Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ...ΤΟΤΕ....ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE :ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΑ- Η Αγία Σοφία Τζαμί με “βούλα” Ερντογάν....!!Ανακοινώθηκε η απόφαση....!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΟΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ...ΤΟΤΕ....ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE :ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΑ-
Η Αγία Σοφία Τζαμί με “βούλα” Ερντογάν....!!Ανακοινώθηκε η απόφαση....!![ΒΙΝΤΕΟ]









Ο Ερντογάν κάνει ότι θέλει, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν εκτός ίσως από τους Τραμπ-Πούτιν και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την Ευρώπη. Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η απόφαση για την Αγία Σοφία.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Τουρκίας αποφάσισε  ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης σε μουσείο το 1934 (από τον Κεμάλ Ατατούρκ) ήταν παράνομη. Με άλλα λόγια αυτή η απόφαση ανοίγει το δρόμο για τη μετατροπή της σε τζαμί.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση  ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπουργός Οικονομικών έκανε ένα tweet χρησιμοποιώντας τον στίχο του ποιητή Necip Fazıl Kısakürek: «Υπομονή νέοι μου! Δεν ξέρω αν θα γίνει σήμερα ή αύριο αλλά η Αγιά Σοφιά θα ανοίξει».