Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΠΕΙΓΟΝ...!!ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...Ξεσηκώθηκε εν μέσω του ΠΥΡΙΝΟΥ ολοκαυτώματος ΠΟΛΕΜΟΣ....Βγήκαμε να χορέψουμε με τους ΛΥΚΟΥΣ....αυτές ΟΙ δύσκολες ΩΡΕΣ θα γίνουν δυσκολότερες....ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΕΣΠΑΣΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ....!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΠΕΙΓΟΝ...!!ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...Ξεσηκώθηκε εν μέσω του ΠΥΡΙΝΟΥ ολοκαυτώματος ΠΟΛΕΜΟΣ....Βγήκαμε να χορέψουμε με τους ΛΥΚΟΥΣ....αυτές ΟΙ δύσκολες ΩΡΕΣ  θα γίνουν δυσκολότερες....ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΕΣΠΑΣΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ....!!








" Ο χορός των φαντασμάτων του διαδικτύου καλά κρατεί.
Οι  συκοφαντίες είναι η μακάβρια στολή τους.
Τους χαλνάμε το υπόβαθρο των στόχων τους.
Βγήκαμε να χορέψουμε με τους λύκους όλου του φάσματος για του ΧΡΙΣΤΟΥ την Πίστη την ΑΓΙΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
3000 κείμενα δημοσιευμένα σε πολλές ιστοσελίδες με το ονοματεπώνυμο μας  δείχνουν με ποιανού ευλογία ξεκινήσαμε και που φτάνουμε. Δείχνουν ΠΟΙΟΝ υπηρετούμε και κανένα δεν εξυπηρετούμε. Δείχνουν τα ξενύχτια και τους κόπους μας, δίχως κέρδος ή δείγμα προβολής και δημοσίων σχέσεων. Δείχνουν την προαίρεση μας να βοηθήσουμε σε δύσκολες ώρες τον αδελφό μας , τον εχθρό μας ,τον δυσκολεμένο συνάνθρωπο μας.
Στηλιτεύουμε, αλλά δεν σκανδαλίζουμε το πλήρωμα.
Ζηλωτές κατ όνομα περιφέρονται και συκοφαντούν.  Το να συκοφαντούν εμάς λίγο το κακό , το να προσβάλουν το ΠΑΝΑΓΝΟ Όνομα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ μείζον και χείριστον.

Πρέπει να γίνουμε κατ αυτούς υβριστές και τιμητές δίχως διάκριση των πάντων για να αναγορευτούμε σε " καλούς χριστιανούς" κατά το χούι τους.
Άλλο ζηλωτής χριστιανός κατ επίγνωση των σημερινών συγκυριών και άλλο εμπαθής που χάνει τα φρένα του  και  λέει ότι πιστεύει σε ΧΡΙΣΤΟ και Πατρίδα.
Άλλο ζηλωτής χριστιανός κατ επίγνωση και άλλο συκοφάντης με  αντικειμενικό δόλο.
Ξεσηκώθηκε εν μέσω του πύρινου ολοκαυτώματος πόλεμος εναντίον της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ, εμείς όμως είμαστε και θα είμαστε κοντά την Μητέρα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέχρι το τέλος της επιγείου ζωής μας, καθότι ευεργετηθήκαμε τα Μέγιστα από την ΧΑΡΗ της.
Πάντα στα εσώψυχα μας έχουμε μια φράση ενός σημερινού αγίου « τι λόγο θα δώσουμε επάνω εκείνη την φρικτή στιγμή , για το τι κάναμε για τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ;»
Η ΠΑΝΑΓΙΑ να μας σκεπάζει αυτές τις δύσκολες ώρες που θα γίνουν δυσκολότερες.¨
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας