Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ....!!ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ.....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.....ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ....!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ....!!

" ο τούρκος θα κινηθεί στον καιρό της συγκομιδής της ΕΛΙΑΣ και πριν πιάσουν τα κρύα. -Οι Άγιοι θα ήθελαν να ζήσουν στις μέρες μας για να ομολογήσουν , αλλά όχι για να ζήσουν δίχως να ομολογήσουν γιατί θα ζούσαν μέρες κόλασης. Εμείς τι καταλαβαίνουμε από όλα αυτά; Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αυτά ακούσαμε από άνθρωπο του ΘΕΟΥ που μας συμπλήρωσε: -η ΕΛΛΑΣ είναι ένα περιβόλι με μια ΕΛΙΑ στην μέση. - ξένοι και άσχετοι περιμένουν να την ραβδίσουν για να πάρουν το λάδι της, το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ. - όλοι όμως αυτοί θέλουν να το οικειοποιηθούν καθ ολοκληρία και να μην αφήσουν τίποτε στους πραγματικούς ιδιοκτήτες. - μάλιστα τόσα χρόνια στην συγκομιδή ράβδιζαν άχαρα την ΕΛΙΑ και αυτή πονούσε και δεν φούντωνε, όπως παλαιά. - παιδί μου ο τούρκος θα κινηθεί στον καιρό της συγκομιδής της ΕΛΙΑΣ και πριν πιάσουν τα κρύα. - πρέπει οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ΕΛΙΑΣ να την προστατεύσουν.

 Θα έχουν άνωθεν βοήθεια γιατί η ΕΛΙΑ πρέπει να δώσει πάλι το ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΝ ΕΛΑΙΟΝ της παντού. - τώρα απλώς περιμένοντας, να ανάψουμε τα κανδήλια μας με το λάδι της μετάνοιας και της ανθρωπιάς και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει και για εμάς πολλά. 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ ΣΤΩΜΕΝ καλώς Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/09/blog-post_391.html