Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΓΕΛΑΣ....;;;;ΘΑ...ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ....!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.....Αν βλέπετε και μπορείτε να διακρίνετε ακόμα έστω και λίγο την αλήθεια...ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ....ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ....ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΓΕΛΑΣ....;;;;ΘΑ...ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ....!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.....Αν βλέπετε και μπορείτε να διακρίνετε ακόμα έστω και λίγο την αλήθεια...ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ....ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ....ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....!!









“Χαίρεται

Αγάπη είναι ,να εξαντλείς κάθε μέσο ,κάθε ευκαιρία και κάθε τρόπο ,να “σπάς το κεφάλι ” σου ,πως θα βοηθήσεις με διάκριση και σοφία κάθε “πλησίον ” σου ,την οικογένεια σου ,την κοινωνία ,την πατρίδα σου ,τον κόσμο όλον..
Να προσεύχεσαι να “μεσιτεύσει ” η Κύρια Θεοτόκος και να ελεήσει ,να φωτίσει ο Χριστός τον “πλησίον ” και σένα να κάνεις το “σωστό ” σε κάθε περίπτωση …

Μόνο τότε καταλαβαίνεις ..
Όταν εσύ βρισκόσουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση , που τελικά ήταν “πνευματική ” ,γιατί ψυχή είναι ζωή και η ζωή σε κάθε άνθρωπο ορίζεται από το “πνεύμα ” το οποίο τον καθοδηγεί ,τον άγει και τον φέρει ..
Βλέπεις την δική σου “ιστορία ” παντού γύρω σου και θέλεις να τους “φωνάξεις “, να τους πεις πως θα θεραπευτούν ..πως θα πετάξουν το “βάρος ” από το στήθος ,γιατί έχουν βάρος κ.α

Η “αιτία ” του προβλήματος
Το “πνεύμα ” γεννά τις σκέψεις που γίνονται ,λόγια και πράξεις ,δηλαδή ,η κατάσταση του ανθρώπου ορίζεται από την “γεννήτρια ” που λέγεται “πνεύμα ” …
Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις “πνεύμα ” ;
Αν δεν είσαι “καλά ” ψυχολογικά ,πρέπει να αλλάξεις “πνεύμα ” , όχι ψυχή ,η ψυχή είναι η ζωή ,άγεσαι από άρρωστο ,πονηρό ,κακό ,κακόβουλο πνεύμα ,που σε αρρωσταίνει . Είναι πολύ “πονηρό για τα μέτρα σου , και συνέχεια θα σε “διαστρέφει ” ώστε κάποια στιγμή να βλέπεις τα άσπρο μαύρο κ.ο.κ θέλεις βοήθεια..

Τα σημάδια ,ότι είσαι υπό κατοχή
Το βάρος στο στήθος σε προειδοποιεί ,πριν το καρδιακό επεισόδιο .
Οι γιατροί βλέπουν την “σάρκα ” , τα αποτελέσματα ,δεν μπορούν να δούν το “πνεύμα ” που ουσιαστικά τα δημιούργησε το πρόβλημα .
Μπορεί να σου βάλουν “βηματοδότη ” να πάρεις λίγο χρόνο ,μήπως και καταλάβεις ..
Δυστυχώς και εμείς τυφλοί ,σάρκες ,σβηστοί ,μέσα στο σκοτάδι ..
Προσπαθούμε να γιατρέψουμε την “σάρκα ” και όχι την αληθινή αιτία το “πνεύμα ” .

Η “σάρκα ” πεθαίνει το χώμα επιστρέφει στο χώμα ..αλλά η “ψυχή ” η ζωή το “πνεύμα ” όταν αποχωριστεί από την σάρκα ,έχει αποκτήσει μιά “ποιότητα “μια “σφραγίδα ” ‘έχει πλέον μιά μόνιμη αιώνια ροπή και κλίση προς το καλό ή το κακό …Έχει πάρει την απόφαση του..

Το “πρόβλημα”
Η αλήθεια είναι ότι ,στο αόρατο κομμάτι του εαυτού μας ,ζει και αναπτύσσεται αόρατα και ύπουλα ,το “λάθος ” πνεύμα .
Μόνο από τα αποτελέσματα το καταλαβαίνεις .Κακή διάθεση ,εκνευρισμός ,αϋπνία , ταραχή κ.α ενώ κάνει τον άνθρωπο περιστασιακά να νοιώθει καλά ,αφού κρύβεται ,τον αφήνει για λίγο πριν τον βασανίσει πάλι..
Το “πνεύμα ” άγει τον άνθρωπο ,τον οδηγεί ύπουλα ,πονηρά ,σταδιακά στην “καταστροφή “
Του μεταστρέφει την αλήθεια σε ψέμα ,τον “δουλεύει “…
Με τίποτα “υλικό ” ή “επιστημονικό ” ή “γήινο ” δεν αλλάζει πορεία ,γελάνε τα δαιμόνια ,που παίζουνε “κρυφτούλι”

Η μακιγιαρισμένη κακοδοξία ” ο σατανάς δεν είναι “πνευματική αφύπνιση” ..
Το θύμα νομίζει ότι έγινε καλά με την “θετική αύρα ” και την ψεύτικη “πνευματική αφύπνιση ” με τον Κοέλιο ,με τον Γιούγκ , με τον Μαρξ ,με τον Φρόιντ,με τον Δία και την Αθηνά με τον Οsho , με την γιόγκα ,τις πολεμικές τέχνες , το Τάο τε κιγκ ,τον Βούδα ,τον Ζωροάστρη ,την καμπάλα ,τον αποκρυφισμό ,την Θεοσοφία , τον διαλογισμό ,την κουνταλίνι , το body building ,με τα χάπια ,με τις διασκεδάσεις ,τα ψώνια , ατελείωτος ο εμπορικός κατάλογος της “κακοδοξίας “

Όχι μόνο χαρίζουμε την ψυχή μας ,αλλά και τους πλουτίζουμε τους “σατανάδες “…
Κανείς από αυτούς δεν είναι δωρεάν ,ο διάβολος είναι “φιλάργυρος ,κενόδοξος, φιλάρεσκος και παριστάνει τον άγγελο του φωτός…

Όπως οι κακόμοιρες οι “πορνοστάρ “, που μοιάζουν σαν κούκλες βαμμένες και άβαφες …..δεν τις γνωρίζεις ,βέβαια σε αυτή την κατάσταση έχουν περιπέσει ακόμα και πολύ μικρά παιδιά πλέον με την ανοχή γονέων με ραθυμία (δεν ασχολούνται με τα πνευματικά παρά μόνο με την “σάρκα” και καταστρέφουν και καταστρέφονται ) δεν μπορούν να επιβληθούν στα παιδιά τους πλέον ,τα παιδιά έχουν το πάνω χέρι και ελέγχουν τους γονείς ….

Πως λειτουργεί και κινείται
Το “πονηρό ” πνεύμα κινείται από άνθρωπο προς άνθρωπο…
Τα “like ” στα social media είναι η διαεστραμμένη αλήθεια ότι σας νοιάζονται και σας αγαπούν ,αλήθεια το πιστεύεται ;
Δυστυχώς ,αλλά έτσι κόλλησε ό ένας τον άλλον με το ψέμα …είμαστε σχεδόν όλοι άρρωστοι ,στο σκοτάδι της πλάνης
Προσέχετε τις παρέες σας ,τους φίλους σας , τις “ιδέες” τους ,την ειλικρίνεια τους ,μην ακούτε λόγια τους ,αλλά βλέπετε “πράξεις ” .
Οι πράξεις είναι τα αποτέλεσμα της “καρδίας ” του “πνεύματος ” του ανθρώπου εκεί φαίνεται από τι “πνεύμα ” άγεται .
Τα λόγια είναι συγκάλυψη που παραπλανούν , πόσα “σε αγαπώ ” ” μεγάλε ” κολλητέ ” κ.α έχουν φθόνο και κακία ; θα το καταλάβετε μόλις καταλάβετε το ψέμα και πείτε “γεια “

Αν βλέπετε και μπορείτε να διακρίνετε ακόμα έστω και λίγο την “αλήθεια “..

Μια είναι η λύση .Να αντικαταστήσουμε το πονηρό πνεύμα με Το ‘Άγιο Πνεύμα ” μέσα μας

Επιστροφή στην Ορθόδοξη πίστη ,στον Χριστό ,το μόνο σωστό Πνεύμα .
Το πως θα το κάνετε ,όποιος “πονάει ” πραγματικά ,το χάλι των παιδιών του ,της οικογένειας του ,ας ξεκινήσει με τον εαυτό του .

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν· ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε· κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν. 8 πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιγήσεται.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορείτε ,αλλά δεν θέλετε..

Καλή αρχή μετανοίας

Γ.Μ