Ticker

10/recent/ticker-posts

«car meet» ΣΤΗΝ Λάρισα:Κόντρες αυτοκινήτων στην κάμερα....ΣΤο ραντεβού που έδωσαν ΧΘΕΣ το βράδυ του Σαββάτου οδηγοί “πειραγμένων” ΙΧ ....!!Ο ήχος από τα γκάζια ξεσήκωσε τη Λάρισα....!!(ΒΙΝΤΕΟ)


«car meet» ΣΤΗΝ Λάρισα:Κόντρες αυτοκινήτων στην κάμερα....ΣΤο ραντεβού που έδωσαν ΧΘΕΣ το βράδυ του Σαββάτου οδηγοί “πειραγμένων” ΙΧ ....!!Ο ήχος από τα γκάζια ξεσήκωσε τη Λάρισα....!!(ΒΙΝΤΕΟ)






Πρόκειται για ένα «car meet» που γίνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπου οι οδηγοί φέρνουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος τα αυτοκίνητά τους είτε είναι αγωνιστικά είτε «βολτάδικα» αρκεί να έχουν κάποια μετατροπή. Αυτή η μετατροπή μπορεί να περιλαμβάνει μηχανική αναβάθμιση, bodykit και ηχοσύστημα.

Οι οδηγοί σε αυτές τις περιπτώσεις ανταλλάσσουν γνώσεις πάνω στα αυτοκίνητα και συζητούν πάνω στο θέμα, θαυμάζοντας και τα υπόλοιπα οχήματα.
Ο ήχος από τα γκάζια ξεσήκωσε τη Λάρισα. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων έδωσαν ραντεβού και οι εικόνες ξεκίνησαν να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…
Εκατοντάδες αυτοκινητιστές και μηχανόβιοι βρέθηκαν χθες το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του Fashion City Outlet στη Λάρισα, όπου είχαν δώσει ραντεβού.
Εκεί ιδιοκτήτες «πειραγμένων» αυτοκινήτων (που έχουν δηλαδή κάποια μετατροπή) αλλά και μοτοσικλετιστές γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της συνάντησης με εντυπωσιακά οχήματα, ανταλλάζοντας απόψεις για την αγαπημένη τους ασχολία.
Έτσι ένα από τα σπάνια ”meet ups” -ειδικά με τόσο κόσμο- ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, βάζοντας γερά θεμέλια και για μελλοντικές εκδηλώσεις.