Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑ.....!!Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν στη χθεσινή του συνέντευξή στο CNN Turk προχώρησε σε μία περίεργη δήλωση η οποία «θάφτηκε»....!!«Οι σημερινοί Έλληνες δεν έχετε καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.».....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑ.....!!Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν  στη χθεσινή του συνέντευξή στο CNN Turk προχώρησε σε μία περίεργη δήλωση η οποία «θάφτηκε»....!!«Οι σημερινοί Έλληνες δεν έχετε καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες  ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.».....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ







Οι Τούρκοι θέλουν την Ελλάδα οθωμανική επαρχία.
Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν  στη χθεσινή του συνέντευξή στο CNN Turk, όπου αποκάλυψε την ανάκληση του Oruc Reis, προχώρησε σε μία περίεργη δήλωση, η οποία «θάφτηκε», στην οποία υποστήριξε πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες!
Ο Καλίν σε ερώτηση για την Αγία Σοφία και τις διαμαρτυρίες της Ελλάδας απάντησε πως οι σύγχρονοι Έλληνες δεν είναι απόγονοι ούτε των Βυζαντινών, αλλά ούτε και των αρχαίων Ελλήνων.
«Πρέπει να εξετάσουμε το κατά πόσο οι Έλληνες σήμερα έχουν σχέση με τους Έλληνες του παρελθόντος. Κατά πόσο η Ελλάδα που έβγαλε τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη έχει σχέση με τους Έλληνες της σύγχρονης εποχής» είπε.
Οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου εκπροσώπου δεν είναι τυχαίες, η Τουρκία θέλει να καλλιεργήσει μία σχέση υποτακτικού με την Ελλάδα βασιζόμενη στο οθωμανικό παρελθόν , κάτι που προσπαθεί με όλες τις βαλκανικές χώρες. Δηλαδή ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των Οθωμανών που απλά έγιναν Χριστιανοί και γι’ αυτό σήμερα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τους Τούρκους.
Αυτό που επιδιώκουν οι Τούρκοι, δηλαδή η δορυφοριοποίηση  της Ελλάδας είναι βέβαιο ότι θα συμβεί στο μέλλον, αν η Αθήνα υποχωρήσει και συμφωνήσει με την Άγκυρα, στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.
Διότι πως οι Έλληνες θα αντισταθούν σε μελλοντικές τουρκικές διεκδικήσεις αν τώρα υπάρξει συνθηκολόγηση παράδοσης στην Τουρκία;
Γράφει: Άρης Δημητρακόπουλος