Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΑΥΔΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....ΣΤΟ Αυστραλιανό CSIRO και ΣΤΟ Πανεπιστήμιο της Φλόριντα...!!Ανακαλύφθηκε ΝΕΟ είδος ΚΑΡΧΑΡΙΑ στη ΓΗ που… ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΥΔΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....ΣΤΟ Αυστραλιανό CSIRO και ΣΤΟ Πανεπιστήμιο της Φλόριντα...!!Ανακαλύφθηκε  ΝΕΟ είδος ΚΑΡΧΑΡΙΑ στη ΓΗ που… ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ








Ανατροπή στην αντίληψη που υπάρχει πως οι καρχαρίες είναι ένα από τα ζώα που εξελίσσονται πιο αργά σε σχέση με τα υπόλοιπα έρχεται να… δώσει μία νέα ανακάλυψη που έγινε πρόσφατα από τους επιστήμονες.

Σύμφωνα μ’ ένα έγγραφο που… προέρχεται από την περιβαλλοντική οργάνωση Conservation International, το Πανεπιστήμιο του Queensland, το Ινδονησιακό Ινστιτούτο Επιστημών, το Αυστραλιανό CSIRO και το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος καρχαρία στη Γη που… περπατάει.

Το νέο είδος καρχαρία ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία και φαίνεται πως χρησιμοποιούν τα πτερύγιά τους για να… περπατούν. Αυτό άλλωστε υποστήριξε και ο Αντιπρόεδρος Διεθνών Συντηρήσεων των προγραμμάτων Ασίας-Ειρηνικού Θαλάσσιου, Δρ. Μαρκ Έρντμαν.

«Βρήκαμε τους καρχαρίες, που χρησιμοποιούν τα πτερύγια τους για να “περπατούν”. Οι καρχαρίες κυριαρχούν στους ωκεανούς για περισσότερα από 400 εκατομμύρια χρόνια. Αυτή η ανακάλυψη αποδεικνύει ότι οι σύγχρονοι καρχαρίες έχουν αξιοσημείωτη εξέλιξη και ικανότητα προσαρμογής στις περιβαλλοντικές αλλαγές», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο…