Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ...ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ....!! Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο.....!!“Μπουρλότο” η Ανατολική Μεσόγειος με την Τουρκία να εξαπλώνεται και κανείς να μην δείχνει ικανός να την ανασχέσει....!![ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ]


ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ...ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ....!! Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο.....!!“Μπουρλότο” η Ανατολική Μεσόγειος με την Τουρκία να εξαπλώνεται και κανείς να μην δείχνει ικανός να την ανασχέσει....!![ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ]Με την φράση «Η κατάσταση στην Μεσόγειο θυμίζει την εποχή πριν τον Α΄ΠΠ – Υπάρχει κίνδυνος γενικής ανάφλεξης» ο Αμερικανός Brad Johnson πρώην στέλεχος της CIA, το δυστοπικό σκηνικό ασφάλειας που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Κεντρική και Ανατολική Μεσόγειο με την Τουρκία να εξαπλώνεται και κανείς να μην δείχνει ικανός να την ανασχέσει.
Συγκεκριμένα ο Brad Johnson εστιάζοντας στη σημερινή κατάσταση εξέφρασε την ανησυχία του για επερχόμενη μείζονα στρατιωτική αναμέτρηση: «Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στη Μεσόγειο. Ότι συμβαίνει στα σύνορα Κίνας-Ινδίας συμβαίνει στην Μεσόγειο σήμερα. Η κατάσταση θυμίζει αυτή που υπήρχε πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Μεσόγειος βρίσκεται σε υψηλό βαθμό συναγερμού. Η Τουρκία στέλνει τρομοκράτες να πολεμάνε στη Λιβύη. Η Αίγυπτος δεν θα επιτρέψει να υπάρχουν Αδελφοί Μουσουλμάνοι στα σύνορα της. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι είναι αυτοί που ενισχύουν την Τουρκία. Ο Πούτιν δεν θα σταματήσει να εμπλέκεται. Στην περιοχή, υπάρχει πλέον κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης…».
Στην ίδια συζήτηση, ο Mark Langfan πρόεδρος του αμερικανικού συνδέσμου υποστήριξης του Ισραήλ «Americans for the Safe of Israel», ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με αμερικάνικα κέντρα αποφάσεων και διασυνδέσεις στη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ανέλυσε την θεωρία της ανάγκης ύπαρξης της τετραπλής συμμαχίας ΗΠΑ-Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου, καθώς ήταν από τους πρώτους που την προώθησε ενεργά:
«Βρισκόμαστε σε ένα συνδυασμό δύο διαφορετικών πολέμων, στη Κριμαία και στη Μεσόγειο, η Ρωσία φαίνεται ως ένας αντιισλαμικός παράγοντας και πιστεύει ότι αυτό βολεύει την Ε.Ε..
Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο αυτής της απόστασης (σ.σ δική μας)…όλα ξεκίνησαν επί προεδρίας Ομπάμα, η Τουρκία έβλεπε από τότε τις εξελίξεις και έτσι φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.
Η ανεπίσημη συμφωνία Λιβύης Τουρκίας παραβιάζει κάθε αρχή της ελληνικής κυριαρχίας και των διεθνών κανόνων. Παραβιάζει ακόμη και τους κανόνες του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία είναι πιο πιθανό να επιτεθεί στη Κύπρο η οποία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ και είναι πιο εύκολο για αυτή.
Οι Ρώσοι πάντα έψαχναν διέξοδο στη Μεσόγειο και στη Συρία ανταγωνίζονται το Ιράν. Οι κινήσεις της Τουρκίας ενοχλούν και την Ρωσία ενώ παράλληλα ενισχύουν τους τρομοκράτες Αδελφούς Μουσουλμάνους.
Οι μετανάστες είναι και όργανα των Τούρκων, φανταστείτε να ελέγχει την Λιβύη, θα γεμίσει τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου με μετανάστες. Από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι τη Μεσόγειο η Τουρκία θέλει να ελέγχει τα πάντα».
Το e-forum με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr που διοργάνωσε η AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) σε συνεργασία με το Mediterranean Council & Forum, την Κυριακή 28 Ιουνίου 20.00 και με θέμα «Ανατολική Μεσόγειος- ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» συντονίστηκε από την Βασιλεία Πραζιούτη, Βαλκανιολόγος- Διεθνολόγος, ενώ προλόγισε και σχολίασε ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry – Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

ΠΗΓΗ