Ticker

10/recent/ticker-posts

Μια σειρά πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και μια σειρά από επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Μια σειρά πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από  Πέμπτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και μια σειρά από επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.










Μια σειρά πληρωμών θα πραγματοποιηθεί από  Πέμπτη 30 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου καθώς θα καταβληθούν οι υπόλοιπες συντάξεις Αυγούστου 2020 από τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και μια σειρά από επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους. Αναλυτικά, αύριο Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2020 του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ αλλά και οι προσωρινές συντάξεις των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των συντάξεων του 2020 ξεκίνησε την Τετάρτη, 22 Ιουλίου και η διαδικασία ολοκληρώνεται αύριο.

Επιπλέον ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει μεθαύριο, Παρασκευή 31 Ιουλίου τα εξής:

-Την τρίτη διμηνιαία δόση ( Μαΐου -Ιουνίου) για το επίδομα παιδιού 2020

-Το επίδομα γέννησης,

-Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα,

-Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ),

-Το επίδομα στέγασης,

-Στεγαστική Συνδρομή,

-Το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων,

– Τη σύνταξη υπερηλίκων,

-Το επίδομα ομογενών.