Ticker

10/recent/ticker-posts

Μήνυμα του 30χρονου φόργουορντ...ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!! Κώστας Παπανικολάου...ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό:“Η περιπέτειά μου τελείωσε, αλλά χρειάζεται προσοχή από όλους....Μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα....Μείνετε ασφαλείς, όχι μόνο για τους δικούς σας αγαπημένους αλλά και για των άλλων”....!!

Μήνυμα του 30χρονου φόργουορντ...ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!!
Κώστας Παπανικολάου...ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό:“Η περιπέτειά μου τελείωσε, αλλά χρειάζεται προσοχή από όλους....Μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα....Μείνετε ασφαλείς, όχι μόνο για τους δικούς σας αγαπημένους αλλά και για των άλλων”....!!









Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά μετά από δύο αρνητικά τεστ, επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ωστόσο, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους για τα όσα πέρασε και το άγχος του για την οικογένειά του.
Το μήνυμα του 30χρονου φόργουορντ:
«Η περιπέτεια του κορωνοϊού τελείωσε ουσιαστικά κι επίσημα. Έχω βγάλει δύο αρνητικά τεστ, οπότε έχω την άδεια από τους γιατρούς να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου. Επειδή με ρωτούσαν πολλοί πώς εξελίχθηκε η κατάσταση, να πω πως άρχισε όπως κάθε ίωση με αδιαθεσία και πονοκεφάλους. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις πως μπορεί κάτι να συμβαίνει. Πήρα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω με τον γιατρό της ομάδας και να επισκεφτώ το νοσοκομείο για να κάνω το απαραίτητο τεστ. Αυτό βγήκε θετικό. Ακολούθησα τις οδηγίες, έμεινα στο σπίτι μου κλεισμένος σε καραντίνα για το διάστημα που έπρεπε. Έβγαλα κάποια τεστ που ήταν θετικά, στα μέσα της περασμένης εβδομάδας έβγαλα το πρώτο μου αρνητικό τεστ και έκανα ένα ακόμη που βγήκε αρνητικό. Πλέον έχω το ελεύθερο να επιστρέψω στην καθημερινότητά μου και να μπω στους ρυθμούς και της ζωής μου, αλλά και τους αγωνιστικούς, που περιμένω πώς και πώς. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ήπια και μόνο στην αρχή, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, δόξα το Θεό.

Εγώ ή κάποιος άλλος το περνάει ασυμπτωματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει επικίνδυνο ή σοβαρό. Θα ήθελα να προσέχετε για τους εαυτούς σας και για τους γύρω σας. Για όλους τους ανθρώπους σας. Κι εγώ με το που το έμαθα το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν η οικογένειά μου γιατί είχα έρθει σε επαφή και το πρώτο μου άγχος. Θα ήθελα να εφιστήσω σε όλους την προσοχή και να λαμβάνει ο καθένας τα απαραίτητα μέτρα».

«Θέλω από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης, για τις ευχές σας. Μου δώσατε δύναμη.

Μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή τη νέα πραγματικότητα. Μείνετε ασφαλείς, όχι μόνο για τους δικούς σας αγαπημένους αλλά και για των άλλων”!