Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ...ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ...!!«Αντισταθείτε για την Πατρίδα μας.....!!Αντισταθείτε για τα Παιδιά μας…!!Εσείς είστε οι νόμιμοι κληρονόμοι αυτού του Ιερού Τόπου και ουδείς μπορεί να σας Νικήσει για τον Απλούστατο λόγο ΓΙΑΤΙ EΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»....!!

ΒΟΜΒΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ...ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ...!!«Αντισταθείτε για την Πατρίδα μας.....!!Αντισταθείτε για τα Παιδιά μας…!!Εσείς είστε οι νόμιμοι κληρονόμοι αυτού του Ιερού Τόπου και ουδείς μπορεί να σας Νικήσει για τον Απλούστατο λόγο ΓΙΑΤΙ EΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»....!!










Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό ότι οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι σε πολύ τεντωμένο σχοινί. Οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε θερμό επεισόδιο. Άκουσα και εγώ το διάγγελμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε με διπλωματία. Δεν ξεκαθάρισε με αποφασιστικότητα και τόλμη ότι η Ελλάδα μπορεί, έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητά της, ότι θέλει την Ειρήνη, ούτε όμως ταυτόχρονα δεν ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραδώσει “λιγότερη Ελλάδα” από ότι παρέλαβε…

Ελπίζω να κατάλαβε η Πολιτική Ηγεσία ότι οι Τούρκοι σε περίπτωση που φύγουν για λίγο από την Ελληνική ΑΟΖ θα ξαναέρθουν με περισσότερες διεκδικήσεις, άλλωστε έχουν μάθει τη διαδρομή εδώ και καιρό. To Oruc Reis με τη συνοδεία πολεμικών πλοίων και όχι μόνον, παραβιάζει κάθε λίγο και λιγάκι την Ελληνική ΑΟΖ, με το να πηγαίνει μια στην Κάρπαθο, μια κοντά στα νοτιοανατολικά έχοντας φτάσει κάτω από τη Ρόδο, μια να προχωρά Νότια της Κρήτης και σίγουρα να παραβιάζει και την Κυπριακή ΑΟΖ. Αφού ο Ερντογάν γνωρίζει ότι η Πολιτική Ηγεσία δεν θα δώσει οδηγίες στις Ένοπλες Δυνάμεις να τους αντιμετωπίσουν πιο δυναμικά. Η πλειοψηφία της Πολιτικής Ηγεσίας θα καταλάβει μόνον όταν οι Τούρκοι θα πάρουν και άλλη Ελληνική γη, όπως επίσης με το θερμό επεισόδιο σίγουρα θα υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Η Τουρκία είναι διατεθειμένη να προκαλέσει το θερμό επεισόδιο με ότι αυτό συνεπάγεται… Η πλειοψηφία της Πολιτικής Ηγεσίας “δεν κατάλαβε ή δεν θέλει να καταλάβει” ότι η Τουρκία δεν ενεργεί από μόνη της άλλα με τις ευλογίες και άλλων χωρών. Ότι δεν είναι μόνο η Τουρκία που θέλει να πάρει και άλλα κυριαρχικά δικαιώματα και πλούτο από την Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι με αυτά που κάνει η Τουρκία επιδιώκει και τη σύγκρουση πολιτισμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Ακόμα Πολεμούν την Θρησκεία μας, την Ορθοδοξία μας.

Με τις ενέργειες και τις πράξεις της η Τουρκία με μαθηματική ακρίβεια δυστυχώς ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Θέλοντας και μη σίγουρα δεν θα είναι μόνο μια σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μάλλον θα γίνει με εμπλοκή αρκετών

χωρών. Έχει την εντύπωση και τη ψευδαίσθηση ότι μπορεί να νικήσει τον Ελληνικό Στρατό εύκολα στη θάλασσα, στον αέρα, σε Ελληνικό έδαφος. Η ιεραρχία των ενόπλων Ελληνικών δυνάμεων απαρτίζονται από πολύ ικανά στελέχη που έχουν την Τόλμη και τη Θέληση να φυλάνε τις Θερμοπύλες. Που έχουν Ψυχή και Αγάπη για την Πατρίδα. Στις νέες Θερμοπύλες να είναι σίγουροι φίλοι και εχθροί της Ελλάδας ότι δεν θα είναι μόνο ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του που θα πολεμήσουν Υπέρ Πίστεως και Πατρίδας!..

Ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος Χριστόδουλος είπε μεταξύ άλλων: «Αντισταθείτε για την Πατρίδα μας.. Αντισταθείτε για την Ελλάδα μας. Αντισταθείτε για τα Παιδιά μας… Αντισταθείτε για την Ορθοδοξία μας. Εσείς είστε οι νόμιμοι κληρονόμοι αυτού του Ιερού Τόπου και ουδείς μπορεί να σας Νικήσει για τον Απλούστατο λόγο ΓΙΑΤΙ EΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!»

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος