Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ....!!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ....!!''Θέτουμε δημόσια ΑΥΤΟ που κανείς έως τώρα δεν τόλμησε....Στις 9 Σεπτεμβρίου....!!ΘΕΛΕΤΕ να γραφούν οι πιο ΜΑΥΡΕΣ σελίδες της Ιστορίας μας.....;;;;Δώστε την ¨εντολή σας ¨ με θάρρος , για τη ζωή σας , για το μέλλον των παιδιών σας , για τούτη την πατρίδα της καρδιάς μας....!!









Θέλεις να σε πείσουν ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό που φοβάσαι ;

Ότι νικάμε , όταν χάνουμε τη γη και τη θάλασσα κάτω από τη μύτη μας ;

Αναρωτήσου !

Θέτουμε δημόσια ΑΥΤΟ που κανείς έως τώρα δεν τόλμησε .

Δώστε την ¨εντολή σας ¨ με θάρρος , για τη ζωή σας , για το μέλλον των παιδιών σας , για τούτη την πατρίδα της καρδιάς μας.

Τοποθετηθείτε, αφού πρώτα συμφωνήσετε ή διαφωνήσετε με τα παρακάτω.

-«O κύβος ερρίφθη» Η Τουρκία δε θα κάνει πίσω . Όλο αυτό το διάστημα – που αντιπαραθέτουμε λόγια του αέρα και επικοινωνιακά τρικ – παραβιάζει την αυλή μας με θράσος , προβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μας ως Έθνος σε παγκόσμια θέα .

.-Δεν πας σε κανέναν διάλογο μετά τα τετελεσμένα που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί η Τουρκία , Είσαι από χέρι χαμένος .Η διπλωματία απέτυχε παταγωδώς. Σ όλα τα επίπεδα .

-Αυτό που ξεκινήσαμε με τις ΑΟΖ , εάν δεν ολοκληρωθεί με πλήρη ελληνοκυπριακή ΑΟΖ , θα οδηγήσει σε διπλωματικό Βατερλό .

– Η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία είναι «προς το συμφέρον» των ΗΠΑ, μόνο όταν Ελλάδα και Κύπρο αναβιώσουν το κοινό Αμυντικό τους Δόγμα.

Τ αποτελεσματα ( οι συνολικές σας τοποθετήσεις ) θα δημοσιευθούν στις 9 Σεπτεμβρίου και από το μέσο που τοποθετήθηκατε.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )