Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...ΦΩΤΙΑ για το Αιγαίο....!!ΚΡΙΣΙΜΗ ΡΩΣΙΚΗ παρέμβαση....!!Η Ρωσική Πρεσβεία καλεί την Αθήνα να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ...!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...Να απαντήσει....!!ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΟΣ....!!


ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...ΦΩΤΙΑ για το Αιγαίο....!!ΚΡΙΣΙΜΗ ΡΩΣΙΚΗ παρέμβαση....!!Η Ρωσική Πρεσβεία καλεί την Αθήνα να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ...!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...Να απαντήσει....!!ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΠΗΡΑΝ ΤΕΛΟΣ....!!









Η Ρωσική Πρεσβεία καλεί την Αθήνα να τοποθετηθεί ΑΜΕΣΑ...

Την αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας προκάλεσε καυστικό σχόλιο του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News και μάλιστα η Ελλάδα καλείται να τοποθετηθεί!!!

Συγκεκριμένα ο διεθνιστής και γνωστός, από την Ουκρανία, για τις αντιρωσικές του θέσεις, κ. Πάιατ ανέφερε ότι «η Ελλάδα αποτελεί ένα σύμμαχο-κλειδί, “ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανάσχεση της ρωσικής … επιρροής”».

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η ρωσική πρεσβεία σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε εάν συμφωνεί η ίδια η Ελλάδα με την ως άνω ψευδή “ανάλυση” του χαρακτήρα των ρωσοελληνικών σχέσεων».

Η Αθήνα λοιπόν καλείται να απαντήσει στην Μόσχα σε μία κρίσιμη φάση για τα Ελληνοτουρκικά.

Σε παλαιότερη δήλωσή του ο Αμερικανός πρέσβης είχε δηλώσει ότι μία υποτιθέμενη σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας συμφέρει την Ρωσία, για να λάβει απάντηση από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ότι «σε αντίθεση με ορισμένες άλλες χώρες, η Ρωσία δεν είναι οπαδός της πολιτικής “διαίρει και βασίλευε” και δεν θέτει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε εξάρτηση από την ποιότητα των σχέσεων του εταίρου της με μια τρίτη χώρα. Δεν είναι η πρακτική μας να κάνουμε προβοκάτσιες, να υποστηρίζουμε τις σιγοκαίουσες συγκρούσεις και να ανάβουμε καινούριες».