Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!Σήμερα 27 Αυγούστου...έρχεται και η επιβεβαίωση....!!ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!Ο Μανώλης Κωστίδης μεταδίδει από την Τουρκία για ΤΟ τι έρχεται.....τετελεσμένα αυτή την στιγμή....!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....;;;;ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ...ΤΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΟΡΘΙΟΙ....!!

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!Σήμερα 27 Αυγούστου...έρχεται και η επιβεβαίωση....!!ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!Ο Μανώλης Κωστίδης μεταδίδει από την Τουρκία για ΤΟ τι έρχεται.....τετελεσμένα αυτή την στιγμή....!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....;;;;ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ...ΤΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...ΟΡΘΙΟΙ....!!









ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ έξω απο το Σύμπλεγμα Μεγίστης ;
Ο Μανώλης Κωστίδης μεταδίδει από την Τουρκία για τον Ελεύθερο Τύπο, τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που  είναι δηλωτικές τι έρχεται . Ο Ακάρ ανακοίνωσε ότι οι σεισμικές έρευνες σε περιοχή Ελληνικής υφαλοκρηπίδας θα συνεχιστούν επ΄ αόριστον!
 10 Αυγούστου 2020  επισημάναμε:
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/08/blog-post_63.html
 « ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ; μετά το σεισμογραφικό θα μπεί το γεωτρύπανο για να ανοίξει τρύπα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα ;»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Που βρίσκεται το τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ και που βρίσκεται  το  τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis  που εισήλθε 20 μίλια στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όλο αυτό το διάστημα το ένα  είναι δίπλα στο άλλο, ώστε μόλις το πρώτο πάρει εντολή θα ξεκινήσει να κάνει διερευνητικές γεωτρήσεις  στην περιοχή ερευνών του δεύτερου.  Ξεδιπλώνεται ο τουρκικός σχεδιασμός.
από το http://www.naxosisland.eu/gr/live_ship_data.html
Κάπως έτσι σήμερα έρχεται και η επιβεβαίωση
27 Αυγούστου 2020

« Η νέα NAVTEX των Τούρκων δείχνει ότι έρχεται και το γεωτρύπανο!
Η νέα NAVTEX των Τούρκων δεσμεύει μια διαφορετική περιοχή, που περιλαμβάνει και μέρος της περιοχής στην οποία πλέει μέχρι τώρα το Oruc Reis. Τι δείχνει αυτή η περιοχή; Ότι η Άγκυρα ετοιμάζεται να μας στείλει και γεωτρύπανο.
Γιατί το λέμε αυτό; Όσοι μελέτησαν τις συντεταγμένες και κατέληξαν στον χάρτη που δημοσιεύουμε, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για περιοχή η οποία περιλαμβάνει τα “οικόπεδα” που η Τουρκία αυθαίρετα έχει καθορίσει ως περιοχές γεωτρήσεων! Δεν είναι τυχαίο ότι εξέδωσαν σήμερα τη νέα NAVTEX. Σήμερα 27 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία που είχαν δώσει για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εταιρείες του εξωτερικού για έρευνες. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον και συνεπώς από σήμερα η τουρκική εταιρία TRAO, έχει τυπικά τη δυνατότητα να ξεκινήσει τις…έρευνες και τις γεωτρήσεις. Τίποτα δεν κάνουν τυχαία οι Τούρκοι.» https://www.militaire.gr/i-nea-navtex-ton-toyrkon-deichnei-oti-erchetai-kai-to-geotrypano/
 « Βρισκόμαστε στην αρχή ενός σιωπηλού θαλάσσιου ΑΤΤΙΛΑ . Ο τούρκος σαν βιαστής που είναι, διακορεύει την Ελληνική υφαλοκρηπίδα. 
Δημιουργούνται τετελεσμένα αυτή την στιγμή.  Είμαστε θεατές σε ένα σχεδιασμό που ξεδιπλώνεται ενώπιον μας.
Εμείς τι σχέδιο έχουμε;
Ο τούρκος επιθυμεί εδώ και τώρα να φρενάρει κάθε σκέψη ή ενέργεια για επέκταση της αιγιαλίτιδος ζώνης μας προς τα Ανατολικά .
Αυτό είναι η αρχή καθότι σε όλη την συνοριογραμμή – ακτογραμμή ο τούρκος έχει εκπονήσει ανάλογο σχεδιασμό.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας