Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ....Δεν θ αντέξει η καρδιά σας με αυτά που θα δείτε.....Όλα ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ είτε σας το κρύβουν είτε δεν το βλέπετε...ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ...!!Μπορείτε να φανταστείτε με μέριμνα ποιών...;;;;[ΒΙΝΤΕΟ]

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ....Δεν θ αντέξει η καρδιά σας  με αυτά που θα δείτε.....Όλα ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ είτε σας το κρύβουν  είτε δεν το βλέπετε...ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ...!!Μπορείτε να φανταστείτε με μέριμνα ποιών...;;;;[ΒΙΝΤΕΟ]








« ..Δεν θ αντέξει η καρδιά σας , μ αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν σε μερικούς μήνες . ¨Θεέ μου ,αν είναι όνειρο μη με ξυπνήσουν ¨, θα πείτε .

Ο Ελληνισμός είναι ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ κύριοι, είναι η απαρχή και οι δομές της λογικής , τα συστατικά της αντίληψης , είναι οι πυλώνες του σημερινού κόσμου . Δεν ¨κόβεις τα πόδια σου ¨ , δε βγάζεις τα μάτια σου και δεν εμποδίζεις την ανάσα σου .

Όποιος στρέφεται εναντίων Του , όποιος αρνείται τις αξίες Του και τα όσα μεταλαμπάδευσε στο σημερινό κόσμο , απλά αυτοκαταστρέφεται . Πέφτει , τυφλώνεται ή παθαίνει ασφυξία .

Αυτό , ενεργοποιήθηκε με το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» Η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται , και ¨οδηγεί¨ τις εξελίξεις στο περίγυρό μας. Όλα αυτά που σήμερα σας ανησυχούν είναι οι δικοί τους φόβοι είναι η δική τους αμηχανία η δική τους ενόχληση. Δεν θέλουν την Ελλάδα οικονομικά ισχυρή μέσα από τα αμύθητης αξίας κοιτάσματα που έχει , δεν θέλουν την Ελλάδα περιφερειακή υπερδύναμη να αναζητά ζωτικό χώρο στα Ανατολικά . Άργησαν όμως !!

Φανταστείτε τη νέα Ελλάδα που ανατέλλει . Πιστέψτε το !

Συμβαίνει και σας το κρύβουν. Συμβαίνει εδώ και 3 χρόνια . Οι δυνάμεις του Ελληνισμού παντού στον κόσμο αντεπιτίθενται . Ήταν , είναι και θα είναι νόμος της φύσης .

Η πρώτη εικόνα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που ανατέλλει είναι πλέον και στους πιο δύσπιστους ορατή , παρά την πλάνη , την παραπληροφόρηση και την πρωτόγνωρη προπαγάνδα .

-Στις 17/02/1914 ανακηρύχθηκε η Αυτόνομη Βορειοηπειρωτική Πολιτεία . Η Βόρεια ήπειρος όλα αυτά τα χρόνια άντεξε ,απέδειξε και νίκησε . Είναι πλέον Ελλάδα , στην ψυχή και στο ¨σώμα¨, ίσως και κάτι παραπάνω . Έτσι να την νιώθετε , έτσι να την βλέπετε.

-«Η βόρεια Μακεδονία ΠΛΕΟΝ, θα πρέπει να ΕΝΩΘΕΙ με όλη τη Νότια» .Τούτο ήδη γίνεται κάτω από τη μύτη σας , το ξέρουν οι χιλιάδες Έλληνες που ελεύθερα επισκέπτονταν τα ΣΚΟΠΙΑ . Οι γεωπολιτικά χρήσιμοι ηλίθιοι έπεσαν στην Παγίδα των ΦΥΛΑΚΩΝ με πάταγο .

-Η Θράκη φωνάζει Ελλάδα από την εποχή του Ομήρου μέχρι σήμερα. Τούτο δεν είναι δυνατόν να παραγραφεί , δεν το εγκρίνει ο Θεός . Ογδόντα και πλέον ολάκερα χρόνια από τότε που ο Ελληνισμός ξεριζώθηκε άδικα από τις πανάρχαιες κοιτίδες του, Μικρά Ασία, Πόντο και Θράκη , ο πόνος, και η νοσταλγία για επιστροφή είναι σήμερα πιο δυνατά από ποτέ .

-Κωνσταντινούπολη . Εκεί , ποτέ δεν έπαψε να χτυπάει η καρδιά της Ελληνικής Αυτοκρατορίας .

-Σμύρνη . Μια νέα γενιά Ελλήνων ξεχωρίζει , δεκάδες από Θεσσαλονίκη  και Βόρειο Ελλάδα μετακομίζουν στις περιουσίες των προγόνων τους . Μια μικρή Ελλάδα , ήδη δηλώνει το παρόν

Όλα αυτά δεν είναι και δε θα είναι αποτέλεσμα του προτεκτοράτου που λέγεται Ελλάδα και των διαχειριστών του . Το ¨προτεκτοράτο ¨ αυτό συνιστά πλέον πιόνι στη γεωπολιτική σκακιέρα που ελέγχει ο Ελληνισμός .

Όλα ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ είτε σας το κρύβουν , είτε δεν το βλέπετε .

Μπορείτε να φανταστείτε με μέριμνα ποιων ;..»

Παρατέθηκε απόσπασμα από την τοποθέτηση – παρουσίαση απολογισμού , του υπευθύνου για το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ » πρώην διπλωμάτη και εξέχον μέλους της ..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ