Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ....;;;;Ή Έκανε άραγε λάθος ο ΑΓΙΟΣ Παΐσιος...;;;;Ίδωμεν....!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ...!!ΑΞΙΟΣ!!''Χαιρετίζω τις πολεμικές Σημαίες όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος πάντα να τις προστατεύει! Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω το Έθνος!Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!"[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ....;;;;Ή Έκανε άραγε λάθος ο ΑΓΙΟΣ Παΐσιος...;;;;Ίδωμεν....!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ...!!ΑΞΙΟΣ!!''Χαιρετίζω τις πολεμικές Σημαίες όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος πάντα να τις προστατεύει! Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω το Έθνος!Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!"[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]







Εδώ και ένα χρόνο (περίπου) διασταυρώνουμε από πάρα πολλές πηγές ένα γεγονός που έγινε μεταξύ του π. Παϊσίου του Αγιορείτου και του κ. Στρατηγού Δημητρίου Γράψα, αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). Συγκεκριμένα, ο π.Παΐσιος είπε στον κ. στρατηγό ότι θα… πάει στην Πόλη σαν ελευθερωτής:

…Μία παρέα στρατιωτικών περίμενε στον φράχτη του γέροντα, στην Παναγούδα. Σήκωσαν τα μάτια και κοίταξαν τον γέροντα να έρχεται προς το μέρος τους. Άνοιξε την συρματένια πόρτα του φράχτη και τους καλωσόρισε. Τους έβαλε να καθίσουν κάτω από ένα δέντρο και άρχισε την συζήτηση μαζί τους.

Κάποια στιγμή, ένας από την παρέα του είπε:

– Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…

Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

– Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…

Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη.

– Και πότε θα γίνει γέροντα αυτό; Τον ρώτησαν…

– Όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια… τους είπε και άλλαξε την κουβέντα…

Έχουν περάσει χρόνια πολλά από τότε, ο γέροντας Παΐσιος «κοιμήθηκε» και ο αξιωματικός παρέμεινε στο στράτευμα και προόδευσε.


 Πάντως, αν κοιτάξουμε το ιστορικό των αρχηγών ΓΕΕΘΑ διαπιστώνουμε αυτή την «συνήθεια»:

1976-1980 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΟΣ

1980-1982 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ

1982-1984 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ

1984-1989 ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

1989-1990 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ

1990-1993 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ

1993 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ

1993-1996 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

1996-1999 ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ

1999-2002 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ

2002-2005 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

2005-2007 ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ

2007-… ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ

Έκανε άραγε λάθος ο ΑΓΙΟΣ Παΐσιος;

Ίδωμεν.

Υ.Γ.: Για εκείνους που δεν ξέρουν και πολύ καλά τα κηπουρικά, «ο καιρός για τα σπανάκια» είναι στο Μάρτιο-Απρίλιο…

Ίδωμεν. Κάνετε προσευχή.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ 10/8/2009 - ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ: "Ως τελευταία ένδειξη τιμής και σεβασμού προς το μεγαλείο των Ενόπλων Δυνάμεων, κλίνω ευλαβικά το γόνυ μπροστά στους αθάνατους νεκρούς των Αγώνων του Έθνους, αλλά και τους ήρωες της ειρηνικής περιόδου που έπεσαν ή τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, επιδεικνύοντας θάρρος και αλτρουισμό!

   Χαιρετίζω τις πολεμικές Σημαίες όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος πάντα να τις προστατεύει!

   Ζήτω η Πατρίδα!

   Ζήτω το Έθνος!

   Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!"

Ο Στρατηγός του ΑΓΙΟΥ Παΐσιου θα ξανάρθει και η Παναγιά, η Υπέρμαχος Στρατηγός μας, θα τον σκεπάζει να ξαναπάρει την Πόλη της...;;;;!!

ΑΞΙΟΣ!


ΠΗΓΗ