Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΧΘΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ....ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ....δολοφόνησαν ανθρώπους με σκοπό να πάρουν τα προϊόντα σε ΟΛΑ.....!!ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ....σκοτώνουν ανθρώπους για μετρητά και στατιστικά στοιχεία.....!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΧΘΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ  ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ....ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ....δολοφόνησαν ανθρώπους με σκοπό να πάρουν τα προϊόντα σε ΟΛΑ.....!!ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ....σκοτώνουν ανθρώπους για μετρητά και στατιστικά στοιχεία.....!!(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)







Η Νοσοκόμα στο επίκεντρο της Νέας Υόρκης τα λέει όλα! Τα πεδία δολοφονίας.
Γι ‘αυτό τα ποσοστά θανάτου στη Νέα Υόρκη δεν έχουν μειωθεί.
Σε αυτό το βίντεο, μια νοσοκόμα πληροφοριοδότης από άλλη πολιτεία που είχε ανατεθεί σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης παρέμεινε παρά την απογοήτευσή της για το πώς οι γιατροί δολοφόνησαν ανθρώπους με σκοπό να πάρουν τα προϊόντα σε ΟΛΑ.
Μερικά πραγματικά καταστροφικά πράγματα είναι γύρω στα 29 λεπτά, όπου το αφήνει τόσο ξεκάθαρα, που είναι προφανές ότι υπάρχει μια απάτη σε εθνικό επίπεδο.
Σύνοψη βίντεο: Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά σύντομο: Οι απατηλοί γιατροί της Νέας Υόρκης σκοτώνουν ανθρώπους για μετρητά και στατιστικά στοιχεία. Όλα σχεδιάστηκαν και αποδείχθηκαν από μια νοσοκόμα που πιθανότατα είναι νεκρή όπου στέκεται.
Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όπως αναφέρουμε, η Νέα Υόρκη ήταν μια από τις κύριες ζώνες δολοφονίας δημοκρατών που δημιουργήθηκαν για να φουσκώσουν τους covid αριθμούς ενώ πληρώνονταν. Έστειλαν μολυσμένους ασθενείς σε γηροκομεία για την διασπορά του περιβάλλοντος με ασθένεια.
Σε ερώτηση γιατί τα κάνουν όλα αυτά, απήντησε ότι όλα είναι για το χρήμα και ότι παίρνουν εντολές. Τους ανθρώπους δεν τους βλέπουν πλέον σαν ανθρώπους αλλά σαν νούμερα που πρέπει να εκτελεστούν.
Οι κυβερνήτες του Blue State Commie ΟΛΟΙ βάζουν τους ασθενείς με CΟVID-19 σε νοσηλευτικά σπίτια με τους ηλικιωμένους, προκειμένου να σκοτώσουν τους ηλικιωμένους! Νοσοκομεία Άδεια και Απολύσεις-Γιατροί & Νοσηλευτές, υπήρχαν / υπάρχουν μηδενικά υπερχειλισμένα νοσοκομεία! Αυτή είναι η προ-διαλογισμένη δολοφονία και εξακολουθεί να συνεχίζει ΣΗΜΕΡΑ!
Ένας 4ος πληροφοριοδότης για την δολοφονία που συνεχίζεται στα Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης! …. ενώ εθελοντές νοσοκόμες πέταξαν από όλο αυτό το έθνος κάθονταν σε δωμάτια ξενοδοχείου περιμένοντας να κληθούν για να βοηθήσουν, αλλά ποτέ να μην κληθούν!
NYC Epicenter Nurse Tells All ~ and the Murdering of Patients
https://www.bitchute.com/video/9WgT5rHukMN5/
NYC Epicenter Nurse Tells All And The Murdering Of Patients – Hidden Camera Investigation! Genocide
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr