Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ.....ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ....Τι σημαίνει αν έχουμε την γραμμή Φύλακα Άγγελου στην παλάμη μας....!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΕΡΙΕΡΓΟ.....ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ....Τι σημαίνει αν έχουμε την γραμμή Φύλακα Άγγελου στην παλάμη μας....!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]







Τι σημαίνει αν έχουμε την γραμμή Φύλακα Άγγελου στην παλάμη μας
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους η προσωπικότητα ενός ατόμου έχει συνδεθεί με ορισμένα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Το βασικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φαίνεται ότι είναι τα χέρια μας.
Συχνά καταγράφουν τις περισσότερες πληροφορίες για τις ζωές μας και πιστεύεται ότι αποκαλύπτουν διακριτικές ενδείξεις για πολλά πράγματα, όπως ο τρόπος που δρούμε, που κάνουμε τις επιλογές μας, και συμπεριφερόμαστε σε γενικές γραμμές.
Ένα απλό, αλλά κοινό παράδειγμα είναι ότι συχνά συγκρίνουμε και αντιπαραβάλλουμε άτομα που είναι αριστερόχειρες με άτομα που είναι δεξιόχειρες. Εκείνοι που έχουν κυρίαρχο χέρι το αριστερό θεωρούνται καλύτεροι καλλιτέχνες και θυμώνουν ή φοβούνται πιο εύκολα από τους δεξιόχειρες.
Με παρόμοιο τρόπο, η χειρομαντεία μας προσφέρει έναν τρόπο για να αναλύσουμε τις προσωπικότητες μας, εξετάζοντας όλες τις διαφορετικές γραμμές και εσοχές που υπάρχουν στις παλάμες των χεριών μας.
Η χειρομαντεία είναι μια αρχαία τέχνη,που οι ρίζες της εντοπίζονται πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια στην Ινδία, όπου γεννήθηκε από την ινδουιστική αστρολογία και αναφέρεται για πρώτη φορά στο κινέζικο βιβλίο Τσινγκ. Η πρακτική γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλη την Ασία και την Ευρώπη και άντεξε μέχρι τις μέρες μας.
Σήμερα οι περισσότεροι τη βλέπουν ως ψευδο-επιστήμη και σπεύδουν να την απορρίψουν ως δεισιδαίμονες πεποιθήσεις του παρελθόντος. Μέρος της επιφυλακτικότητάς τους είναι επειδή δεν καταλαβαίνουν πραγματικά την χειρομαντεία, ξέρουν μόνο αυτό που βλέπουν στα μέσα ενημέρωσης, όπου έχει εσφαλμένα απεικονιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Ωστόσο, οι γραμμές της παλάμης μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξεταστούν πολλές πτυχές της ζωής μας και του ποιοι πραγματικά είμαστε, επειδή συχνά υποδεικνύουν προσωπικά πράγματα για εμάς, όπως γνωρίσματα του χαρακτήρα μας και το πεπρωμένο που μας επιφυλλάσσεται. Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα, το βίντεο που ακολουθεί περιγράφει τη γραμμή του φύλακα άγγελου, εάν φυσικά έχετε μια τέτοια γραμμή στην παλάμη σας.


Όσοι έχουν γραμμή φύλακα άγγελου πιστεύεται ότι είναι πολύ τυχεροί σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Πάντα καταφέρνουν να αποφεύγουν τον πόνο και την δυστυχία, και αντίθετα απολαμβάνουν μια ζωή γεμάτη με ευτυχία, ειρήνη και ευημερία. Δεν έχουν όλοι αυτή τη γραμμή στην παλάμη τους, είναι πιο σπάνια.
Η γραμμή φύλακας άγγελος είναι παράλληλη στη γραμμή ζωής στην αριστερή παλάμη. Για να δείτε που ακριβώς πού είναι, θα σας βοηθήσει το παρακάτω βίντεο. Όσοι έχουν αυτή την επιπλέον γραμμή πιστεύεται ότι είναι ευλογημένοι με έναν φύλακα άγγελο που τους προσέχει και τους κρατά μακριά από το κακό. Εξ ου και το όνομα της γραμμής και γιατί είστε τυχεροί εάν την έχετε.
Υπάρχει η πεποίθηση ότι οι φύλακες άγγελοι βρίσκονται στο πλευρό μας εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύεται ότι ο καθένας μας έχει έναν προστάτη φύλακα που μας παρακολουθεί και μας κρατάει μακριά από άσχημες καταστάσεις. Όταν η ζωή γίνεται σκληρή, επικίνδυνη, ή όταν συμβαίνουν ατυχήματα, ο φύλακας άγγελός μας εμφανίζεται και βρίσκεται δίπλα μας.
Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει στην πραγματικότητα οράματα αγγέλων, αλλά πιο συχνά υπάρχουν αναφορές για έντονα αισθήματα, που διαβεβαιώνουν και καθησυχάζουν άτομα που βρίσκονται κοντά στον θάνατο. Πιστεύουν ότι ορισμένες ανεξήγητες δυνάμεις παρενέβησαν και ως εκ θαύματος τους τράβηξαν μέσα από την τραγωδία που αντιμετώπισαν. Άλλοι στρέφονται στους φύλακες αγγέλους τους για συμβουλές, παρηγοριά και επιβεβαίωση.
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και συγκρίνετε την παλάμη σας με αυτή που υπάρχει στο βίντεο και τι σημαίνει η κάθε διαφορετική γραμμή. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.
GUARDIAN ANGEL LINES: PALM READING PALMISTRY #49
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά