Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ για τον γνωστό σεισμολόγο Άκη Τσελέντη ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.....!!


ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ  για τον γνωστό σεισμολόγο Άκη Τσελέντη ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.....!!










Μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση έκανε ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης ο οποίος με ανάρτηση του «φωτογραφίζει» τον άνθρωπο που, όπως ισχυρίζεται, θέλει να του κάνει κακό – και δεν αποκλείεται όπως υπαινίσσεται να του κάνει – επειδή ξεσκέπασε τα αίσχη του.

Δες τι κατήγγειλε ο διακεκριμένος σεισμολόγος:

“Σήμερα έφτασα στο χωριό μου. Πήγα να κάτσω στα αγαπημένο μου μαγαζί. Με έκπληξη έμαθα ότι δεν ήμουν «ευπρόσδεκτος» γιατί το μαγαζί ανήκει σε κάποιο που ξεσκέπασα για περιβαλλοντολογικά αίσχη και έδωσε την εντολή! Καλά τι νομίζει αυτός ο κύριος ότι τέτοιες μαφιόζικες συμπεριφορές θα με κάνουν να φοβηθώ; Εγώ δε μίλησα για πόντιση τοξικών αποβλήτων η για πυρηνικές δοκιμές η FBI. Αυτό που συνέβη με ικανοποίησε πάντως γιατί είναι δείγμα ότι κάποιοι θορυβήθηκαν …

Αγαπητοί συμπατριώτες εγώ δεν είμαι υπηρέτης συμφερόντων ούτε εξαγοράζομαι. Εγώ παλεύω και θα παλεύω χτυπώντας τη γροθιά στο μαχαίρι για το όμορφο νησί μου. Την επόμενη εβδομάδα μετά την καταγγελία μου στο τμήμα ασφαλείας Αργοστολίου και στην διεύθυνση εμπορίου για άρνηση πώλησης αγαθών, θα προχωρήσω στην δημοσιοποίηση του ονόματος και φυσικά θα αναρτήσω φωτογραφίες με τα περιβαντολογικά του αίσχη. Αν βρεθώ με κανένα σαγόνι σπασμένο η αμάξι καμένο θα ξέρουν οι αρχές τον υπεύθυνο”, έγραψε ο Άκης Τσελέντης προκαλώντας πολλά ερωτηματικά και μεγάλη ανησυχία.