Ticker

10/recent/ticker-posts

Εξω από τη Μύκονο οι Τούρκοι οι κάτοικοι του νησιού είναι εξαγριωμένοι– Το λέγαμε για ανέκδοτο…Τώρα όμως τι γίνεται; (ΒΙΝΤΕΟ)


Εξω από τη Μύκονο οι Τούρκοι οι κάτοικοι του νησιού είναι εξαγριωμένοι– Το λέγαμε για ανέκδοτο…Τώρα όμως τι γίνεται; (ΒΙΝΤΕΟ)









Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και πλέον φαίνεται να διεκδικούν μέχρι τη Μύκονο, καθώς τουρκικά αλιευτικά επιχειρούσαν τις τελευταίες ώρες ανοικτά του νησιού παράνομα, με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι.
Τρία τουρκικά αλιευτικά σκάφη βρέθηκαν ανοιχτά της Μυκόνου και συγκεκριμένα ανοιχτά της παραλίας Αγράρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό είναι ενήμερο, αλλά οι κάτοικοι του νησιού είναι εξαγριωμένοι με τις τουρκικές ψαρότσαρκες στο Αιγαίο, ειδικά μετά την πρόσφατη απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.
Ανάλογη αναστάτωση είχε προκληθεί και πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν και πάλι ψαράδικα από την Τουρκία είχαν εντοπιστεί έξω από την Σύρο.
Η επίσημη δικαιολογία για την παρουσία τους εκεί ήταν ότι οι Τούρκοι πούλησαν την πραμάτεια τους στην Μεσόγειο, τους έπιασε καιρός και έκατσαν λίγο να ξαποστάσουν σε υπήνεμο μέρος. Τώρα όμως τι γίνεται;
Δείτε τα τουρκικά αλιευτικά σκάφη που βρίσκονται ανοικτά της Μυκόνου στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV:
ΠΗΓΗ