Ticker

10/recent/ticker-posts

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα.Ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Παράλληλα, στους χάρτες παρουσιάζεται η κεραυνική δραστηριότητα που αναμένεται να εκδηλωθεί τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες της Τρίτης 07/07 σύμφωνα με το σύστημα TALOS.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού  έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα.Ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Παράλληλα, στους  χάρτες παρουσιάζεται η κεραυνική δραστηριότητα που αναμένεται να εκδηλωθεί τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες της Τρίτης 07/07 σύμφωνα με το σύστημα TALOS.






Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι και ζέστη.
Η έντονη αστάθεια θα εκδηλωθεί στη χώρα  με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.
Καθώς βρίσκεται ακόμα σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα θα επηρεαστούν έντονα η Κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.
Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις κατά το διάστημα 14:00 – 17:00 καθώς και οι περιοχές όπου εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις.
kairos
Ο καιρός σήμερα και στην Αθήνα θα είναι άστατος, με σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυρούς 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.
1
Παράλληλα, στους  χάρτες παρουσιάζεται η κεραυνική δραστηριότητα που αναμένεται να εκδηλωθεί τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες της Τρίτης 07/07 σύμφωνα με το σύστημα TALOS.