Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με γενικό lockdown της χώρας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν ισχύουν....!!ΒΙΝΤΕΟ 11/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/2020 Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων OPEN TV

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με γενικό lockdown της χώρας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν ισχύουν....!!
ΒΙΝΤΕΟ 11/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/2020 Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων OPEN TV








O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με γενικό lockdown της χώρας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν ισχύουν.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζεται ο κόσμος να πανικοβάλλεται, αυτό που πρέπει να κάνει είναι τις επόμενες ημέρες να τηρήσει τα μέτρα, για να αντιμετωπιστεί η διασπορά.
Παράλληλα, έβαλε τέλος στις φήμες γενικού lockdown της χώρας, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω μέτρα, εφόσον χρειαστούν, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.
«Από 1η Αυγούστου μέχρι σήμερα στη χώρα είχαμε 961 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, γεγονός που οδήγησε στη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης επιβολής νέων μέτρων, ώστε να ανακοπεί την αυξητική τάση της επιδημίας», επισήμανε, κατά την καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.



ΠΗΓΗ