Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!Η στρατιωτική ανάμειξη της Γαλλίας ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ Τουρκία ΚΑΙ ενεργοποιεί τη μεγάλη ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ συμμαχία της Σιιτικής ημισελήνου....!!Ο Θεός ας βάλει το χέρι του....!!


ΕΚΤΑΚΤΟ....!!Η στρατιωτική ανάμειξη της Γαλλίας ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ Τουρκία ΚΑΙ ενεργοποιεί  τη μεγάλη ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ συμμαχία της Σιιτικής ημισελήνου....!!Ο Θεός ας βάλει το χέρι του....!!










Δυστυχώς αυτό μας το άρθρο θα ¨περάσει¨ στα ψιλά . Μακάρι κάποιος – κάποιοι να το κάνουν ¨δικό τους¨ και να το ¨φτάσουν¨ εκεί που θα είναι χρήσιμο .

Η Τουρκία δεν είναι απομονωμένη όπως θέλουμε να πιστέψουμε . Απλά , είναι αυτό που λέμε , ένα Κράτος εγωιστής . Θεωρεί ένδειξη αδυναμίας να φανεί σε δημόσια θέα ότι έχει ανάγκη στρατιωτικών συμμαχιών.

Μέχρι πρότινος τουλάχιστον . Η στρατιωτική ανάμειξη της Γαλλίας όμως , αναγκάζει την Τουρκία να ενεργοποιήσει ε νωρίτερα τη μεγάλη συμμαχία της Σιιτικής Hμισελήνου .

Όταν αρχές του έτους ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε την Αλγερία κατόπιν πρόσκλησης του Αλγερινού ομολόγου του Αμπντελματζίντ Τεμπούν , «ο κύβος ερρίφθη»

Στα μάτια του Ερντογάν , η Αλγερία είναι το αντίπαλο δέος της Γαλλίας

Τέσσερα χρόνια πολέμου με τη Γαλλία έβαλαν την Αλγερία στο επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής – στο μεταίχμιο της δεκαετίας του 1950 και του 1960, και μαζί με την Κούβα έγιναν το κύριο σύμβολο του αγώνα ενάντια στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό. Τότε γεννήθηκε η φιλία με τη Σοβιετική Ένωση. Η Μόσχα υποστήριξε ενεργά τους Αλγερινούς επαναστάτες στη διεθνή σκηνή και τους προμήθευσε με όπλα.

Ακόμα και σήμερα , τα καλύτερα οπλικά συστήματα της Ρωσίας , βρίσκονται στο Αλγερινό οπλοστάσια

Ο Ερντογάν συνεπώς μπορεί να φανεί χρήσιμος στην Μόσχα , μέσω της Αλγερίας και ταυτόχρονα , να ορθώσει τείχος ενάντια στη Γαλλία

Μια άλλη κίνηση του Ερντογαν που αναμένεται εντός εβδομάδων , είναι να εδραιώσει την παρουσία του ¨αδελφού¨ κράτους της , του Πακιστάν , στην Ανατολική Μεσόγειο . Της 6ης δηλαδή στρατιωτικής δύναμης στον Κόσμο που ταυτόχρονα διαθέτει Πυρηνικά.

Νομίζεται συνεπώς ότι οι κυρώσεις που θα και εάν επιβάλλει η ΕΕ θα εξαναγκάσουν την Τουρκία να αναστείλει το σχέδιό της ;

Τα Ελληνοτουρκικά σ όλον αυτό τον παρανοϊκό σχεδιασμό , δεν είναι άλλα από , παράπλευρες απώλειες .

Ο Θεός ας βάλει το χέρι του


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )