Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ....!!''Τίποτα δεν είναι τυχαίο....!!ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....!!ΤΡΕΜΟΥΝ την αλήθεια...ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ....ΑΛΛΑ....ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ....ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.....Δυστυχώς...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...!!Σύντομα ΟΛΟΙ θα μαζευτούν εδώ....!!Όλες οι άλλες χώρες θα γίνουν σκορποχώρι....!!Λυπούμαι αν έχετε πάθει ΣΟΚ αλλά η γνώση είναι επικίνδυνη λοιπόν πάρτε μια ΑΝΑΣΑ και ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....!!

ΕΣΚΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ....!!''Τίποτα δεν είναι τυχαίο....!!ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....!!ΤΡΕΜΟΥΝ την αλήθεια...ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΩΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ....ΑΛΛΑ....ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ....ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.....Δυστυχώς...ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...!!Σύντομα ΟΛΟΙ θα μαζευτούν εδώ....!!Όλες οι άλλες χώρες θα γίνουν σκορποχώρι....!!Λυπούμαι αν έχετε πάθει ΣΟΚ αλλά η γνώση είναι επικίνδυνη  λοιπόν πάρτε μια ΑΝΑΣΑ και ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....!!
 

 

 

GEWKWN 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική γη. Όλα διέπονται από μια ανεξήγητη τελειότητα σαν να την ακούμπησε το χέρι του θεού.

 

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της, δεν έχουν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να “κατεβάσουν” τον άνθρωπο  στα “τάρταρα”, προκειμένου αυτοί να φαίνονται “ψηλά”.

 

Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο …Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό …

 

Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι με αρχηγούς τους Λατίνους , το Βατικανό, και τους εβραίους λυσσάξανε να  εξαφανίσουν τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης!

 

Εδώ και χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, διότι γνωρίζουν πολύ καλά  για την  ουράνια καταγωγή των Ελλήνων, αυτό  ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς εχθρούς του Ελληνισμού, όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες τους για να τον αφανίσουν ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, διότι όπως είπε o Άγιος Νεκτάριος : …..Ο   Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος.

 

Από αρχαιοτάτων χρόνων Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ προστάτευε την Ελλάδα και τους Έλληνες…………… υπάρχει απάντηση  γι’αυτό, πάντοτε υπήρχε, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το ερευνήσουν, ΤΡΕΜΟΥΝ την αλήθεια, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε, «Γνωρίστε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει».

 

Πλάτωνας Τίμαιος 23 d : «Είναι φυτά του ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους…….»

 

GEWKWN: Από τον  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  μέσω του Γέροντα μου…..: η Ελλάδα είναι ουράνια γη. Είναι πραγματικό φως του Φωτός! Είναι Ελ! …..

 

 Όταν θα καταλάβετε για το ποιες είναι οι ρίζες σας, τότε θα καταλάβετε και το ποιος είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ για εσάς! ………Γεννηθήκατε ως  θέλημα Θεού, ως πίστις! ……

 

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΘΕ….ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ D.N.A ΣΑΣ… αυτό το D.N.A ( το Ελληνικό ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ….. Σύντομα όλα τα παιδιά Του Κυρίου θα μαζευτούν εδώ (Ελλάδα ) διότι από εδώ μαζί με Τον Κύριο θα ξεκινήσουμε την μεγάλην πορεία της ανθρωπότητας.

 

Τους Έλληνες την εποχή του Χριστού τους αποκαλούσαν ΕΘΝΙΚΟΥΣ, όχι όμως με την έννοια που κάποιοι εσκεμμένα, και μετά από χρόνια εννοούσαν ειδωλολάτρες, οι εβραίοι τους Έλληνες τους αποκαλούσαν εθνικούς και κυνάρια (=σκυλάκια). η αλήθεια, όμως,  θα σας ξαφνιάσει…………….

 

ΕΘΝΙΚΟΥΣ, αποκαλούσαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ διότι οι Έλληνες είχαν κατακτήσει τα ΕΘΝΗ με την ΓΝΩΣΗ και με την ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ………

 

Ακούσαμε ποτέ παιδιά μου Τον Χριστό πριν από 2000 χρόνια πως μιλούσε;      Μιλούσε όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την γλώσσα του Πατέρα, και για να το εκφράσω ποιο καθαρά θα σας πω ποια είναι η γλώσσα Του Πατέρα

 

Η γλώσσα αυτή έχει κυματισμούς ήχους και δονήσεις που ξυπνούν το μυαλό και συσχετίζουν τον δεσμό σε όλη την υλη του μυαλού και πραγματοποιούνται κύματα μαγνητικά ( με την γλώσσα μας ) και έρχονται σε άμεση επαφή με τους Ουράνιους κυματισμούς……Και δονείται ο ήχος αυτός και φτιάχνει και αποθηκεύει όλα αυτά που τα όποια έρχονται από την σοφία του Ουρανού μέσα στο μυαλό σας.

 

Γι’ αυτό παιδιά μου μην παραξενευτείτε όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΙΔΩΝ ( ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ) ΑΥΤΩΝ.

 

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσα αυτήν και όταν το αυτί σας θα σφυρηλατηθεί με την γλώσσα αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα Ουράνια κείμενα, και θα καταλάβετε όλη την Ουράνια εξέλιξη από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορεία των πραγμάτων , Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε ( και να καταλάβετε ) όλα τα αρχαία κείμενα τα οποία εις την γλώσσα ετούτην εγράφησαν.

 

Παιδιά μου….Η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει, όπως ήταν πριν…… η οποία ήταν η αρχαιότατη Ελληνική γραφή, δηλαδή η γλώσσα του Πατέρα, ήταν η γλώσσα σας

 

Η νοημοσύνη σας θα φτάσει εκεί, που δεν φτάσατε ποτέ ως τώρα…… Σας έχω πει τόσες φορές, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα των Αγγέλων και ότι περιέχει μέσα, χίλιες εξηγήσεις.

 

Σακκέτος Άγγελος : ορισμένοι επιθυμούν την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών για να μη γνωρίζουν οι επόμενες γενεές Ελλήνων, ότι το Ευαγγέλιο ήταν γραμμένο στην Ελληνική και «μιλούσε» την Ελληνική Γλώσσα!.. …… ο Ιησούς Χριστός μιλούσε και έγραφε ελληνικά …….

 

Η μητρική γλώσσα του Χριστού ήταν η ελληνική γλώσσα. Το αμερικανικό περιοδικό «Τάιμ» το είχε αποκαλύψει πολύ παλιά, όμως τα τεύχη εκείνα εξαφανιστήκανε μυστηριωδώς.

 

GEWKWN: Από τον  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  μέσω του Γέροντα μου…..: η χώρα σας παιδιά μου, είναι σωματίδιον Θεού και γεννά μόνον Έλ, δηλαδή Φως! …….Εκτός από τον Θεϊκό του θρόνο που είναι στον Ουρανό, έφτιαξε κάτω στην γη τον θρόνο του φωτός, που είναι η Ελλάδα, γι΄αυτό και την ονόμασε Έλ!

 

Έδωσε ο Πατέρας οντότητες με Θεϊκές δυνάμεις και με ανθρώπινη υπόσταση , για να γεννηθεί η πίστις σε αυτό το μέρος. Γι΄αυτόν τον λόγο τους γέννησε με τέτοιες δυνάμεις. Και μόλις γεννήθηκε Ο Χριστός, οι πρώτοι που τον αγκάλιασαν, ήταν οι Έλληνες! Διότι είχε καλλιεργηθεί η πίστις τους προς τον Θεόν!

 

Σας το έχω πει άπειρες φορές, ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, βεβαίως και όλου του κόσμου, αλλά ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ : ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΡΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΣΘΕ…….. πόσα δεν ξέρετε εσείς…….. πόσα δεν γνωρίζετε………

 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ….Σας έχω πει, ότι η Κρήτη είναι ΚΡΥΠΤΗ ! πιο ενδεικτικό από αυτό, ότι βρέχεται από δυο θάλασσες, υπάρχει ;

 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ; γιατί δεν το καταλαβαίνετε παιδιά μου ;    Γιατί γέννησε μια πλουσιοφορα ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ! ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΚΡΗΤΗ….Θυμάστε που διαβάσατε στην αποκάλυψη, ότι  Ο Χριστός έδωσε ξύλο όμοιο με ράβδο στον Ιωάννη ( τον Ευαγγελιστή) και του είπε :  ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΝ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ, αυτό έγινε διότι η πιστις για Τον Θεον , στην χώρα σας γεννήθηκε !!!  ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΩΣ ΠΙΣΤΙΣ !

 

 Παιδιά μου, Ο Χριστός  γεννήθηκε κάπου αλλού, μ’αυτό έδειξε την παγκοσμιότητα του και γεννήθηκε σ’αυτό το μέρος, (στο Ισραήλ )  ως σπίθα αγάπης, για το μίσος που είχαν ( οι εβραίοι )

 

 Ο Χριστός γεννήθηκε σε ένα σκοτεινιασμένο μέρος, γιατί ; που θα γεννιόταν ;  στο Φως ; αφού φως είναι Ο Ίδιος ….

 

ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΘΕΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΩΣ ΘΕΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ.

 

ΣΧΟΛΙΟ : Λυπούμαι αν έχετε πάθει ΣΟΚ αλλά η γνώση είναι επικίνδυνη , λοιπόν πάρτε μια ΑΝΑΣΑ και συνεχίστε….

 

ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ/ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ!……..ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

 

Ηλθεν η ώρα γι’ αυτήν την χώρα που την αγαπά Ο Χριστός και Ο Ουράνιος Πατέρας Του,

 

Την χώρα της Μητέρας Του Χριστού , άπλετο, χρυσαφένιο φως θα χυθεί και με αγάπη θα την περιτυλίξουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να νοιώθετε υπέρ άνω των άλλων, αλλά η ταπείνωση και η συμπόνια, να σας κυριαρχήσουν.

 

Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτε ! εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ έρχεται και όλοι οι δικαιουντες θα πάρουν το μερίδιο τους.

 

Παιδιά μου, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ το έθνος Του ( το έθνος των ελλήνων ) θα το φροντίσει και θα το φυλαξη. Όλες οι άλλες χώρες θα γίνουν σκορποχώρι ………

 

Φως είναι η Ελλάδα και μόνο σε αυτό το μέρος υπάρχει η αλήθεια της πίστεως !

 

ΠΑΙΣΙΟΣ ….Αν δεν ξέρη Αρχαία Ελληνικά κανείς και ασχολείται με το δόγμα, μπορεί να πλανηθεί. Και εμείς καταργήσαμε τα Αρχαία από τα σχολεία!

 

Σημείωση GEWKWN : φίλοι μου , Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ……. ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

GEWKWN