Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ...!!''Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο χειρότερος του Ελληνισμού''....!! Κάποιοι θα πουν γιατί μας τα λες όλα αυτά.....;;;;;Γιατί δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε μόνο για εμάς, αλλά θα πρέπει να λάβουν γνώση αυτών όλοι είμαστε ενώπιων ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ....!!

Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο χειρότερος του Ελληνισμού, αλλά θα στέκει δίπλα μας η ΠΑΝΑΓΙΑ για να μας σώζει. Ο τίτλος δεν είναι βαρύγδουπος για να εντυπωσιάσει, είναι τα λόγια ενός γνωστού πνευματοφόρου γέροντα. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να λέμε αυτά που διασταυρώσαμε ή είναι δικές μας μαρτυρίες, ώστε να αξιολογηθούν από τους πιστούς και να επιλέξουν τι πρέπει να κάνουν στα δύσκολα. Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Η οργή , η θλίψη για αυτά που μας έκαναν τόσα χρόνια ή γιατί επιτρέψαμε εμείς λόγω των αμαρτιών μας να γίνουν, ας μετατραπούν σε Πίστη, Ψυχραιμία , Ομοψυχία ώστε σαν μια γροθιά πιστοί και δυσκολεμένοι αδελφοί να περάσουμε τις ιστορικές αυτές στιγμές δίχως μεγάλες απώλειες. Αυτός ήταν ο λόγος που τόσα χρόνια στεκόμαστε με τα ξενύχτια μας δίπλα σας, όχι απλώς για να σας ενημερώνουμε, αλλά για συμπονούμε όλοι μαζί στα δράματα που ζήσαμε και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε. Αυτός λοιπόν ο πνευματοφόρος αγιορείτης που από την πρώτη στιγμή που τον συναντήσαμε πριν χρόνους και είδαμε στο πρόσωπο του μια μεγάλη αγκαλιά για ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα, συγκέντρωσε τους προσκυνητές μια μέρα στο καλύβι του και τους είπε: « σε αυτόν τον χειμώνα θα ζήσουμε όλα όσα μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και ο καθένας πιστός να προετοιμαστεί δίχως να ξεχνάει, ότι είτε πάρει τρόφιμα , είτε δεν πάρει όλοι είμαστε και θα είμαστε στο ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ» Άλλοι αγιορείτες πατέρες που έλαβαν γνώση για το θαύμα με τα δάκρυα που αναβλύζουν από την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Παρηγορητρίας στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα και στην τοιχογραφία – εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΩΝ η ΕΛΠΙΣ στην νήσο Άνδρο δεν εξεπλάγησαν, γιατί όπως είπαν αυτόν τον καιρό τα έκτακτα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ είναι πάρα πολλά Μάλιστα Ιβηρίτες πατέρες στρέφονται προς την βαριά κανδήλα που βρίσκεται πάνω από την εξωτερική Πύλη που εισήλθε η Εφέστια Εικόνα της Παναγίας της Πορταιτίσσης για να να διακρίνουν τι μήνυμα θα τους δώσει η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ. Άλλωστε πέρσι το καλοκαίρι ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ αυτή άνευ αιτίας ταλαντώθηκε εκτάκτως, όπως το κατέγραψαν και το μαρτύρησαν φίλοι που βρέθηκαν προσκυνητές στην ΧΑΡΗ της. Καθόλα τυχαίο να γίνει αυτό του Ιαματικού και Ανάργυρου Ιατρού ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ γιατί μετά μας πλάκωσαν πανδημίες και τα συναφή με αυτές. Σχετικά με τα δάκρυα που αναβλύζουν στην εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Παρηγορητρίας στον Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα και στην τοιχογραφία – εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΤΩΝ η ΕΛΠΙΣ στην νήσο Άνδρο μαρτυρείτε ότι τα έκτακτα αυτά γεγονότα έγιναν την ίδια μέρα της εορτής του ΓΕΝΕΣΙΟΥ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ Μάλιστα η Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας δάκρυσε την ώρα της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που αναγίγνωσκαν το ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
Καθόλα τυχαίο την ώρα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ να αναβλύζουν τα πρώτα δάκρυα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας. Τέσσερες ημέρες πριν το ΓΕΝΕΣΙΟ της ΘΕΟΤΟΚΟΥ με τα έκτακτα αυτά γεγονότα δηλ. στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020 μεταφέρουμε την εξής μαρτυρία: « Παρουσιάστηκε η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ σε μια λαϊκή αγράμματη γυναίκα με ζωντανή πίστη και της είπε: να διαβάζεται το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ, να είσθε επί ποδός γιατί το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα έρθει βράδυ» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_89.html Κάποιοι θα πουν γιατί μας τα λες όλα αυτά; Και εμείς θα τους απαντήσουμε γιατί δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε μόνο για εμάς, αλλά θα πρέπει να λάβουν γνώση αυτών όλοι οι πιστοί στις τέσσερες γωνιές της γης γιατί όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε ενώπιων ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ Καλή Δύναμη εξ ύψους πολυαδικημένη και καταπροδομένη Πατρίδα. Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας