Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ SUKHOI SU-35 ...!!ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ


ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ SUKHOI SU-35 ...!!ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ








Πλησιάζει η στιγμή όπου η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο εκσυγχρονισμού με μαχητικά 5ης γενιάς. Τις κινήσεις τους έχουν σχεδιάσει ήδη οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν στραφεί προς τη Ρωσία.

Μετά την αγορά τον S-400, η Τουρκία θα κάνει ένα ακόμη βήμα, να αγοράσει 40 Ρωσικά Μαχητικά Su-35, αξίας περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, βάζοντας φωτιά στον ουρανό τού Αιγαίου, τη στιγμή που η Ελλάδα προσανατολίζεται στην αγορά 18 μαχητικών Rafael από την Γαλλία.

Φαίνεται ότι η Ελληνική Κυβέρνηση αψήφησε την προειδοποίηση που ήρθε σαν θείο δώρο από την Ινδία, για τη επιχειρησιακή ετοιμότητα των Γαλλικών Rafael, στο αληθινό πεδίο μάχης. Αν η Ελλάδα αγοράσει μεταχειρισμένα Γαλλικά Rafale θα… κλάψει τα λεφτά της. Αυτά δεν τα λένε Ρώσοι, αλλά η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας, που έχει αποκτήσει τα Rafale.

Η κατασκευάστρια Dassault, έκανε πρόταση στην ΠΑ να προμηθευτεί μαχητικά Rafale που υπηρετούν ήδη στην Γαλλική Αεροπορία (μεταχειρισμένα), μέσω μια συνολικής συμφωνίας που περιλαμβάνει και τα παλαιότερα Mirage-2000EGM/BGM (επαναγορά τους), με το κόστος της προμήθειας να ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ, και να αφορά 6 μαχητικά τύπου Rafale F.1, και 6 Rafale F.2/F.3R.

Γιατί τα Γαλλικά Rafale είναι… πεταμένα λεφτά; Τα Γαλλικά Μαχητικά Rafale που αγόρασε η Ινδία δεν μπορούσαν να αντιταχθούν σε τίποτα στα Ρωσικά Μαχητικά Su-35 κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στα σύνορα με την Κίνα, και σχεδόν καταστράφηκαν από πυραύλους Sushki μεγάλης εμβέλειας. Τα Μαχητικά  Su-35 υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία της Κίνας, όπου και χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια  της αμφισβητούμενης περιοχής μεταξύ της Ινδίας και της ΛΔΚ, με τα Ινδικά Rafale να ηττώνται κατά κράτος από τα Κινέζικα Su-35.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ινδία σκοπεύει να αποκτήσει Ρωσικά Πολεμικά Αεροσκάφη, για να αντικαταστήσει πιθανώς πλήρως τα Γαλλικά Μαχητικά Rafale, με το Su-35.