Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..ΜΥΡΙΖΕΙ....ΘΑΝΑΤΟ....ΚΑΙ...ΘΑ...ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....!!Τώρα ΘΑ τρέχουμε και δεν ΘΑ φτάνουμε...!!Κυβέρνηση Έκτατης Εθνικής Ανάγκης αν δεν προλάβουμε....;;;;ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ....!!

ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..ΜΥΡΙΖΕΙ....ΘΑΝΑΤΟ....ΚΑΙ...ΘΑ...ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....!!Τώρα ΘΑ τρέχουμε και δεν ΘΑ φτάνουμε...!!Κυβέρνηση Έκτατης Εθνικής Ανάγκης αν δεν προλάβουμε....;;;;ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ....!!









ΘΕΡΜΟ επεισόδιο και ΕΚΛΟΓΈΣ ; ή ΕΚΛΟΓΕΣ και θερμό ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ; ή Κυβέρνηση Έκτατης Εθνικής Ανάγκης αν δεν προλάβουμε;


Μπορεί η τέλεια καταιγίδα να κτυπήσει την Ελλάδα;

Και όταν λέμε τέλεια καταιγίδα εννοούμε διαχείριση παγκόσμιων οικονομικών ανατροπών, συν επιπτώσεις της φερώνυμης πανδημίας όπως την ευφημίζουν , συν τούρκος.

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μετά το κομφούζιο με  τις δηλώσεις ότι υπάρχει συμφωνία με τους τούρκους, τις διαψεύσεις της Ελληνικής πλευράς, τις διορθώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ ότι πρόκειται για κατα αρχάς συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και την επιμονή των τούρκων ότι η Ελλάδα συμφώνησε και κάνει πίσω , το όλο κλίμα των εξελίξεων  οδεύει σε πλαίσιο αδιαχείριστων καταστάσεων. Εκεί  φυσικά τα πράγματα ξεφεύγουν.

Και πως να μην ξεφύγουν,  όταν ο τούρκος  συνεχίζει την εκβιαστική τακτική του μέχρι τέλους;

" Η Άγκυρα ανακοίνωσε μέσω της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ την έναρξη ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και μέχρι τα Ελληνικά χωρικά ύδατα στα 6 μίλια, κοντά σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη καθότι πέρασε όπως υποστηρίζει η καταλυτική ημερομηνία της πρώτης Σεπτεμβρίου"

andreopoulos@pronews.gr


Η πίεση γίνεται αφόρητη και η παρούσα κυβέρνηση  φαίνεται να  αισθάνεται, ότι αδυνατεί στις παρούσες συγκυρίες να αναλάβει από μόνη της την τεράστια ευθύνη να διαχειριστεί σε επίπεδο συμφωνίας με την τουρκία αυτό, που της διαμηνύουν οι εταίροι μας δηλ. να τα βρούμε με τον τούρκο άνευ όρων(δηλ. να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις) , την στιγμή που αυτός καταπατάει την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα και έχει κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσει το εθνικό φρόνημα (  ενδεικτικά βλ. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ σε τζαμί)
" Το μήνυμα Στόλντεμπεργκ για “ελληνοτουρκική συμφωνία” μόνο γκάφα δεν το λες…" https://www.militaire.gr/to-minyma-stolntempergk-gia-quot-ellinotoyrkiki-symfonia-quot-mono-
Την ίδια στιγμή ...

" Το σενάριο “αδιάλλακτοι Έλληνες” , παίζει η Τουρκία, έχοντας απ΄ ότι φαίνεται τη στήριξη της Γερμανίας που επίσης πιέζει την Αθήνα για διάλογο άνευ όρων.

Σε δηλώσεις του ο  Τσαβούσογλου, είπε ότι η Τουρκία δεν εκπλήσσεται από την στάση της Ελλάδας και μάλιστα είπε ότι ο ΓΓ  του ΝΑΤΟ δεν λέει ψέματα. «Ψέματα λέει η Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά."

https://www.militaire.gr/o-tsavoysogloy-mas-leei-kai-pseytes-o-mitsotakis-leei-dialogo-mono-an-stamatisoyn-oi-prokliseis/

Τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε..

 «H απόκτηση των Rafale θα προσδώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία», γράφει το γνωστό περιοδικό Forbes που κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού στόλου F-16 στο επίπεδο «Viper».

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να αποκτήσει πολύ σημαντικό ποιοτικό πλεονέκτημα έναντι της τουρκικής έως το τέλος της δεκαετίας του 2020» τονίζει

https://www.onalert.gr/ellinotourkika/elliniki-kyriarchia-sto-aigaio-vlepei-to-forbes-ta-rafale-fernoyn-aeroporiki-yperochi-enanti-tis-toyrkias/394682/

 Πέρασε ο  κρίσιμος χρόνος , όταν η δυναμική  των μνημονίων αποδυνάμωνε την Εθνική Ασφάλεια μας. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ

Μας έμεινε τώρα η ΠΙΣΤΗ, η ΟΜΟΨΥΧΙΑ και οι ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ των ΑΓΙΩΝ μας, αφού τόσα χρόνια το κουμάντο το έκαναν αυτοί που δήλωναν  πρώτα Ευρωπαίοι πολίτες και μετά πολίτες 'Ελληνες.

ΔΕΙΤΕ και χαρείτε τώρα την Ευρώπη σας που μυρίζει θάνατο απο άκρη σε άκρη.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας