Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ Ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber και η Hailey Baldwin...ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τους από την θρησκευτική τελετή ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ....ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ....!!


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ Ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber και η Hailey Baldwin...ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τους από την θρησκευτική τελετή ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ....ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ....!!






"Εξομολογηθήκαμε την αγάπη και την πίστη μας στον Ιησού δημοσίως μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας", γράφει ο διάσημος τραγουδιστής

Ο Justin Bieber μαζί με την αγαπημένη του, Hailey Baldwin αποκάλυψαν πως βαπτίστηκαν μαζί ενώ ο Bieber μοιράστηκε φωτογραφίες από το μυστήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, κρατιούνται από το χέρι και βουτούν στο νερό προκειμένου να ολοκληρωθεί η θρησκευτική τελετή.

Όπως γράφει ο 26χρονος διάσημος τραγουδιστής στη λεζάντα του post: “Η στιγμή που με την γυναίκα μου, Heily βαπτιστήκαμε μαζί. Αυτή ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μου. Εξομολογηθήκαμε την αγάπη και την πίστη μας στον Ιησού δημοσίως μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας”. To ζευγάρι πιστεύει πολύ στον Θεό και με τη βάπτιση πιστεύει ότι τώρα θα έρθει πιο κοντά. Τον Ιούλιο του 2018, ο Justin και η Hailey αρραβωνιάστηκαν στις Μπαχάμες και δύο μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο του 2019, γιόρτασαν τον γάμο τους ξανά με μια θρησκευτική τελετή στη Νότια Καρολίνα. 

Οι δυο τους μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το μυστήριο της βάπτισης φαίνεται πως τους ένωσε ακόμη περισσότερο, ενισχύοντας την αγάπη τους. Ο Bieber και η Baldwin γνωρίζονται από όταν ήταν έφηβοι, αλλά η φιλία τους μετατράπηκε σε ειδύλλιο το 2016. Μετά από ένα εξωτικό ταξίδι που πήγαν οι δυο τους στο St. Barts, χώρισαν. Τον Μάιο του 2018, η φλόγα αναζωπυρώθηκε και δύο μήνες αργότερα, ο Justin της έκανε πρόταση γάμου και η συνέχεια του συναισθηματικού τους ειδυλλίου είναι γνωστή!


Με πληροφορίες από jenny.gr/photo: video screenshot

ΠΗΓΗ