Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ....!!ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ...ΓΟΜΜΟΡΑ...!!Με το πρόσχημα “αγάπη ”.....“Εν τῇ φαρμακείᾳ της ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη”....!!Τα όπλα της....!!


ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ....!!ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ...ΓΟΜΜΟΡΑ...!!Με το πρόσχημα “αγάπη ”.....“Εν τῇ φαρμακείᾳ της ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη”....!!Τα όπλα της....!!










Χαίρεται

Με αφορμή τι συμβαίνει στην Λευκορωσία .Κάτι που συμβαίνει παντού …

Η πόρνη Βαβυλώνα ..
Όσο υπάρχει αυτός εδώ ο “κόσμος “, θα έχει και ο διάβολος την “πόρνη ” του ,την “Βαβυλώνα” ,που θα προσπαθεί να διαφθείρει ,να υποτάξει , τα καθαρά Έθνη ,τα Έθνη με Χριστό ,καλή προαίρεση και ηθική .
Όσα έχουν ακόμη Χριστό και όχι κάποιον σαν τον Χριστό ,όπως οι αιρετικοί “Φράγκοι ” και οι θεοσοφιστές ,οικουμενιστές κ.α “κακόδοξοι ” που έχουν διαστρέψει τα πάντα
Με το πρόσχημα “αγάπη ” ,αλλά άσε με να κυλιέμαι στην “λάσπη ” και να την μεταφέρω ελεύθερα παντού , αν αυτό είναι “αγάπη” ,να είσαι “φλογισμένο γουρούνι ” να καίγεσαι από τα πάθη και να θέλεις ο άλλος να σε ανεχθεί και να γίνει ίδιος με σένα .
Προτιμώ την “αγάπη ” για την οποία μιλά ο Απόστολος Παύλος στον ύμνο της αγάπης..

Τα όπλα της
Με τα “κάλλη ” της ,τα λεφτά ,το ΔΝΤ ,τον ΟΗΕ και άλλα εργαλεία τα ελεύθερα “πορνικά ” φιλήδονα ήθη που λανσάρει ,
Όλα είναι νόμιμα ,όλα επιτρέπονται ,ποιός “νόμος ” του Θεού ,μιά ζωή την έχουμε ,ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ… μας … ..και ίσια προς την κόλαση ,από την εδώ ζωή μετά ,τα ψυχοφάρμακα , ψυχίατροι ,αυτοκτονίες στο Ζενίθ στις χώρες που υποτάσσει ..νεολαία με 45 % τάσεις αυτοκτονίας η Ελληνική ενώ τα έχει όλα ,δεν έχει “πνεύμα ” σκοτάδι ,ζόφος …
Σέρνει εκατομμύρια διαλυμένες ψυχές πίσω της ,τους παίρνει τα “δικαιώματα ” και μετά τους βασανίζει ..

Η τελευταία “αστερόεσσα” , εστεμμένη πόρνη Βαβυλώνα ..
Θυμίζει τις “πορνοσταρ ” που μετά το μακιγιάζ είναι αγνώριστες
Για να σαγηνέψουν με την πλαστική ψεύτικη ομορφιά τους τον ανυποψίαστο ,που πάει να πέσει και να μην μπορεί να βγει από το δίχτυ τους .Δεν υποχρεώνουν κανένα βέβαια ,μόνοι μας πέφτουμε ,όμως είναι εγκληματικό να μην σηκωνόμαστε ..
Η Βασίλισσα των ηδονών .
Δεν είναι τυχαίο ,που έχει έδρα αυτή η “βιομηχανία ” με ασύλληπτους τζίρους ,αλλά και ασύλληπτο αριθμό “πορνομανών ” αυτού του είδους οι ιστοσελίδες ..
Fast food
Αλλά και η εφευρετίδα του fast food με συνέπεια να έχει στα ρούχα όχι XL αλλά ν…XL εκεί να δείτε παχυσαρκία ..
Η βιομηχανία του υλισμού ,της ηδονής ,της φιλαυτίας με “παραμάγαζο ” την Ευρωπαϊκή “αστερόεσσα

Πόλεις του κόσμου copy paste ..
Tα διεθνή ” brand names” παντού ,οι πόλεις του κόσμου μοιάζουν copy ,paste . Το κέντρο όλων των μεγαλουπόλεων είναι “κατειλημμένο ” από τις ίδιες πολυεθνικές ..
Τα μεγάλα mall εμπορικά κέντρα ,που συγκεντρώνουν τα “πρόβατα ” παντού ίδια …

Η Ευρώπη .αλλά και ο όλος ο πλανήτης στα πόδια της πόρνης και του θηρίου …

Η “εκκλησία ” του ,εκεί που “χτύπησε ” ο ιός περισσότερο ..
Αφού δημιούργησε την “έδρα ” του ,την “πρωτεύουσα ” του ,το “βασίλειο ” του ,όπου κυριαρχεί η διαφθορά , το παρά φύση ,ως φυσιολογικό και η “εκκλησία” του , είναι παντοδύναμη ,εκδιώκοντας ότι ηθικό και φυσιολογικό ,διαστρέφοντας την αλήθεια ..Ο ” Ελπιδοφόρος ” που να μιλήσει , είναι ανίσχυρος μπροστά της ….
Διαδίδεται σε όλο τον κόσμο ,έχει ήδη κατακτήσει τον “κόσμο ” και τώρα τον εξουσιάζει και τον βασανίζει όποιος θέλει να της ξεφύγει ,όταν τις παραδοθεί μετά είναι δεμένος με χρέη… …
Όποιος της αντιστέκεται τον διαλύει

Μην ψάχνεται που εδρεύει ,δείτε που χτύπησε περισσότερο ο ιός .είναι “δείκτης ” και σημείο …

Αλλά στην Ρωσία ,βρήκε αντίπαλο
Εάν μας άφηνε ο Θεός χωρίς στήριγμα και αντίπαλο δέος ,στην πόρνη και το θηρίο ..θα μας είχαν διαλύσει
Προσπαθεί να “πνίξει” την αντίπαλο Ορθόδοξη Ρωσία ,αλλά επειδή δε μπορεί πάει γύρω γύρω ,Αφγανιστάν ,Ιράν ,Ιράκ ,Ουκρανία ,Μαυροβούνιο ,Λιβύη ,Σερβία ,

Την καίει οτιδήποτε ,έχει Χριστό και Άγιο Πνεύμα ,Ορθόδοξο
Τρελαίνεται με την Ορθοδοξία δεν την μπορεί … προσπαθεί με ύπουλους τρόπους να εισχωρήσει ,να μπει ,να διαφθείρει ,να κάψει ,να καταστρέψει ,να διαλύσει ,αν της δοθεί η ευκαιρία ,αν τσιμπήσεις στον “χρηματισμό ” και στην ελευθερία που προτείνει ,στα ήθη και στα έθιμα της ,χάθηκες
Εμείς χαθήκαμε εδώ και δεκαετίες ,με τις γνωστές οικογένειες του “κολεγίου ” η ευθύνη είναι λαική όμως ,αυτοί μας πρότειναν και εμείς δεχθήκαμε .Μας εξαθλίωσαν ,μας έβαλαν να σκοτωθούμε στο εμφύλιο και μετά μας ,να διαλύσουμε ότι πλουτοπαραγωγικό είχαμε και εμφανίστηκαν σαν σωτήρες ,με τον ψευτο εθνάρχη……και τους απογόνους του .

Απίστευτη οργάνωση
Είναι παντού ,χώνεται παντού ,παιχνιδάκι για αυτήν όποιο έθνος δεν έχει “προστασία ” πνευματική .
Τα γραφεία της “πρακτόρων ” ασχολούνται με τον έλεγχο της κάθε χώρας ,ξεχωριστά ,με εξειδίκευση και πράκτορες που ,οργώνουν ,οργανώνουν εξεγέρσεις σε κάθε χώρα .Είναι ανάμεσα μας .Από Ιράν ,Αφγανιστάν μέχρι Λευκορωσία ,Άγιο Όρος (είναι ανάμεσα στους μοναχούς και αυτοί μοναχοί ) Υπάρχει Άγγλος που το έχει παραδεχθεί ..
Αλλά εκεί που θέλει να καταστρέψει και να διαβάλλει είναι τα Ορθόδοξα Έθνη , τι δεν καταλαβαίνεται ,τι κρύβεται από πίσω
Ο “άρχων ” αυτού του κόσμου ,της διαφθοράς ,της απάτης ,του ψεύδους ,της καταστροφής του ανθρωπίνου γένους
Σερβία ,Ουκρανία ,Λευκορωσία ,Βοσνία Ερζεγοβίνη ,Κοσσυφοπέδιο ,κ.α

Πόσες και πόσες ” Βαβυλώνες ” επέτρεψε η “Θεία οικονομία ” και η ανθρώπινη αποστασία να δημιουργηθούν και μετά με “πυρ και Θείο ” τις κατέστρεψε..
Τα ερείπια των Σοδόμων και των Γομμόρων είναι υπαρκτά και όχι φαντασία με ανθρώπους να έχουν μείνει σαν
” μαύροι λεκέδες ” στα πατώματα των ερειπίων που βρήκαν οι αρχαιολόγοι

Γιατί Λευκορωσία ;
Όπως απλά συμβαίνει και με μία “πόρνη ” γυναίκα ,που δεν αντέχει να βλέπει ,την ηθική ,το καλό , το καθαρό και θέλει να το ελκύσει ,να το διαφθείρει και να το καταστρέψει ,έτσι ακριβώς συμβαίνει και με ολόκληρα Έθνη ακόμα και ηπείρους..
Ήρθε λοιπόν η σειρά της Λευκορωσίας ,να δεχθεί την σατανική οργανωμένη επίθεση της “πόρνης ” και της “τσατσάς ” που λέγεται Ε.Ε .
Ο σκοπός είναι να πνίξει ,να περικυκλώσει τον μεγάλο κίνδυνο που λέγεται Ορθόδοξη Ρωσία ,η οποία και έχει δυναμώσει και τις αντιστέκεται στο παγκόσμιο παιχνίδι .

Το “παιχνίδι ” είναι “πνευματικό ” και όχι υλικό .
Πίσω από τα Έθνη ,είναι η συνολική προαίρεση ολοκλήρου του έθνους, που καθοδηγείται προς το κακό ή προς το αγαθό . Ελεύθερα και κατ επιλογή το κάθε έθνος επιλέγει ,τον δρόμο του
Οι αντίπαλοι χρησιμοποιουν ο καθένας διαφορετικούς τρόπους να ελκύσουν τις ψυχές ,προς την σωτηρία ή την καταστροφή .
Η “πόρνη ” τα θέλγητρα της ,αλλά κρυμμένα τις καταστροφικές συνέπειες και ο Χριστός την “σωτηρία ” την “γαλήνη ” την “ειρήνη ” της ψυχής .

τι θα πάρουμε στο τέλος μαζί μας , τις πράξεις μας ,τα λόγια μας ,αυτό μετράει
όποιος νομίζει ότι τα υλικά αγαθά ,είναι αυτά που κινούν τα πράγματα ,ας σκεφθεί πόσα από αυτά παίρνει κάποιος στον τάφο του ; αν ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο “πόλεμος ” δεν γίνεται για τον πλούτο ή την δόξα του κόσμου τούτου ,αλλά για την ΨΥΧΗ …

Το τέλος της γνωστό από τώρα
Η πόρνη Βαβυλώνα ,επιτίθεται σε όλα τα επίπεδα και παντού στον “κόσμο “
Στο χέρι μας είναι αν θα της παραδοθούμε ,ο καθένας ξεχωριστά και σαν λαός .
Το τέλος όμως της είναι γνωστό ,όπως και όλη κατα γράμμα η Παλαιά Διαθήκη προφητεύει , ότι έπαθαν όλες ιστορικά οι “Βαβυλώνες ” μέχρι κεραίας…

Έτσι και οι αστερόεσσα Βαβυλώνα ….

Αποκ. 18,2 καὶ ἔκραξεν ἐν ἰσχυρᾷ φωνῇ λέγων· ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, καὶ ἐγένετο κατοικητήριον δαιμονίων…….

Και ότι γράφτηκε στις γραφές ,έχει ήδη γίνει….

Η δοκιμασία που έρχεται ,για να μας γλυτώσει από την “πόρνη ” και το Θηρίο …

Ένα συνεχόμενο lock down να μας κλείσει στα σπίτια μας , μπορεί να μας κακοφαίνεται .
Μήπως όμως είναι η σωτηρία μας ,χωρίς διαδίκτυο ,με ελάχιστα τρόφιμα και νερό , να αναρωτηθούμε
Για να γλυτώσουμε από την “πόρνη ” που μας έχει σαγηνέψει… θα προκαλέσει “πείνα” η κατάσταση ,αλλά μήπως η εμπαθής κατάσταση μας ,μπορεί να γιατρευτεί μόνο έτσι και με την βοήθεια του Θεού .Με μόνωση..

“Βάδιζε λαός μου, εἴσελθε εἰς τὸ ταμιεῖόν σου, ἀπόκλεισον τὴν θύραν…”

Γιατί Χριστό και Χάρι έχουμε μέσα μας ,αλλά κινδυνεύει να χαθεί να σβήσει από τις καρδιές μας
Στο τέλος μπορεί να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε που είμασταν ,μόνο ο . Θεός γνωρίζει το “αποτέλεσμα ” και αν αξίζει τον κόπο να μας βάλει σε δοκιμασία ,θα το κάνει ,γιατί προγνώρίζει το αποτέλεσμα
Αν μας βάλει ο Χριστός σε δοκιμασία ,τότε είναι σίγουρο ότι ήδη έχουμε νικήσει…..

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ