Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....;;;;Ή ΚΑΝΟΥΜΕ....ΟΤΙ....ΔΕΝ....ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....;;;;ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.....ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ....ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΚΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ....ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ.....;;;;

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑ....ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!ΜΕΤΑ  ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....;;;;ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.....;;;;Ή ΚΑΝΟΥΜΕ....ΟΤΙ....ΔΕΝ....ΒΛΕΠΟΥΜΕ.....;;;;ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.....ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ....ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΚΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ....ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ.....;;;;







Οι πόλεμοι είτε διά πυρός, είτε οικονομικά (ο δεύτερος είναι πιο ύπουλος) δεν θα σταματήσουν ποτέ γιατί είναι ίδιον των ανθρωπίνων όντων. Το θέμα είναι ο κάθε λαός να περιορίζεται στους δικούς του πλουτοπαραγωγικούς πόρους, να έχει αυτάρκεια σύμφωνα μ` αυτά που του δίνει η δική του γη και η δική του τεχνογνωσία, ώστε να μπορεί να αποφεύγει τους συνασπισμούς τύπου ΕΕ. ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, UNESCO και λοιπά ”εφευρήματα” που δημιουργούν εξαρτήσεις με ότι αυτό σημαίνει.
Η Ελλάδα πεθαίνει
την “σβήνουν” σιγά σιγά βασανιστικά οι περισσότεροι έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας,ελληνόπουλα δεν έχουν να φαγητό γιατί οι γονείς τους έχασαν την δουλειά τους παρά πολλοί άλλοι.
Έλληνες μην αντέχοντας την άθλια οικονομική κατάσταση τους έφτασαν στα όρια της αυτοκτονίας ή το έπραξαν και πήδηξαν απο μπαλκόνια ταράτσες ή ότι άλλο τρόπο και έδωσαν μία βουτιά και “έφυγαν” για τον άλλο κόσμο,γιατί κάποιοι αλήτες προδότες έφτασαν την χώρα στον γκρεμό της έδωσαν μια και την έφτασαν στον πάτο μην ρωτάτε ποιοί… οι γνωστοί εντολοδόχοι της εκάστοτε κυβέρνησης που αποφάσισαν σε μια στιγμή να εξαθλιώσουν τον λαό, κόβοντας μισθούς συντάξεις αυξάνοντας φορολογία . Αλήτες !!
Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα “₪₪₪₪₪₪₪₪