Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.....ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ...ΚΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ....!!ΣΤΟΝ...''ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ'' ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΤΥΧΗΜΑ''....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.....ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ...ΚΑΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ....!!ΣΤΟΝ...''ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ'' ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΤΥΧΗΜΑ''....ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....!!








(ΤΕΛΙΚΑ γιατί πήγε ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Άγκυρα ; Για να ακούσει απειλές εναντίον της Ελλάδος κατάμουτρα;)

  Απειλές Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας: «Αυτή τη φορά θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και δεν θα είναι ατύχημα» (σημ. εννοεί τον τράκο της τουρκικής φρεγάτας και της παραζάλης που έπαθε το τουρκικό υποβρύχιο που έχασε επαφή με τον έξω κόσμο)

Οι ειδήσεις είναι από την https://www.iefimerida.gr/kosmos/mebloyt-tsaboysogloy-atyhima-ellada και οι σημειώσεις μέσα στην παρένθεση από τον αρθρογράφο Δρ. Κωνσταντίνο Βαρδάκα



Eίπε επίσης  ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Περιμέναμε υπομονετικά για πολλά χρόνια για να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας». (σημ. εννοούσε τα χρόνια που μας φτώχαιναν τα μνημόνια των τοκογλύφων εδώ στην Ελλάδα)

Απειλητικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας.

«Είναι η Ελλάδα που αυξάνει την ένταση»

Ο Μεβλούτ Τσαβουσογλου απευθύνθηκε στον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας και τον ευχαρίστησε για τις «ειλικρινείς προσπάθειες» του Βερολίνου και της ίδιας της Άνγκελα Μέρκελ για το θέμα.

Όπως είπε, η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν ενοχληθεί από την έλλειψη άνευ όρων υποστήριξης από την ΕΕ.(σημ. μήπως λέει την αλήθεια;) 

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να μιλήσει με όλες τις χώρες της Μεσογείου.

 Μάλιστα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε πως η Άγκυρα θέλει να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου χωρίς όρους. ( σημ. να βάλει στο τραπέζι ότι της κατέβει δηλ. τουρκική μειονότητα Θράκης, Ρόδου, αποστρατικοποίηση Ελληνικών νησιών, τζαμιά σε όλη την χώρα, να ανοίξουμε τον Έβρο και τα νησιά μας στα μιλιούνια των αλλοδαπών και άλλα πολλά ;)

«Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών δεν κατάφεραν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων» είπε ο Τούρκος υπουργός και διερωτήθηκε: «Όταν η Ελλάδα μιλά για διεθνές δίκαιο, για ποιο διεθνές δίκαιο μιλά;».

(σημ. για την τουρκία το Διεθνές Δίκαιο περιλαμβάνει άραγε κυρώσεις  και αποζημιώσεις για  γενοκτονίες ανασκολοπισμούς , βιασμούς , λεηλασίες και σφαγές; ) 

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επέμεινε πως δεν είναι η Τουρκία που αυξάνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά η Ελλάδα.( σημ. θέλει να ρίξει το φταίξιμο στην Ελλάδα για ότι γίνει και παρουσιαστεί σαν ατύχημα τις επόμενες μέρες της κλιμάκωσης όταν θα έρθουν νότια της Κρήτης;)