστάμεθα τις συνέπειες. Η θέση μου είναι σαφής: Πρέπει να αφήσουμε τις οπισθοχωρήσεις στο παρελθόν, να πράξουμε ανάλογα της ισχύος μας και να διασφαλίσουμε τη σύζευξη της εσωτερικής μας συγκρότησης με την εξωτερική μας αποφασιστικότητα».