Ticker

10/recent/ticker-posts

Μπαίνοντας η ΚΥΡΙΑΚΗ Ακούστηκαν γλυκύτατες Ορθόδοξες καμπάνες στον προαύλειο χώρο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ενώ πραγματοποιείται η βεβήλωση της....!!Τις άκουσαν πολλοί αλλά λίγοι ένοιωσαν τι σημαίνει αυτό....!!Σημαίνει ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ζωντανή και αντιδρά...!!


Μπαίνοντας η ΚΥΡΙΑΚΗ  Ακούστηκαν γλυκύτατες Ορθόδοξες καμπάνες στον προαύλειο χώρο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ενώ πραγματοποιείται η βεβήλωση της....!!Τις άκουσαν πολλοί αλλά λίγοι ένοιωσαν τι σημαίνει αυτό....!!Σημαίνει ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ζωντανή και αντιδρά...!!









Ενώ οι εργασίες για την μετάλλαξη ( βεβήλωση)  της ΑΓΙΑΣ  ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί συνεχίζονται μέχρι τις βραδινές ώρες, ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο σόου της 24 Ιουλίου και ενώ είχαν αποχωρήσει και οι τελευταίοι εργάτες , περασμένα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή ακούστηκαν γλυκύτατες Ορθόδοξες Καμπάνες που διαχεόταν από την βραδινή αύρα που περικυκλώνει με ανάσες δροσιάς  τον Βόσπορο και τον Κεράτιο.

Τις άκουσαν πολλοί, αλλά λίγοι ένοιωσαν τι σημαίνει αυτό.

Σημαίνει ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι ζωντανή και αντιδρά, ενώ τα παιδιά της στην Ελλάδα καθεύδουν.( έως πότε , δεν φτάνουν μόνο οι ανακοινώσεις , χρειάζονται  ιερές αγρυπνίες και πρωτοβουλίες)

Περιμένοντας να μας διαψεύσουν για την μαρτυρία αυτή , όπως και για την πτώση της σκαλωσιάς μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ  ( βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/07/blog-post_26.html )

Έχουμε να πούμε μόνο αυτό, ότι  προσευχές των κρυπτοχριστιανών της ΠΟΛΗΣ έχουν περικυκλώσει τούτες τις ώρες   το Καθίδρυμα αυτό και σαν πυρ ανασηκώνονται στον ουρανό να κάνει  ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ Έλεος.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας