Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ Ή.....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...Καταιγιστικά γεγονότα....το καθεστώς του Ερντογάν θα διαλυθεί σαν....”τραπουλόχαρτο”....!!ΖΗΤΟΥΝ να αλλάξει η κυβέρνηση στην Τουρκία....!!Έρχεται σύγκρουση Ερντογάν με στρατό”....!!ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ...;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΕΜΑΣ....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ Ή.....!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...Καταιγιστικά γεγονότα....το καθεστώς του Ερντογάν θα διαλυθεί σαν....”τραπουλόχαρτο”....!!ΖΗΤΟΥΝ να αλλάξει η κυβέρνηση στην Τουρκία....!!Έρχεται σύγκρουση Ερντογάν με στρατό”....!!ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ...;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑ ΕΜΑΣ....








Αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Καταιγιστικά γεγονότα προμηνύει η έκθεση του γνωστού αμερικανικού ινστιτούτου Rand που καθορίζει την πολιτική των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το RAND, ο Ερντογάν συνεχίζει αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια στο PKK, δεν σταματά τις εκκαθαρίσεις στον στρατό αναζητώντας μέλη της FETO, είναι σύμμαχος με Ευρασιατικές δυνάμεις, υιοθετεί τον άκρατο εθνικισμό, ενώ προσπαθεί να πλησιάσει Ρωσία και Κίνα.

Mάλιστα το ινστιτούτο ρίχνει ”βόμβα”, αναφέροντας πως πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα τουρκική κυβέρνηση που θα επιστρέψει στις πολιτικές που βασίζονται στη Δύση και στα δικά της πρότυπα.

Έκθεση της RAND Corporation:

”Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία ελπίδα να ευθυγραμμίσουν τον Ερντογάν για τα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια, ενώ φαίνεται ότι η χώρα αυτή θα ακολουθήσει τις δικές της φιλόδοξες εξωτερικές και αμυντικές πολιτικές, που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και άλλων συμμάχων του ΝΑΤΟ.

Ο Ερντογάν έχει επικεντρωθεί στην αύξηση της φήμης της χώρας του στον ισλαμικό κόσμο και στη δημιουργία νέων σχέσεων με τη Ρωσία και την Κίνα.

Οι σχέσεις με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο της ιστορίας. Οι δυτικοί σύμμαχοι του Ερντογάν στην Δύση, έχουν μια αυξανόμενη εχθρότητα εναντίον της Τουρκίας και του Ισλάμ.

Ο Ερντογάν υιοθετεί σαφώς τον συντηρητικό εθνικισμό ως την κύρια ιδεολογία του κράτους του, με εξωτερική πολιτική και αμυντική στάση που εστιάζει στην προστασία των τουρκικών εθνικών συμφερόντων και της κυριαρχίας από «αντιδραστικές και αποκλειστικές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών», αναφέρει μεταξύ άλλων η έκθεση του ινστιτούτου.”

Η έκθεση της RAND, η οποία δεν αποδέχεται ότι η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε από τη FETO, ανέφερε ότι: ”στις 15 Ιουλίου 2016, μια κλίκα αντιφρονούντων αξιωματικών εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, σχεδίασε συγχρονισμένες αεροπορικές και επίγειες επιθέσεις σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, πάρα πολύ βιαστικά.

Σκοπός του  πραξικοπήματος από την «κλίκα» των αξιωματικών του τουρκικού στρατού ήταν η σύλληψη, ή η δολοφονία του Ερντογάν.

Η εκδίωξη και οι συλλήψεις 200 Τούρκων αξιωματικών, πολλοί από τους οποίους είχαν λάβει  προκεχωρημένη εκπαίδευση στις ΗΠΑ, επιβράδυνε τις προσπάθειές των τουρκικών δυνάμεων για εκσυγχρονισμό.

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, οι εναπωμείναντες αξιωματικοί του τουρκικού στρατού ήταν πλέον πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές τους με τους Αμερικανούς ομολόγους τους και λιγότερο ευέλικτοι στις αποφάσεις. Μερικές φορές συνοδεύονται από μέλη του ΥΠΕΞ ή αξιωματούχους της MİT”, αναφέρει μεταξύ άλλων η έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου.

Η έκθεση μας αναφέρει επίσης ότι ο τουρκικός στρατός και το καθεστώς Ερντογάν θα κονταροκτυπηθούν εν ευθέτω χρόνο ξανά, αφού δεν έχουν λύσει τις διαφορές τους.
Συνεχίζονται οι συλλήψεις Τούρκων αξιωματικών

Όλως τυχαίως χθες 24 Ιουνίου, οι τουρκικές αρχές διέταξαν την σύλληψη και κράτηση 65 στρατιωτικών ως μέρος της μαζικής καταστολής που στοχεύει στο κίνημα Gülen, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σαράντα ένας από τους Τούρκους στρατιωτικούς συνελήφθησαν σε 23 επαρχίες σε ολόκληρη την Τουρκία, βάσει ενταλμάτων κράτησης που εκδόθηκαν από την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

Σε αυτές τις συλλήψεις οφείλουμε να προσθέσουμε και τους 65 Τούρκους στρατιωτικούς, 20 καθηγητές και 29 δημοσίους υπαλλήλους που συνελήφθησαν πριν ένα μήνα μαζί με τους υπόλοιπους .

Αν προσθέσουμε τους στρατιωτικούς αυτούς στο συνολικό αριθμό αυτών που έχουν συλληφθεί από το 2016 και μετά, φτάνουμε σε ένα νούμερο 4.000 περίπου μελών των τουρκικών δυνάμεων που έχουν φυλακιστεί και ανήκουν σε όλους τους κλάδους.

Μιλάμε για έμπειρα στελέχη των οποίων η εκπαίδευση είναι δυσαναπλήρωτη αφού πολλοί από αυτούς έχουν εκπαιδευτεί σε ΕΕ και ΗΠΑ.

Εδώ όμως μας έρχεται το ερώτημα το πως ακριβώς μας απειλεί η Τουρκία μετά από τέτοια “αποψίλωση” έμπειρων στελεχών αφού σαφώς υπάρχει σοβαρό θέμα στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις;

Ο Ερντογάν σαφώς και είναι γνώστης του προβλήματος το οποίο προσπαθεί να επιλύσει πιθανόν με συνεχείς στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Συρία, Ιράκ και Λιβύη, για την απόκτηση  πολεμικής εμπειρίας, η οποία θα αντισταθμίσει κατά την δική του λογική την έλλειψη ειδικής εκπαίδευσης.

Μόνο που όμως οι Τούρκοι στρατιωτικοί πολεμούν με πολιτοφυλακές και αντάρτες και όχι με τακτικές δυνάμεις σε όλες αυτές τις χώρες.

Πάντως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν σε όποιο πιθανό σενάριο, έναν τουρκικό στρατό που μάχεται κάτω από τον βούρδουλα της ισλαμικής “κομαντατούρ” του ΑΚΡ, ενώ έχει τεράστιες ελλείψεις σε έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη.

Στην  πρώτη ήττα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων ,το καθεστώς του Ερντογάν θα διαλυθεί σαν ”τραπουλόχαρτο”, αφού είναι “προϊόν” στυγνών εθνικιστικών και θρησκευτικών ιδεολογιών που επιθυμούν την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας η οποία έχει “πεθάνει” ανεπιστρεπτί το 1920.