Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ....!! ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Από “μηδενικό ” ΣΤΟ “”δέκα το καλό”....!!“Είναι “ΣΠΙΘΑ” ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ στην στάχτη....!!Παρ’όλα αυτά.....Είναι καθαρά δική μας επιλογή...ΑΝ...ΞΑΦΝΙΚΑ...ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ....ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....Ότι και να γίνει από εμάς εξαρτάται.....!!ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ....ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....!!

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ....!!
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Από “μηδενικό ” ΣΤΟ “”δέκα το καλό”....!!“Είναι “ΣΠΙΘΑ” ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ στην στάχτη....!!Παρ’όλα αυτά.....Είναι καθαρά δική μας επιλογή...ΑΝ...ΞΑΦΝΙΚΑ...ΓΙΝΕΙ  ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ....ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....Ότι και να γίνει από εμάς εξαρτάται.....!!ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ....ΜΗΝ  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....!!








Χαίρεται

Το τι θα γίνει στο μέλλον ,είναι δική μας επιλογή και μόνο ..

Απλές “πνευματικές ” αλήθειες ,αν μπορείτε να τις δεχτείτε ..
Το μέλλον,ο μέλλοντας αιώνας , είναι γνωστός στον Θεό και είναι ήδη τετελεσμένος ,στην “αιώνια μνήμη ” του Θεού .
Ο Θεός “παρακολουθεί ” την δημιουργία του ,την ζωοποιεί ,την συντηρεί ,δεν την εγκαταλείπει ,αλλά δεν επεμβαίνει στην “ελευθερία ” μας
Αλλά και δεν επιτρέπει να “αγγίξει ” κανείς διαβολάκος ,τους “χαριτωμένους ” του .. τους “πτωχούς ” τω πνεύματι
Συνέπεια της παρεχόμενης ελευθερίας από τον “δημιουργό ” , είναι να έχουμε κάποιοι ,λόγω των επιλογών μας ,παραχωρήσει ,την εξουσία ,στον “αντίθετο ” του Θεού ,τον “σατανά”
Μας ” κοσκινάει ” , μας βασανίζει ,όσο και να τα λέτε “ψυχολογικά ” είναι “δαιμονική ενέργεια ” κατά τον Άγιο Πορφύριο ,κάτι ήξερε …εκτός αν εσείς τα ξέρετε όλα . .

Παρ’όλα αυτά …
Ο Θεός γνωρίζει ,για την ακρίβεια προγνωρίζει τους “δικούς ” του και όπως λέει και ο Απόστολος Παύλος ..

Όσους δέ προώρισε αυτούς καί κάλεσε. Καί όσους κάλεσε, αυτούς καί δικαίωσε. Καί όσους δικαίωσε, αυτούς καί δόξασε.

Είναι καθαρά δική μας επιλογή .
Όσο και να είναι “άρχοντας ” αυτού του κόσμου ο “σατανάς ” ,την εξουσία και τα δικαιώματα να τους εξουσιάζει ,να τους τυφλώνει και να τους βασανίζει ,του την δίνουν συγκεκριμένοι πολυάριθμοι άνθρωποι .
Δεν έχει δικαιώματα σε όλους τους ανθρώπους ,αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας ,επειδή ο Θεός επιτρέπει , να βασανίζονται οι άνθρωποι από τις επιλογές τους,ελεύθερα .

Ότι και να γίνει από εμάς εξαρτάται
Είναι ανόητο να λες , τι κάνει ο Θεός ,γιατί δεν επεμβαίνει ,πως επιτρέπει και γίνονται αυτά ;
Πόσο ανόητοι και μικροί είμαστε τελικά ,ένας σωρός σάρκα και κόκαλα ,που έχει “ψυχή ” και περπατά …και θέλουμε να κρίνουμε τον Θεό ,ενώ δεν αναρρωτιόμαστε , αυτός που έφτιαξε όλη αυτή την ασύλληπτη δημιουργία ,ορατών αλλά και αοράτων ,που μας έδωσε ζωή ,δεν ξέρει τι κάνει και θα τον διορθώσουμε εμείς …

Μακροθυμία , η υπομονή του Θεού στα απανωτά σφάλματα μας ,γιατί γεννηθήκαμε εδώ ;
Ως λαός του Θεού , βαπτισμένοι οι περισσότεροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί .Έχουμε χρισθεί με το Μυστήριο της Βάπτισης και αναγεννηθήκαμε πνευματικά μέσω της “κολυμπήθρας ” μπήκαμε στο σώμα του Χριστού ,στην εκκλησία του.
Δεχθήκαμε αυτή την Θεία δωρεά, η ψυχή μας να γεννηθεί στην Ελλάδα και μέσα στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας .Αυτό κάτι λέει και θα αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον ,όταν αφού “ξεπλυθούμε ” με οδύνες θα .
Φορέσαμε ξανά το λευκό χιτώνα της Θείας Χάριτος .

Τύχη…. θέλει ο διάβολος να νομίζουμε ότι υπάρχει
Τίποτα από τον Θεό δεν είναι “τυχαίο” αλλά προσχεδιασμένο και τετελεσμένο ,μπροστά στα ανόητα μάτια του “διαβόλου ” και των “αγγέλων ” του .
Ο διάβολος ,δεν θέλει να ξυπνήσουμε και να ερευνήσουμε τους “πνευματικούς ” νόμους ,πως κινούνται .
Μας οδηγεί σε δικούς του ,σε χαρτορίχτρες , καφετζούδες ,ξεματιάστρες , ιπτάμενα τραπέζια και κινούμενες τράπουλες ,που παραχωρεί ο Θεός να πέσουμε σε πλάνες και “δαιμονικές κατοχές “

Μετάγγιση χάριτος
Αυτά λόγω της δαιμονικής κατοχής , μας προκαλούν πόνο ,απώλεια χάριτος , για να επιστρέψουμε και να μας γιατρέψει με την μετάγγιση “Χάριτος ” του . Αλλά θέλει “πνευματικό ” αγώνα ,επιστροφή στην ορθόδοξη σκέψη και πράξη ,
Από εμάς εξαρτάται και μόνο ,εδώ είναι που δεν πρέπει να παραπονιέσαι αδελφέ “που είναι ο Θεός ; υπακοή στον πνευματικό οδηγό μας ,αυτή είναι η μετάγγιση που χρειαζόμαστε .

Νεοπαγανιστές ξυπνήστε ..
Εμείς οι Έλληνες πραγματικοί Ορθόδοξοι ,ποτέ δεν “σβήσαμε ” και δεν μιλώ για τους μπερδεμένους “νεοπαγανιστές ” ,που λατρεύουν την Ελλάδα , τις πέτρες ,τα μνημεία , αλλά χωρίς Χριστό ,δηλαδή προσκυνούν τα άλαλα και τα μπάλαλα , τα “δαιμόνια ” , είθε να τους ελεήσει ο Θεός να ξυπνήσουν και να μην περιμένουν από τον “πάνα” καθοδήγηση

Ο Ορφέας και ο Ορφισμός είναι η αρχή του “κακού ” στην Ελλάδα
όπως και ο Ορφέας ,που έγινε “αρχιερέας ” μάγος , αποκρυφιστής ,του ανώτερου βαθμού και μας έφερε όλο αυτόν το “συρφετό” από την Αίγυπτο ,τα μετονόμασαν όλα βέβαια ..
Δαιμόνια και τελετές ,μυστήρια ,επικλήσεις ,λατρεία δαιμόνων και στο τέλος τον κομμάτιασαν τα “δαιμόνια ” που υπηρετούσε στην Θράκη …..
Για όποιον διαφωνεί ,ας μελετήσει λίγο παραπάνω και θα δει ποια είναι η αλήθεια …
Γιατί μαρτύρησαν στα χέρια αυτών ,οι Φιλόσοφοι ; γιατί ήταν “πρόδρομοι ” του Χριστού ,που με την διδασκαλία τους έκαιγαν τα κρυμμένα πίσω από τα άλαλα είδωλα δαιμόνια ..

Από “μηδενικό ” το “”δέκα το καλό”
Θα τους πώ ,ότι ο Έλληνας ,είναι όπως και κάθε άνθρωπος και λαός ένα μεγάλο “μηδενικό ” και παιχνιδάκι στα χέρια , την πονηρία και την κακία του διαβόλου ,είναι χαμένος εξ αρχής μόνος του ,τον εξαφανίζει .
Αλλά αυτό το “γαλανόλευκο “μηδενικό ” έχει μια διαφορά από τα υπόλοιπα “μηδενικά” του πλανήτη .
Μένει προφυλαγμένο σαν την κρυμμένη σπίθα στην στάχτη και ξαφνικά ..
Τραβάει έναν ΑΣΣΟ ,από εκεί που δεν το περιμένεις ,που λέγεται Χριστός τον βάζει μπροστά , τον υπακούει , ως Αρχιερέα ,”Πνευματικό ” οδηγό και γίνεται το Δέκα (!0) το καλό και το ανίκητο .
Η Θεοτόκος η μητέρα του Φωτός
Σαν να σε παίρνει από τα αυτί η μάνα σου και σε πάει να ζητήσεις συγνώμη στο “δάσκαλο ” σου ,γιατί δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου και του ζητάει υπομονή μέχρι να σε φέρει ,αυτή είναι η Κυρία Θεοτόκος
Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου οδηγό , ερχόμαστε πιο κοντά στον απρόσιτο λόγω των αμαρτιών μας αλλά και τις αμετανοησίας μας

το μέλλον μας ανήκει ,μας ανήκε πάντα ,γιατί έχουμε τον σωστό οδηγό ..
Ότι και να συμβεί στο μέλλον ,με τον Χριστό μπροστά να μας οδηγεί και την Υπεραγία Θεοτόκο να μας διορθώνει είναι ΝΙΚΗ ….
Αυτό τον λαό ο Χριστός ,έχει τον τρόπο του να τον επαναφέρει , να τον ξυπνήσει ,να του μεταγγίσει ” Χάρι” και να του αφαιρέσει την “δαιμονική ενέργεια ” το σκότος ,που μας μετάγγισαν οι σκοταδιστές “Φράγκοι ” …

Μας έχει προορίσει ,πριν να μας δημιουργήσει ,ο ίδιος το είπε ,για εμάς και ότι ο “Κύριος ” πει δεν αλλάζει. ..

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου….”

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ