Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΟΛΥ....ΤΡΕΛΟ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ....ΑΛΛΑ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....;;;;ΣΟΚΑΡΕ ΧΘΕΣ το Αμερικανικό Πεντάγωνο...!!«Έχουμε στην κατοχή μας σκάφη που δεν είναι από αυτή τη γη»....!!(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ VIDEO)


ΠΟΛΥ....ΤΡΕΛΟ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ....ΑΛΛΑ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....;;;;ΣΟΚΑΡΕ ΧΘΕΣ το Αμερικανικό Πεντάγωνο...!!«Έχουμε στην κατοχή μας σκάφη που δεν είναι από αυτή τη γη»....!!(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ VIDEO)






Έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις; Ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος θέλει να αποκαλύψει ποιος ήταν πίσω από άγνωστα ιπτάμενα οχήματα που παρατηρούνται πάνω από αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, για πρώτη φορά στα χρονικά η μονάδα UFO του Πενταγώνου θα δημοσιοποιήσει ευρήματα, με πρώην συμβούλους και γερουσιαστές να ισχυρίζονται ότι «οχήματα που δεν κατασκευάστηκαν σε αυτήν τη γη» βρίσκονται σε αποθήκη της κυβέρνησης των ΗΠΑ!


Ο αστροφυσικός Έρικ Ντέιβις, πρώην αξιωματούχος, δήλωσε στους Times ότι ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ τον Μάρτιο για την ανάκτηση «απόκοσμων οχημάτων τα οποία δε φτιάχτηκαν σε αυτή τη γη».

Σύμφωνα με δήλωση του συμβούλου και υπαλλήλου του Πενταγώνου, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στη  μονάδα, όπου εργάστηκε από το 2007, ανακαλύφθηκαν αντικείμενα που πίστευε ότι «δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε εμείς».

Παρ’ όλο που δεν έχουν τεκμηριωθεί ποτέ αντικείμενα συντριβής στο κοινό, ο πρώην ηγέτης της πλειοψηφίας της Δημοκρατικής Γερουσίας, Χάρι Ριντ, είπε στους Times ότι συμπέρανε, πως υλικά UFO βρίσκονται στην κατοχή της κυβέρνησης.

«Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν αναφορές – μερικές ήταν ουσιαστικές, μερικές όχι τόσο ουσιαστικές – ότι υπήρχαν πραγματικά υλικά που είχαν στην κατοχή τους η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας», δήλωσε ο πρώην γερουσιαστής της πολιτείας της Νεβάδα.

Ειδική μονάδα, η Ομάδα Έρευνας Αγνώστων Ιπτάμενων Αντικειμένων του Πενταγώνου, η οποία αποτελεί συνέχεια ενός ερευνητικός προγράμματος UFO που διαλύθηκε πριν 2 χρόνια, θα ενημερώνει την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ σχετικά με τις έρευνες για τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) κάθε εξάμηνο.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιες λεπτομέρειες θα παρέχει η μονάδα του Πενταγώνου στη Γερουσία. Την ίδια όμως στιγμή, ο πρόεδρος της επιτροπής πληροφοριών Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι προτεραιότητά του ήταν να αποκαλύψει ποιος ήταν πίσω από άγνωστα ιπτάμενα οχήματα που βλέπουν πάνω από αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.

«Έχουμε πράγματα που πετούν πάνω από τις στρατιωτικές μας βάσεις και μέρη όπου διεξάγουμε στρατιωτικές ασκήσεις και δεν ξέρουμε τι είναι – και δεν είναι δικά μας», δήλωσε ο γερουσιαστής Ρούμπιο στο CBS Miami.

Για να προσθέσει ότι: «Ειλικρινά, αν είναι κάτι έξω από αυτόν τον πλανήτη – αυτό θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να έχουμε κάποιο τεχνολογικό άλμα των Κινέζων ή των Ρώσων ή κάποιου άλλου αντιπάλου».

ΠΗΓΗ