Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ......ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ....!!''ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ...ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ''....!!ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…!!''ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ''...!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.....;;;;;ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....!! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ......ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ....!!''ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ...ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ''....!!ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…!!''ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ''...!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ.....;;;;;ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....!! [ΒΙΝΤΕΟ]ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ, ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΝΕΙΤΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ).

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ “ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΓΕΡΟΝΤΩΝ” ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΘΙΞΕΙ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ), ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ “ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…

1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

– ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ… ΚΑΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ! ΠΟΥ; ΜΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ! ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2012, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ… ΤΖΙΦΟΣ!
(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ…)

– ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ- ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ.

– ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ :

2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2:45 ΚΑΙ ΕΞΗΣ:

” Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΔΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΠΕΜΕΝΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΧΑΛΑΡΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΑΠΤΩΤΗ ΧΑΡΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΩ ΑΛΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ 5 ΜΑΪΟΥ! ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟ 2024… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…”

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΗΚΟΟ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ:

(ΣΤΟ 0:36 ΚΑΙ ΕΞΗΣ)

ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ, ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΕΣΤΕΡΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 2024.
(ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: ΑΝ ΕΣΦΑΛΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ…)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ:

“1. Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

2. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ Ή ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

3. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.”

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ…

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Featured

loading...