Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ.....ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ιρανοί κομάντο κατέλαβαν τάνκερ Ελληνικών συμφερόντων στα Στενά του Ορμούζ.....ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΙΡΑΝ για αγκαλιές με Ισραήλ…!!ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΒΟΜΒΑ.....ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ιρανοί κομάντο κατέλαβαν τάνκερ Ελληνικών συμφερόντων στα Στενά του Ορμούζ.....ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΙΡΑΝ για αγκαλιές με Ισραήλ…!!ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ









Οι ΗΠΑ αναφέρουν ότι το Ιράν κατέλαβε ελληνικών συμφερόντων πετρελαιοφόρο κοντά στα Στενά του Ορμούζ..

Με την ανεξέλεγκτη αλλοπρόσαλλη προσέγγιση στο Ισραήλ και την ταύτιση της την ώρα που η Βηρυτός ανατινάχθηκε ως Χιροσίμα η ελληνική διπλωματία θα πετύχει να καταποντίσει μόνη της την ελληνική ναυτιλία ….τον ελληνικό στόλο την ραχοκοκκαλιά της οικονομίας .

Ένα ”λακωνικό” twiter περιμένουμε από τον γιο Νετανιάχου για υποστήριξη και πάλι…..Φαιδρότητες επικίνδυνες και ζημιογόνες για το εθνικό και δημόσιο συμφέρον…..

Βίντεο που κυκλοφόρησε από τις ΗΠΑ (CENTCOM) δείχνει οι Ιρανούς κομάντο σε θεαματική επιχείρηση εναντίον ελληνικών συμφερόντων τάνκερ.Από ελικόπτερο επέδραμαν στο πετρελαιοφόρο στον Κόλπο του Ομάν, στα ανοικτά των ακτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την Τετάρτη, Αυγ. 12, 2020 οι Ιρανοί κομάντο.Έκαναν κανονική απόβαση και κατέλαβαν για λίγο το πετρελαιοφόρο υπό σημαία Λιβερίας κοντά στα στρατηγικά Στενά του Ορμούζ εν μέσω αυξημένων εντάσεων μεταξύ Τεχεράνης και ΗΠΑ δήλωσε στρατιωτικός αξιωματούχος την Πέμπτη, αναφέρει το AP..

Η κεντρική διοίκηση του στρατού των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο βίντεο που δείχνει Ιρανικές ειδικές δυνάμεις που κατεβαίνουν ουρανοκατέβατοι από ένα ελικόπτερο στο τάνκερ MT Wila, του οποίου η τελευταία θέση φάνηκε να βρίσκεται έξω από την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κοντά στην πόλη Khorfakkan .

Το ιρανικό ναυτικό κράτησε το πλοίο για περίπου πέντε ώρες πριν το αποδεσμεύσει την Τετάρτη, δήλωσε ο στρατιωτικός αξιωματούχος των ΗΠΑ που μίλησε στο The Associated Press υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας. Το πλοίο δεν εξέπεμψε κανένα σήμα κινδύνου πριν ή και κατά τη διάρκεια ή μετά την κατάσχεση, είπε ο αξιωματούχος.

Το ιρανικό ελικόπτερο που συμμετείχε φάνηκε να είναι ένα Sikorsky SH-3, που δουλεύει μόνο το ναυτικό του Ιράν. Δύο άλλα ιρανικά ναυτικά πλοία συμμετείχαν στην πρόσκαιρη κατάσχεση, δήλωσε η Κεντρική Διοίκηση.

Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχοι δεν αναγνώρισαν αμέσως την κατάσχεση ή δεν αναφέρονται σε αυτήν.

Ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης τoυ Wila είναι μια εταιρεία της Λιβερίας που ονομάζεται Bandit Shipping Co., που τη διαχειρίζεται η ελληνική εταιρεία IMS SA, σύμφωνα με τα αρχεία των Ηνωμένων Εθνών σημειώνει το AP.

ΠΗΓΗ