Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΥΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ.....;;;;ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ....ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ....!!ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ....;;;;ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ....ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ...;;;;ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ…!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΥΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ....ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ.....;;;;ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ....ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ....ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ....!!ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ....;;;;ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ....ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ...;;;;ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ…!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....!![ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ; ΠΛΑΝΗΣΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ;

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΕΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ, Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ! ΟΚ, ΠΑΙΔΕΣ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ (ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΜΟΥ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ)! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ…

ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ “ΦΕΡΟΥΝ” ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ -ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ- ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ “ΠΛΑΝΗΣΑΙ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ…

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον 24.23 και 24.24: …τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε· ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. (Τότε εάν κανείς σας πη· Ιδού ο Χριστός είναι εδώ η εκεί, μη πιστεύσετε. Διότι θα αναφανούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.)

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ ΣΤΟΥΣ “ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ”; ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ: “Ποιό δε θα είναι το κέρδος από την εμφάνιση εκείνου του αντιχρίστου… ; Μη φοβηθής, αγαπητέ, … η εξουσία του θα έχει ισχύν εις αυτούς που πρόκειται να απολεσθούν, οι οποίοι, ακόμη κι αν δεν ερχόταν εκείνος ( ο αντίχριστος), δεν θα επείθοντο. Ερωτάς λοιπόν ποιό είναι το κέρδος; Ότι θα αποστομωθούν αυτοί ακριβώς που πρόκειται να απωλεσθούν.Πώς; Διότι κι άν ακόμη δεν ερχόταν εκείνος, δεν επρόκειτο να πιστεύσουν εις τον Χριστόν.” [Από το βιβλίο: «Η σφραγίδα του Χριστού και η προστασία των Χριστιανών κατά τον καιρό του Αντιχρίστου»]

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ “ΠΛΑΝΗΣΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ” ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ, ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ:

Α). Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΕΤΩΝ, ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΣΣΙΑ.

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΠΤΑ ΕΤΗ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ “ΚΑΛΟ” ΒΑΣΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ χξς’ (666) ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Ή ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Β). ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ: ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Ι. ΘΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΟΥΝ 1260 ΜΕΡΕΣ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ).

ΙΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΚΟΥΣ.

ΙΙΙ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΕΙ.

ΙV. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ.

V. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΤΑΦΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΥ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ).
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 11, 3-9)

Γ). Η ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΣΤΟ “ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ” ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο 3ος ΝΑΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24:15: “Ὅταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ῥηθὲν διὰ Δανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ – ὁ ἀναγινώσκων νοείτω- τότε οἱ ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὄρη”
(ΩΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.)

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ / ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΛ ΑΚΣΑ (Ή ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ, ΙΕΡΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ!

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ!

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! (ΠΟΛΕΜΟ; ΣΕΙΣΜΟ;) ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΡΟΠΙΚΑ (;) ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: “Οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα. Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα που ήταν παλαιότερα χτισμένος σ’ εκείνο το σημείο.”

Δ). ΤΕΛΟΣ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ: «Ό Ἕλληνας ἐγεννήθηκε ἀπό θέληση τῆς Θείας Πρόνοιας διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος. Αὐτό τό ἔργο εἶναι ἡ πνευματική κληρονομιά του, αὐτή εἶναι ἡ ἀποστολή του, αὐτό εἶναι τό ξεχωριστό κάλεσμά του ἀνάμεσα στά ἔθνη». ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.
(Ευαγγελιστής Ιωάννης κεφ. 12 § 20-23)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ):

1). ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΙΤ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ ΟΜΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2ο Μ.Χ. ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Ή ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΚΟΥΙΖΑΚΙ: ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ; ΟΕΟ;

2). ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗΝ ΩΡΑΝ.

3). ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ (ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ), ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΜΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.

4). ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ:

“Ξέρω ότι θα έρθει ο αντίχριστος, ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, αλλά πότε δεν ξέρω. Αύριο; μετά χίλια χρόνια; δεν ξέρω. Όμως δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Διότι ξέρω ότι η ώρα του θανάτου είναι για τον καθένα η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Και η ώρα αυτή είναι πολύ κοντά”.

“Για μας τους χριστιανούς, για μας όταν βιώνουμε το Χριστό δεν υπάρχει αντίχριστος… Γι’ αυτό σήμερα, παιδί μου, δεν έχουμε τον Χριστό μέσα μας και γι’ αυτό ανησυχούμε για τον αντίχριστο. Όταν βάλουμε τον Χριστό μέσα μας, τα πάντα γίνονται Παράδεισος. Ο Χριστός είναι το παν κι έτσι πάντοτε, παιδί μου, να λες στους ανθρώπους, και τον αντίθετο δεν τον φοβόμαστε.”

5). ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ Ή ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΑΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

6). ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΦΑΝΕΡΟ Ή ΥΠΟΥΛΟ ΔΙΩΓΜΟ -Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ- ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΟΤΙ ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ “ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ”
ΓΙΑΤΙ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ …
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Featured

loading...