Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....!!ΕΙΝΑΙ....ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....;;;;;Ή ΟΧΙ...;;;;ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ....;;;;Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα....!!Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα…!!Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο....!!ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ …!!ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Πόλεμος Ρωσίας Τουρκίας πού θα ξεκινήσει μετά από Τουρκική επιθετική ενέργεια εναντίον ημών των Ελλήνων….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....!!Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!Θα τα ρημάξουν όλα!!Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά μαζί τους και… δεν θα μείνει κανένα όρθιο!!Θα καούν όλα!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ…KAI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ....!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....!!ΕΙΝΑΙ....ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....;;;;;Ή ΟΧΙ...;;;;ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ....;;;;Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα....!!Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα…!!Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο....!!ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ …!!ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Πόλεμος Ρωσίας Τουρκίας πού θα ξεκινήσει μετά από Τουρκική επιθετική ενέργεια εναντίον ημών των Ελλήνων….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....!!Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!Θα τα ρημάξουν όλα!!Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά μαζί τους και… δεν θα μείνει κανένα όρθιο!!Θα καούν όλα!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ…KAI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ....!!










GEWKWN

θυμήθηκα τον Γέροντα μου που μας είπε από το 2012, ότι  ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, όπως ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΕΠΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ …

Αποφάσισα  να διαβάσω όσα έχουν γραφτεί στο παρελθόν από διαφόρους , αλλά και τα μηνύματα του Γέροντα μου, και να κρατήσω αυτά που κατά την δική μου γνώμη είναι  τα πλέον ενδιαφέροντα……

1) πριν από 8 χρόνια ο Πάτερ Νικόλαος, ιερέας στην Κύπρο, μετά από πληροφορίες επισκέφτηκε μια ηλικιωμένη 85 χρονών (τότε) η οποία γνώριζε για γεγονότα που θα συμβούν στην Κύπρο και στην Ελλάδα, τα οποία έμαθε από την Μητέρα της και αυτή από την δική της Μητέρα……’’ θα γίνουν πολλοί πόλεμοι, και ένας παγκόσμιος, θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι η Τουρκία θα καταστραφεί, θα καταστραφούν και πολλές άλλες χώρες….



Μια νύχτα θα φύγουν οι τούρκοι από την Κύπρο, η, θα την πάρουν για 24 ώρες, θα ξεσηκωθεί η Ελλάδα και ένα άλλο κράτος,  την Κύπρο θα την βοηθήσουν η Ρωσία και η Γαλλία, θα φύγουν και οι Άγγλοι από την Κύπρο, θα πεινάσει πολύ ο κόσμος, θα υποφέρουν πολύ οι άνθρωποι, σεισμοί , αρρώστιες, και πολλά άλλα θα συμβούν την εποχή εκείνη.

Θα ελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη και όλα τα ελληνικά εδάφη, τότε θα επιστρέψει και ο Βασιλιάς των Ελλήνων

2) Πριν από χρόνια, στην σκήτη Άγιου Ανδρέα, ένας Γέροντας είπε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ, ΤΡΙΩΔΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ……

ΣΧΟΛΙΟ : αυτό που είπε ο Γέροντας ότι ο κόσμος θα φοβάται να βγει έξω σας θυμίζει κάτι ;

3) Πριν από κάποια χρόνια ένας Γέροντας που βρίσκεται σε ένα μικρό Ελληνικό νησί που είναι επίφοβο για κτύπημα από τους τούρκους είπε σε πνευματικά του παιδιά ότι οι Έλληνες σε λίγο καιρό θα πεθαίνουν από την πείνα και από τον φόβο, και να μην φύγουν από τον τόπο τους γιατί μετά από αυτά θα ζήσουν το μεγαλείο της προστασίας του Θεού…..

4) Κ. Δελακουρας ( προφητείες της θειας μου Μαρίας) 1973   ‘’ οι πολιτικοί θα προσπαθήσουν να κάνουν οικουμενική κυβέρνηση αλλά δεν θα τα καταφέρουν, η Ελλάδα σε ακυβερνησία , και μετά κτύπημα της Τουρκίας, θα αναλάβει Ο ΣΤΡΑΤΟΣ και θα βάλουν τον Βασιλεα κυβερνήτη , στον μεγάλο πόλεμο η Ελλάδα θα μπει μόνο για τρεις μέρες ( τέταρτη, πέμπτη, παρασκευή)…… η Αμερική θα διαλυθεί…… οι παπάδες θα φαγώνονται μεταξύ τους και θα δημιουργηθεί σχίσμα

5) Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 : Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα……Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

6) ΄Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «Οι Πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγκες…» «Στις 3 χώρες μια θα μείνει!»

7) ΄Οραμα ηλικιωμένης: «……….τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους.»

8) Ρώσου Γέροντος Αντωνίου: ………Τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες και περισσότερο την Αμερική: σεισμοί, ξηρασίες, κατακλυσμοί!…… Οι πόλεις θα χτυπηθούν περισσότερο. Οι πολυκατοικίες θα καταρρέουν από τους σεισμούς ….. Στις πόλεις δε θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση και τροφή και όσοι γλυτώσουν από τον Εγκέλαδο θα πεθαίνουν με αργό μαρτυρικό θάνατο από πείνα και ασφυξία!

9) Γέροντας Μοναχός  Ἡσύχιος : ‘’Θα γίνει πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας πού θα ξεκινήσει μετά από Τουρκική επιθετική ενέργεια εναντίον ημών των Ελλήνων…. Μόνο με στρατιωτικά τετελεσμένα κατά του Ελληνισμού μπορεί ὁ Ερντογὰν να ελπίζει να επιβληθεί από μόνος του σαν ισότιμος με τούς Δυτικούς ενεργειακός εταίρος στην περιοχή.

Ἡ Ρωσία θα αντιδράσει αμέσως και πολύ γρήγορα σε μία επιθετική τουρκικη ενέργεια εναντίον σας, οχι επειδή σάς αγαπά, αλλά επειδή γνωρίζει ότι ἡ ενέργεια αυτή στοχεύει αυτήν.

Είτε λοιπόν θα κινηθεί τελικά εναντίον σας, ἢ θα τον σκοτώσουν για να βάλουν άλλο στη θέση του που θα το κάνει…… Την στιγμή που θα φύγει, θ’ἀνοίξουν οι ασκοί του Αιόλου κατά πάνω σας.

Η Κύπρος είναι ὁ Δαυίδ πού θα φέρει κάτω την Τουρκία, που είναι ὁ Γολιάθ. Υπομονή, και μετά τα γεγονότα δοξολογία στον Κύριο ακατάπαυστη, για όποιον έχει τουλάχιστον φιλότιμο.

Υπομονή, και θα έρθει σύντομα πολιτειακή ανατροπή

10) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ :  Οι τούρκοι θα βρεθούν μεταξύ Λιβύης και Κρήτης, θα κτυπήσουν και τις δυο περιοχές, ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…….ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ …….στην Λιβύη θα εμπλακούν και η Αίγυπτος και ένα μικρό Κράτος………ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ( Η Άγκυρα κατέθεσε έγγραφα και χάρτες  στον ΟΗΕ στις 18 Μαρτίου, με την «υφαλοκρηπίδα της» με Ρόδο, Κρήτη κι «εξαφανισμένο» το Καστελόριζο) Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Αλλά δεν θα γεμίσει από πτώματα η θάλασσα……

10 Α ) Κέρκυρα… 2012, Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας για όσα θα συμβούν στην Ελλάδα! …… …… μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, χαράματα νομίζω, πλοία πολλά βλέπω… Τα μισά κοιτάζουν την ανατολή και τα άλλα μισά την δύση… Όλα τους είναι στο Αιγαίο. Κανόνια ακούγονται πολλά, φλόγες παντού, αεροπλάνα πετάνε, η Ρόδος φωνάζει για βοήθεια!

…. Κοχλάζει ο τόπος! Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα! Την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα… Να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο»!

…… Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Πλοία μεγάλα, γκριζοκόκκινα, βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους! Κλάματα και βογκητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία!!!     Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Στην Αγία Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές, σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί! Τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί!!! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!! 9!!! Να το θυμάστε το 9!!! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»



«Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!! 18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά μαζί τους και… δεν θα μείνει κανένα όρθιο!!! Θα καούν όλα!!! Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε! Από ανατολή, στα βουνά, ο θάνατος είναι κρυμμένος… Από δυτικά η φλόγα πλησιάζει… Από νότο οι Κύπριοι είναι λυσσασμένοι για αίμα και εκδίκηση… Ο βορράς έχει γίνει στάχτη… Εδώ αλλοδαποί και ντόπιοι θα σκοτώνονται στους δρόμους με όπλα, μαχαίρια, λοστούς!… Δεν θα μείνει αλλοδαπός ζωντανός! Όπου βλέπουν αλλοδαπό θα τον σφάζουν ο στρατός, η αστυνομία, οι γείτονές τους, μέχρι και τα γυναικόπαιδα! Τι πράγματα είναι αυτά, Θεέ μου»;

Τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους! Θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν»!!!

11) «ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»  Σιγά , σιγά η Τουρκία  από πρώην συμμάχους της θα εγκαταλειφθεί , Και αφού στην Ελλάδα επιτεθεί , Στις Ρώσικες φλόγες θα παραδοθεί ……Σε όποιον , η γραφή αυτή , υπόψη δεν ληφθεί , σε λίγο θα εύχεται ,να την είχε , αφουγκραστεί . Η Ρωσία , με την Τουρκία θα συγκρουστεί Και η τελευταία σε μονοψήφιο αριθμό ημερών , από τον χάρτη θα εξαφανιστεί ,

Παρακολουθεί ο Τούρκος , σαν σκύλος λυσσασμένος ,Δεν θέλει να τον προλάβουν , άλλα γεγονότα και να βρεθεί εμποδισμένος .Πόλεμος στην Ελλάδα , προ καιρού , στους χάρτες είναι σχεδιασμένος .Κοιτάζει και απορεί ο Τούρκος αφηνιασμένος . Από μεγάλες δυνάμεις είναι αδειοδοτημένος ,Κοιτάζει τους Ρώσους και δεν θέλει να βρεθεί από τους Ομόθρησκους σας σαστισμένος .

Νομίζει ο δυστυχής , ότι ο Ρώσος θα βρεθεί , αποσβολωμένος ,Ο Τούρκος όμως θα βρεθεί εξ ολοκλήρου , γελασμένος……… Δεν έχει ελπίδα , ευτυχώς …..Με την Ελλάδα είναι ο Θεός .Αυτήν που κρατά την Αλήθεια και το Φως …… Λίγο μετά την επίθεση στους Έλληνες ο Τούρκος , θα μετατραπεί , σε προσβεβλημένο………… Μέγα , σε μέγεθος πόλεμο , αλλά κοντό σε χρόνο ,Εγώ ο Θεός , για τον Τούρκο , έχω φυλαγμένο …….Θα κοιτάξει ο Τούρκος για λίγο , σαν παιδί χαμένο ,Και αμέσως τον Αγαρηνό θα δείτε ρημαγμένο… προ καιρού , σε βιβλία χριστιανικά , είναι αυτό γραμμένο και από τον Παΐσιο τον μοναχό , πολλάκις ειπωμένο . Σε καμένη γη τον Τούρκο , κανείς δεν θα χει έτσι ξαναδεί

Η Κύπρος , σε λίγο θα είναι ορθόδοξη και Ελληνική , Ο Τούρκος θα εξοβελιστεί ,Πριν η Τουρκία , για ελάχιστο χρόνο , θα είναι ακόμα υπαρκτή .Τούρκου πόδι , Θα συναντά κανείς , μόνο σε ξόδι Κανείς Τούρκος δεν θα περπάτα……

12) Οίμος-Αθήνα……ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ….. Θα φτάσετε σε κατάσταση δύσκολη πολύ, στο χείλος του γκρεμού δηλαδή….. θάρθει ακυβερνησία,

αφού πολλοί πολιτικοί θα έχουν φύγει απ’ τη ζωή….Για λίγο η χώρα αυτή δεν θα ‘χει καπετάνιο, και είναι επικίνδυνο ο εχθρός να έρθει από πάνω… Ο πόλεμος, προ των πυλών, οι Τούρκοι παραμονεύουν,

και ψάχνουν μία αφορμή, αυτό πια περιμένουν…. Τότε, θα έρθει ο στρατός για λίγο να κυβερνήσει.

δεν θα αποφύγετε τον φοβερό εχθρός σας,.. οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας. Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει, από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη… Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ‘χουν που να πάνε,  ότι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε.

Ο πόλεμος πλέον έρχεται θα φλέγεται το Αιγαίο, θα κοκκινίσει η θάλασσα……θα ψάχνει ( η τουρκια )για να βρει στρατό αλλού πού έχει, γρήγορα να τον πάρει από εκεί, στον πόλεμο να τρέξει…Έτσι η Κύπρος μας θα ελευθερωθεί, θα φύγουν οι εχθροί της….Η Ελλάδα από μακριά, μόνο, θα τους κοιτάζει

Ο πόλεμος όμως αυτός δεν θα έχει ξαναγίνει, φρίκη, σφαγή και οδυρμός, στρατιώτης δεν θα μείνει…

Θα γίνει ξεκαθάρισμα, η ήρα από το σιτάρι, θα ξεχωρίσω ο Θεός, το πρόβατο από το κριάρι. Όταν τελειώσει ο πόλεμος χώρα δεν θα ‘χει μείνει, που να μην έχει τσακιστεί από πείνα, σπαραγμό και οδύνη. Μέσα από τον πόλεμο αυτό, κανείς δεν θα νικήσει  και όποιος θα μπει μέσα σ’ αυτόν, πίσω δεν θα γυρίσει.

Μέσα όμως σε όλα αυτά, η πείνα θα θερίζει…… Φόβος μεγάλος δυστυχώς υπάρχει πλέον τώρα, επίθεση να λάβετε από την γείτονα χώρα…. Σε μια κατάσταση πανικού και ακυβερνησίας, η μόνη λύση ο στρατός για λίγο στην εξουσία…….. Απρόοπτα κι ανέλπιστα θα βάλω κυβερνήτη,… Ορθόδοξος θα είναι χριστιανός και δίκαια τον κόσμο θα κυβερνήσει… .Όλες οι χώρες θα έχουνε πείνα και αναρχία, κι ο πόλεμος ο τρίτος παγκόσμιος θα φέρει δυστυχία.

έρχονται χρόνια δύσκολα με φτώχεια και με πόνο…. Όσο για την Ελλάδα μας που τόσο αγαπάω,  πολλά δεινά θα την βρουν γι’ αυτό και την πονάω.

Μαζεύτηκαν τα σύννεφα επάνω απ’ την Ελλάδα,… μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα, Μαύρος θα γίνει ο ουρανός, φεύγει η προστασία,  φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι και έρχονται τα θηρία. Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία,  να βασανίσει τη χώρα αυτή με πείνα και αναρχία.

ύπουλα θα σας χτυπήσουνε, με συγκατάθεση και από τα κράτη τ’ άλλα… Θα έρθουν οι Αγαρηνοί να πάρουν τα νησιά σας, το ξέρουν οι κυβερνήτες σας, είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας… Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα,  να μην τα βρίσκουν στη βουλή, να είναι όλα διαλυμένα. ..Έτσι να δώσουν την αφορμή  αυτή που πια ζητούνε,  οι Τούρκοι, ημέρα μιας γιορτής να σας επιτεθούνε.

Στην μάνα σας την Παναγιά, και σε όλους τους αγίους, κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν.

Τα σχέδιά τους τα σατανικά γίνονται ένα προς ένα, πούλησαν την Ελλάδα μας, τον ήλιο, τη θάλασσα τον αέρα… Και τώρα τί θα κάνετε; Πώς θα πορευτείτε;  Χωρίς πατρίδα και Θεό, πού πρέπει να κρυφτείτε;  Θέλουν όσο γίνεται πιο γρήγορα εσείς ν’ απολεστείτε,   να μην υπάρχει Έλληνας, από το χάρτη να σβηστείτε.

Γι’ αυτό έχουν βάλει σ’ εφαρμογή τα μαύρα σχέδιά τους, να βγείτε από τα σπίτια σας και η Ελλάδα να μείνει δικιά τους… Ούτε φάρμακα, ούτε  γιατρούς η χώρα αυτή να έχει, και έτσι με το παραμικρό ο κόσμος να πεθαίνει… Για να μπορέσουν γρήγορα από εσάς ν’ απαλλαγούνε. Κι έπειτα οι νέες οι φυλές  στην Ελλάδα να κατοικούνε.

Θα σας αποκλείσουνε  οι χώρες της ντροπής,  από φάρμακα, πετρέλαιο και από είδη διατροφής.

Όλα αυτά θα γίνουνε όταν οι δανειστές,  θα φύγουν απ’ τη χώρα σας μετά από απειλές. Θα έρθουν μέρες δύσκολες με φτώχεια και οδύνη, μα εσείς τέκνα μου αγαπητά, να έχετε πίστη σαν καμίνι!

Μεγάλη αναταραχή  θα γίνει στην Ελλάδα, γιατί τα σχέδια τους τα σατανικά θα εφαρμόσουν κατά γράμμα… Αφού όμως ολοκληρωθεί η κάθε εντολή τους,  και είναι σίγουροι οι αρχηγοί για την αποστολή τους, πως είναι ζήτημα μηνών οι Έλληνες να σβήσουν, πολιτισμένα και όμορφα πως θα σας αφανίσουν, τότε θα ανακαλύψουνε  πως πρέπει πια να φύγουν, όσο ακόμα είναι καιρός να μην αργοπορήσουν.

Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει, γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει… Δε βλέπετε καταστροφές σ’ ολόκληρο τον κόσμο;  Πλημμύρες, χιόνια, αέρηδες να αφανίζουν κόσμο;  Δε βλέπετε καταστροφές, πείνα και δυστυχία, πώς σφάζονται οι άνθρωποι με λύσσα και μανία;

Και μέσα στην Ελλάδα μας, στη χώρα την αγία, ήρθαν πλέον οι δαίμονες και έκαναν κατοικία…. Θέλουν να εξοντώσουν από τη χώρα αυτή, τον Χριστό, την Παναγιά και τη σημαία την ελληνική… Ακόμα και το όνομα να αλλάξουν της Ελλάδας, αυτά είναι τα σχέδια που έχουν στα φυλλάδια.

Γιατί εκτός απ’ το οικονομικό, το σχέδιο που υπεγράφη, είναι να σφάζονται οι χριστιανοί και να πετιούνται σε χαντάκι. Όμως και πάλι η προσευχή θα φέρει και σ’ αυτό τη λύση.

Θα το αναλάβει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και κανέναν στην Ελλάδα δεν θ’ αφήσει… Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε. Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη… Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι… Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε,  θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Όσο για την Ε.Ε, σας τα είπα πολλές φορές, γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές… Μαζί  μ’αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα… Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία… Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία, θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.

Όποιος αυτή την εποχή ομολογεί Θεό, να ξέρει, ότι στη ζωή του θα με έχει αρωγό. Και όποιος αγωνίζεται για κάθε τι ελληνικό, για την γλώσσα, την ιστορία σας και τον πολιτισμό, να μην φοβάται τίποτα ο άνθρωπος αυτός… Γιατί θα έχει όλη την ευλογία από τον Ιησού Χριστό. ..Αγγέλους θα έχει γύρω του, και όλους τους αγίους και τρίχα δεν θα πειραχτεί από την κεφαλή του.

Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε.

Να δώσετε τη μάχη σας με όπλα την αγάπη, νηστεία, μετάνοια, προσευχή, στα μάτια σας το δάκρυ.

Θα δείτε πλέον καθαρά όλα τα σχέδιά τους, αυτά που έκρυβαν καλά στο χαρτοφύλακά τους.

πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ μετά από τον μεγάλο σεισμό θα έρθει μια μεγάλη πανδημία ΧΟΛΕΡΑΣ διότι δεν θα μπορέσουν να θάψουν τα πτώματα του σεισμού, και μετά από αυτό η Τουρκία θα έχει και τον μεγάλο πόλεμο του ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ σε 4 κομμάτια.

οι Ρώσοι θα προειδοποιήσουν τους τούρκους να μην κάνουν εισβολή ( σε νησιά ;;; ) στην Ελλάδα , οι τούρκοι όμως θα εισβάλουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων πρωτοφανή!!! θα ξεκινήσουν και άλλες αραβικές χώρες , θα ακολουθηση μεγάλη οικονομική καταστροφή παγκοσμίως

  Σας ετοιμάζουν μια μεγάλη ταφόπλακα, αλλά δεν θα προφθάσουν να τα κάνουν, ΝΑΙ! Ο Χριστός δεν θα αφήσει στους δικούς Του να γίνει ζημιά, θα κάνουν μόνον ένα μέρος.

Σύντομα θα καθαρίσουν τα πράγματα, κρατείστε γερά, το ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, να το δέσετε στην γλώσσα σας, όσες φορές κινείται η γλώσσα σας τόσες φορές πρέπει να το λέτε.

ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗ ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ.

Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας.

Να έχετε καθαρή ψυχή και με την σκέπη Της Παναγίας στο κεφάλι σας, μαζί με Τον Θεον θα τα καταφέρετε τις δύσκολες ημέρες που φέρνουν οι αντίχριστοι

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ!  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!