Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.....!!ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ πολλοί αμφισβητούν και σνομπάρουν....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ....''ΔΥΣΤΥΧΩΣ''...ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ...!!

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.....!!ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ πολλοί αμφισβητούν και σνομπάρουν....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ....''ΔΥΣΤΥΧΩΣ''...ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ...!!








Έρχομαι, να υπενθυμίσω μια προφητεία, που αποδίδεται στον ΄Αγιο Παίσιο αλλά οι πολλοί αμφισβητούν και σνομπάρουν:
Πρόκειται για το εξής άρθρο:

Έρχεται ισχυρό διπλωματικό χτύπημα στη Θράκη; Εξόριστη “κυβέρνηση”;

στο οποίο, εν ολίγοις Τουρκοκύπρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου στα κατεχόμενα παραθέτει στο twitter την πράξη ανακήρυξης της Αυτόνομης Δυτικής Θράκης ενώ άλλος Τούρκος ανθέλληνας συμπληρώνει:

“Σύμφωνα με δημοσκόπηση της κοινής γνώμης που έγινε, οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης με συντριπτική πλειοψηφία, βλέπουν ζεστά την ιδέα της “Εξόριστης Κυβέρνησης Δυτικής Θράκης!
Αν σε αυτές τις προκλητικές δηλώσεις, προσθέσουμε και τη διαρκή προσέγγιση των μουσουλμάνων της Θράκης από τους Τούρκους (οικονομική, θρησκευτική, εκπαιδευτική κλπ.), το ότι οι γείτονες μιλούν για καταπιεζόμενη “τουρκική μειονότητα” στην οποία ανήκουν αυτά τα εδάφη, την ύπαρξη σημαίας της λεγόμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” και την επεκτατική πολιτική, που ούτως ή άλλως ασκούν…

Αντιλαμβανόμαστε, ότι όλα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια του τουρκικού μεγαλοϊδεατισμού, που προχωρά με αργά ίσως αλλά προσεκτικά βήματα μέσω ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού;
Και ότι απώτερος σκοπός των Τούρκων είναι:
ι) η τουρκοποίηση του μουσουλμανικού πληθυσμού της Θράκης
ιι) η δημιουργία θρακικού ζητήματος με δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειονότητας από την ελληνική πολιτεία
ιιι) η ανεξαρτητοποίηση της Δ. Θράκης
και ιν) η προσάρτηση στη μητέρα Τουρκία;

Το ζήτημα είναι ούτως ή άλλως σημαντικό αφού τα τελευταία χρόνια μετά και την προδοσία της Μακεδονίας γίνονται εντατικές προσπάθειες διαμελισμού ή ακρωτηριασμού της πατρίδας μας αλλά εν προκειμένω γίνεται ακόμα σημαντικότερο, αφού σύμφωνα με καταγεγραμμένη προφητεία, που αποδίδεται στον ΄Αγιο Παίσιο, η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας των μουσουλμάνων της Θράκης θα είναι το διπλωματικό επεισόδιο, που θα οδηγήσει στον ελληνοτουρκικό πόλεμο:

Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα διπλωματικό επεισόδιο στήν Θράκη.
“Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη; Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !”

Προσωπική μου εκτίμηση (χωρίς να διεκδικώ κανένα αλάθητο):
ι) ότι η επέκταση στα 12 μίλια θα γίνει από πατριωτική κυβέρνηση, που θα αναλάβει κάποια στιγμή και
ιι) ότι τα γεγονότα θα προχωρήσουν με γρηγορότερο ρυθμό από εδώ και στο εξής, εφόσον και οι παγκοσμιοποιητές εντός και εκτός Ελλάδας έχουν λυσσάξει, αφενός μεν, να εκδόσουν ηλεκτρονικές ταυτότητες, αφετέρου δε, να τσιπάρουν την ανθρωπότητα!
Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα το κατορθώσουν, αφού σύμφωνα και με προφητικό ποίημα, που δημοσιεύτηκε το πρωί στην Τρικλοποδιά

ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ….

η θεική επέμβαση θα ανατρέψει τα σχέδια τους για το σφράγισμα, αφού δεν είναι ακόμα η εποχή του Αντιχρίστου!

Και ένα τελευταίο: Ακούγεται πολύ έντονα τώρα τελευταία, ότι πιθανόν η κυβέρνηση, να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, για να προλάβει τη συνειδητοποίηση εκ μέρους του ελληνικού λαού, ότι μέσω του ψέματος της “πανδημίας” τον οδηγούν σε απόλυτη ένδεια και τις αναπόφευκτες αντιδράσεις του.

Αν λοιπόν δούμε πολιτική αστάθεια και συνεχή εναλλαγή κυβερνήσεων, αυτό θα είναι άλλο ένα σημάδι, ότι πλησιάζουν τα γεγονότα, σύμφωνα με άλλη προφητεία του Παισίου:
«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!».

Οπωσδήποτε κανείς μας δεν μπορεί, να είναι σίγουρος για το χρονικό ορίζοντα εκπλήρωσης των γεγονότων, γι’ αυτό, το μόνο, που μπορούμε, να κάνουμε, είναι να είμαστε έτοιμοι τόσο για τα χειρότερα όσο και για τα καλύτερα, που αναμένουμε, να έρθουν, σύμφωνα και με προφητικό ποίημα της γερόντισσας:
“‘Ολα αυτά θα γίνουνε γι’ αυτό προετοιμαστείτε,
για τα δεινά και τ’ άσχημα, αλλά και για τις μέρες τις ένδοξες που θα δείτε!”

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ..

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ