Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ....ΤΡΟΜΑΖΕΙ....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...!!ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ή να μην ανησυχούμε....;;;Καλύτερα ΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΜΕ....!!Στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ όσο επώδυνα την ΠΑΤΑΝΕ μέσα στα απόνερα τους σαν τον φελλό για να ΒΥΘΙΣΤΕΙ αυτή θα ΠΕΤΑΧΤΕΙ με ΦΟΡΑ προς τα ΕΞΩ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ....ΤΡΟΜΑΖΕΙ....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...!!ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ή να μην ανησυχούμε....;;;Καλύτερα ΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΜΕ....!!Στο τέλος η ΑΛΗΘΕΙΑ όσο επώδυνα την ΠΑΤΑΝΕ μέσα στα απόνερα τους σαν τον φελλό για να ΒΥΘΙΣΤΕΙ αυτή θα ΠΕΤΑΧΤΕΙ με ΦΟΡΑ προς τα ΕΞΩ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ








ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ή να μην ανησυχούμε;Καλύτερα ΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΜΕ.



Η επικαιρότητα μας είπε ένας παλαιός γεωπολιτικός αναλυτής είναι σαν ένα παγόβουνο .Όταν την διαβάζεις να ξέρεις ότι δεν  έμαθες  τίποτε, γιατί από κάτω υπάρχουν πολλά άγνωστα πράγματα  μέσα σε στεγανά παρασκήνια


Για αυτό τέτοιες στιγμές επικαλούμαστε τους άγιους πατέρες μας που αποκάλυψαν πριν ικανούς χρόνους τα άγνωστα θηρία στα παρασκήνια  που ετοίμασαν για την πατρίδα μας.

Σημερινή Επικαιρότητα  

« Μας πάνε φουλ” για “διάλογο” με την Τουρκία και μας το ανακοινώνει ο Τσαβούσογλου

Είναι έτοιμη η Αθήνα για διάλογο με την Τουρκία; Κάποιοι δείχνουν έτοιμοι από καιρό αλλά δεν μας λένε τι θα συζητήσουμε.»

https://www.militaire.gr/quot-mas-pane-foyl-quot-gia-quot-dialogo-quot-me-tin-toyrkia-kai-mas-to-anakoinonei-o-tsavoysogloy/

« Ανοικτός σε διάλογο με την Ελλάδα δηλώνει -για δεύτερη φορά σε 24 ώρες- ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.



Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι ντι Μάιο, ο Τσαβούσογλου επανήλθε στη λογική του διαλόγου με την γείτονα, μιλώντας σε φόρουμ για τον τουρισμό το Σάββατο.

Αφού αρχικά σημείωσε ότι "δεν μπορεί να υπάρξει κάποια συμφωνία στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς την Τουρκία" ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε πως "ό,τι δεν καταφέραμε να εξηγήσουμε με λόγια, τώρα το λέμε με τις πράξεις μας. Με τα πλοία μας και τις συμφωνίες μας. Το κάναμε, ναι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να ενεργούμε μονόπλευρα; Όχι. Εμείς είμαστε έτοιμοι για διάλογο με όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας".»

https://www.capital.gr/diethni/3462521/nea-xeira-sunergasias-apo-tsabousoglou-eimaste-etoimoi-gia-dialogo-me-tin-ellada

« Μόνο τις αντιδράσεις των πολιτών φοβούνται ακόμα για να μην παραδώσουν γη & ύδωρ

Newsroom email: info@pronews.gr

ο Τσαβούσογλου επανήλθε σε συνέδριο στην Αττάλεια για το θέμα των θαλάσσιων ζωνών Ελλάδας-Τουρκίας.

«Δυστυχώς, μέχρι πρόσφατα η προτεραιότητα ήταν ένα σχέδιο για το πώς να απομονώσουν την Τουρκία και να εμποδίσουν τις ενέργειές της στην περιοχή. Οι προειδοποιήσεις μας δεν λήφθησαν σοβαρά υπόψιν.

Χωρίς την Τουρκία δεν μπορεί να ισχύσει κάποια συμφωνία στην ανατολική Μεσόγειο και δεν έχει κανένα όφελος για κανέναν. Αυτό που δεν μπορέσαμε να το εξηγήσουμε στο παρελθόν, το εξηγούμε με τα έργα μας: Με τα γεωτρύπανά μας και με τις συμφωνίες μας»

«Το κάναμε αυτό, αλλά θέλουμε να κάνουμε μονόπλευρα στο μέλλον; Όχι. Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο κ. Τσαβούσογλου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Πέρσι ο πρόεδρός μας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο είπε στον (πρωθυπουργό της Ελλάδας σ.σ.) Μητσοτάκη: “Ας λύσουμε τις διαφορές μας στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Αιγαίο Πέλαγος. Ας ξεκινήσουμε μια συνεργασία, διάδραση, ας μοιραστούμε”.

Ανέθεσε αυτό το έργο σε μας. Έπειτα στη Γενεύη μου είπαν τα ακόλουθα: “Δεν είμαστε έτοιμο γι’ αυτό, υπάρχει ισχυρή πίεση από την κοινή γνώμη ενάντια στην συνεργασία με την Τουρκία”», ανέφερε. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/889027_m-tsavoysogloy-kamia-symfonia-sti-mesogeio-horis-tin-toyrkia

« Οι στρατιωτικοί προειδοποιούσαν τις πολιτικές ηγεσίες για όσα ζούμε σήμερα με την Τουρκία» -Κων.Γκίνης

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ ,Στρατηγός Κωνσταντίνος Γκίνης λέει ότι η Τουρκία έχει δημιουργήσει “συνθήκες που μπορούν να οδηγήσουν σε θερμή σύγκρουση”. “Αν υλοποιήσει όσα έχει ανακοινώσει δεν υπάρχει άλλος δρόμος”, υποστηρίζει.»

https://www.militaire.gr/quot-oi-stratiotikoi-proeidopoioysan-tis-politikes-igesies-gia-osa-zoyme-simera-me-tin-toyrkia-quot-kon-gkinis/

« Οι σκληρές δηλώσεις των Αρχηγών και η αμφίβολη προετοιμασία των πολιτικών για την πιθανή κρίση

Ο Ναύαρχος Λυμπέρης είχε ετοιμάσει τις ΕΔ για να πολεμήσουν, αλλά βρέθηκε σε μια αίθουσα της Βουλής, να εξηγεί σε πρωθυπουργό και υπουργούς τι είναι οι κανόνες εμπλοκής! Όσο έκανε “φροντιστήριο” στο δίπλα δωμάτιο, μιλούσαν με τον Χόλμπρουκ και είχαν ήδη συμφωνήσει στην “απεμπλοκή”… Η συνέχεια γνωστή: ο Ναύαρχος Λυμπέρης αποστρατεύθηκε και ο κ.Σημίτης ξαναψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό …»

https://www.militaire.gr/oi-sklires-diloseis-ton-archigon-kai-i-amfivoli-proetoimasia-ton-politikon-gia-tin-pithani-krisi/

« Α/ΓΕΕΘΑ: Δεν θα περιμένουμε άλλους να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση»

https://www.militaire.gr/a-geetha-quot-den-tha-perimenoyme-alloys-na-mas-vgaloyn-apo-ti-dyskoli-thesi-quot/

Αυριανή Επικαιρότητα

Χρειαζόμαστε επειγόντως όχι μόνο ήρωες, αλλά και αγίους για να βγούμε από τα αδιέξοδα που τόσα χρόνια απεργάζονται.

Στο τέλος η αλήθεια όσο επώδυνα την πατάνε μέσα στα απόνερα τους σαν τον φελλό για να βυθιστεί ( εξαφανιστεί) αυτή θα πεταχτεί με φόρα προς τα έξω.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας