Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΤΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ αρχαία ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που προκαλεί τρόμο....!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ στρατό ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ το τέλος του «ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ»....!!


ΣΤΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ αρχαία ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που προκαλεί τρόμο....!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ στρατό ΚΑΙ ΤΟΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ  ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ το τέλος του «ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ»....!!









Πολλοί μουσουλμάνοι ιμάμηδες, μιλούν για τον ερχομό του παγκόσμιου Χαλιφάτου που ταυτίζεται με την έλευση του Ιμαμ Μαχντί.

Για τους μουσουλμάνους, ο Ιμάμ Μαχντί, είναι ένα πρόσωπο-κλειδί, την έλευση του οποίου αναμένουν με αγωνία. Στην παράδοσή τους ο Μαχντί ονομάζεται «εκείνος που έχει οδηγηθεί» (από τον Αλλάχ), και η έλευσή του σύμφωνα με τις γραφές τους, θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής, αυτή του μεγαλύτερου παγκόσμιου χαλιφάτου.

Πολλοί ιμάμηδες, διδάσκουν αυτές τις γραφές στους οπαδούς του Αλλάχ. Γιαυτό ακούμε σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες να λένε οι μουσουλμάνοι ότι είναι θέλημα του Αλλάχ να επικρατήσει παντού το Ισλάμ.

Έτσι, τις μέρες εκείνες, σύμφωνα με τις παραδόσεις του Ισλάμ θα υπάρχει μεγάλη ασφάλεια και θα εξαλειφθεί η φτώχεια, ενώ οι πόλεμοι και οι παγκόσμιες ταραχές θα δώσουν τη θέση τους σε έναν κόσμο ειρήνης και αγάπης για όλους.

Έναν κόσμο που θα έχει ως ηγέτη του τον Ιμάμ Μαχντί.

Το ίδιο φυσικά περιμένουν και οι Ιουδαίοι, που έχουν τις δικές τους γραφές, οι οποίες μιλούν για τον ερχομό του «μεσσία» που από τον 3ο ναό του Σολομώντα θα κυβερνά τα έθνη δίνοντας σε όλους φαγητό και ασφάλεια.

Αυτό, διότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Ιμάμ Μαχντί, είναι ο «μεσσίας» που περιμένουν και οι Ιουδαίοι και οι Μουσουλμάνοι. Αυτός που τους υπόσχεται υλικά αγαθά και κυριαρχία στον κόσμο αυτό με αντάλλαγμα την ολοκληρωτική τους υποταγή.

Το πρόσωπο αυτό για τους Χριστιανούς, δεν είναι παρά ο λεγόμενος Αντίχριστος, ο ενσαρκωμένος δηλαδή Διάβολος, που φέρει επίσης τα ονόματα Γιαχβέ και Αλλάχ.

Ο Χριστός θυμίζουμε πως μας είπε ότι ουδέποτε θα ξανάρθει στη Γη να ζήσει μαζί μας και μας προειδοποίησε μάλιστα πως θα έρθουν πολλοί που θα λένε ότι είναι ο Χριστός ψευδόμενοι, καλώντας μας να μην τους πιστέψουμε.

Πρέπει στο σημείο αυτό να σημειώσουμε, πως ο Χριστός ουδέποτε υποσχέθηκε επίγεια κυριαρχία, ούτε υλικά αγαθά. Αντίθετα, μας είπε ότι ο κόσμος αυτός είναι εικονικός και ψεύτικος, ένα MATRIX, όπως μας είχαν πεί παλαιότερα και οι μεγάλοι Έλληνες σοφοί και μας κάλεσε να τον ακολουθήσουμε στον αληθινό κόσμο του Φωτός, απορρίπτοντας αυτόν τον ψεύτικο.

Κλείνοντας αυτήν την παρένθεση, μέσα στις παραδόσεις του Ισλάμ, υπάρχει μια αναφορά που κάνει τους μουσουλμάνους να ανατριχιάζουν, ελπίζοντας πως δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Όταν λοιπόν, στηθεί το «χαλιφάτο», τότε σύμφωνα με όσα γράφουν τα αρχαία τους κείμενα θα έρθουν μαύρα μπαϊράκια από την Ανατολή. Αυτά τα μαύρα μπαϊράκια, δηλαδή στράτευμα ντυμένο στα μαύρα, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις θα αφανίσει το χαλιφάτο του Ιμάμ Μαχντί. Πρέπει ωστόσο να πούμε, πως υπάρχουν και εκείνοι, που πιστεύουν πως αυτός ο μαύρος στρατός θα είναι…φιλικός προς τον Μαχντί.

Σύμφωνα με τις δικές μας παραδόσεις και γραφές, ισχύει η πρώτη εκδοχή, αφού αυτός ο στρατός θα είναι εκείνος που αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννου, που θα έχει για ηγέτη του, τον ιππέα του λευκού ίππου και θα συντρίψει ολοκληρωτικά τον Ιμάμ Μαχντί και τον στρατό του.
 του Νεκτάριου Αρχοντίου