Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ....ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΝ...ΜΕ ΤΟ...''ΓΑΝΤΙ''...Χαράλαμπος Γώγος λοιμωξιολόγος:Έκτακτα lockdown το καλοκαίρι στην Ελλάδα ΣΕ τρία στάδια....!!


ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ....ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΟΥΝ...ΜΕ ΤΟ...''ΓΑΝΤΙ''...Χαράλαμπος Γώγος λοιμωξιολόγος:Έκτακτα lockdown το καλοκαίρι στην Ελλάδα  ΣΕ τρία στάδια....!!






Τουρισμός: Τα 3 στάδια των θερινών lockdown για τον κορωνοϊό

Ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος είπε ότι στις πτήσεις από τις «πράσινες» χώρες θα γίνονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια, όμως από τις «κόκκινες», όπου η επιδημία μαίνεται, οι έλεγχοι θα είναι περισσότεροι.
Το σχέδιο της επιστημονικής επιτροπής για τον κορωνοϊό είναι να «συναφθούν» συνεργασίες ανάμεσα σε νησιά και μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς -της ηπειρωτικής χώρας, ώστε να υποδέχονται τυχόν κρούσματα. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο lockdowns σε τοπικό επίπεδο ο κ. Γώγος εξήγησε ότι υπάρχουν τρία στάδια.
Το πρώτο είναι η «καραντίνα» σε ένα ξενοδοχείο Το δεύτερο είναι οι περιορισμοί σε μια σειρά ξενοδοχείων (με τουρίστες από πτήση ή πτήσεις με κρούσματα) Το τρίτο στάδιο είναι να μπει σε «καραντίνα» ένα ολόκληρο νησί
Ο λοιμωξιολόγος εξήγησε ότι «φαντάζομαι ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο», αναφερόμενος στο γενικό lockdown για ένα νησί.