Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ...ΒΟΜΒΑ.....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!Μοιάζει αστείο αλλά ΕΙΝΑΙ αληθινό...!!ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ τάξεις ανθρώπων ΠΟΥ είναι “φανατικοί ” “αλαζόνες ” και “εγωιστές ” που θέλουν να επιβληθούν η μία στην άλλη...!! .Ελθε, λαε μου, εισελθε εις τα ταμεια σου και κλεισον τας θυρας σου οπισω σου·κρυφθητι δια ολιγον καιρον, εωσου παρελθη η οργη....!!ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.....!!

ΕΣΚΑΣΕ...ΒΟΜΒΑ.....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!Μοιάζει αστείο αλλά ΕΙΝΑΙ αληθινό...!!ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ τάξεις ανθρώπων ΠΟΥ είναι “φανατικοί ” “αλαζόνες ” και “εγωιστές ” που θέλουν να επιβληθούν η μία στην άλλη...!! .Ελθε, λαε μου, εισελθε εις τα ταμεια σου και κλεισον τας θυρας σου οπισω σου·κρυφθητι δια ολιγον καιρον, εωσου παρελθη η οργη....!!
ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.....!!









Χαίρεται

Μοιάζει αστείο ,αλλά αληθινό ..

Αν η μάσκα επιβληθεί σε πολλούς και απαραίτητους κοινούς χώρους ,όπως κυκλοφορεί ,όπου χρειάζεται να πηγαίνουμε οι περισσότεροι .

Αυτό θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε ανθρώπους ,που θεωρούν το μέτρο υπερβολικό ,την κατάσταση συνωμοσία εναντία στους τρομοκρατημένους για την ζωή τους ;

Και οι δύο αυτές τάξεις ανθρώπων είναι “φανατικοί ” “αλαζόνες ” και “εγωιστές ” που θέλουν να επιβληθούν η μία στην άλλη .
Αφού και οι δύο πιστεύουν ότι κατέχουν την αλήθεια .Η μία τάξη πιστεύει για την άλλη ότι είναι α- νόητη .

Μήπως όμως αυτό οδηγήσει τελικά σε σύγκρουση και ακρότητες .Λόγω και του εκνευρισμού που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο . Μοιάζει σαν να έχει αφαιρεθεί η “κοινή λογική ” και επικρατεί η ανοησία ,σε όλες τις πλευρές .
Θυμός ,φόβος ,λύπη ,οργή ,τρομοκρατία κ.α

Ένα είναι το συμπέρασμα , σε αυτή την “κατάσταση ” που ο έλεγχος θα έχει χαθεί και το “πνεύμα ” θα είναι άρρωστο ,επιθετικό ,κακό ,πονηρό .

Ίσως ο Θεός και η πρόνοια του ,επιτρέψει να συμβεί αυτό ,να δούμε τα “χάλια ” μας ,να φαγωθούμε μεταξύ μας για την “μάσκα ” . να δούμε την ανοησία μας .Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η άποψη μου είναι, η μάσκα είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένους χώρους .ώρες και καταστάσεις ,αλλά όχι απαραίτητη παντού και μέτρο αναγκαστικής επιβολής αποφάσεων και χειρισμού της κοινής γνώμης ..

και η λύση είναι

Ελθε, λαε μου, εισελθε εις τα ταμεια σου και κλεισον τας θυρας σου οπισω σου· κρυφθητι δια ολιγον καιρον, εωσου παρελθη η οργη.

Μην ανακατευτείτε …

Καλή αρχή μετανοίας ..

Γ.Μ