Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ....;;;;ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ:'''Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ...!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ...!!Τ’ ΑΚΟΥΤΕ;ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ''...!!ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΕΙΣΜΟ...!!ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ....;;;;ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ:'''Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ...!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ...!!Τ’ ΑΚΟΥΤΕ;ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ''...!!ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΕΙΣΜΟ...!!ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ (ΟΚ. 11 ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ) ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ
ΚΑΙ ΛΕΩ: ΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ: Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ (ΒΛ. ΠΡΟΦΗΤΕΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ:1) ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΟΣΧΑΣ: «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει»…
2) Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ: “Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα*. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.”
3) Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ: (8/1/2014 ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ)
“ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! Τ’ ΑΚΟΥΤΕ; ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ! ΚΑΘΟΛΟΥ! ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ! ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ!”
4) ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ : “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ 4, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ” ΕΠΙΣΗΣ:
«Η Αμερική θα τρομάξει από την δύναμη της Ρωσίας και θα την φοβάται.» «Η Αμερική θα φάει τα μούτρα της.»
5) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ: ”Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ. (Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)…”
6) ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ) ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ Corfiatiko.blogspot.com, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ “UNITED STATES PROPHECY” ΚΑΙ -ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ- ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΑΠΟ ΤΟ 1981: ” «Όταν δείτε ότι το τείχος του Βερολίνου θα πέσει και όταν δείτε τη Σοβιετική Ένωση να δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα ,τότε καθιστά μια ανάκαμψη, και στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο! στη συνέχεια θα έρθει η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.»
(ΟΛΑ ΑΥΤΑ -ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ- ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ!)
…………………………………………………………………………..
“Ξύπνησα από ένα όνειρο,με βίαιες θύελλες που επεκτάθηκαν από το Σιάτλ,στην Ουάσιγκτον κάτω στη Μπάχα Καλιφόρνια και να ταξιδεύουν σε ολόκληρο το έθνος. Αυτές οι καταιγίδες ήταν σαν γιγαντιαίοι τοίχοι, έρχονται κάθετα σε ολόκληρη την χώρα καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους. Υπήρχαν καταιγίδες με κεραυνούς που χτυπούσαν οτιδήποτε. Ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες ,που ομοίους τους δεν είχα δει ποτέ.
Ζήτησα από τον Θεό, να μου πει τι σήμαινε το όνειρο. Είπε, «Εξαιτίας της κακίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι η μαγεία, η ειδωλολατρία και η έκφυλη συμπεριφορά, εγώ πρόκειται να ξεκινήσω να κρίνω τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα τις κρίνω σκληρά».


Το φθινόπωρο του 1988 ο κύριος είπε σε μένα αυτά τα λόγια που αφορούν στο λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, «δεν πρόκειται να υποχωρήσω από τη συμφορά που προφέρεται εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Λόγω του ότι είναι διεφθαρμένη κυβέρνηση εξωτερικών πολιτικών, τη δολοφονία από αθώα αγέννητα παιδιά, τη πορνεία,την ειδωλολατρία, την μαγεία, τη δολοφονία και τον έλεγχο της κυβέρνησης, εγώ πρόκειται να κρίνω την Αμερική διπλά εξαιτίας αυτού. Εάν όλοι οι προφήτες από τις παλιές μέρες και όλοι οι μαθητές μου στέκονται μπροστά μου τώρα, παρακαλώντας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εγώ δεν θα υποχωρήσω από τη συμφορά που προφέρεται ενάντια σε αυτή. Εγώ πρόκειται να αποπληρώσω την Αμερική διπλά ό,τι έχει κάνει και μεγάλη θα είναι η καταστροφή της και μεγάλα θα είναι τα βάσανα».

“Είδα τους ιερείς, τους πάστορες, Ευαγγελιστές και προφήτες να στέκονται πριν από τον Παντοδύναμο Θεό με ανασηκωμένα τα χέρια και τους βραχίονες εμποτισμένα στο αίμα των πιστών και μη πιστοί, επειδή αυτοί δεν προειδοποιήσαν να μετανοήσουν από τους κακούς τρόπους.”
(ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ GOOGLE ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!)
ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΗΠΑ), ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ:
1) ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ YELLOWSTONE, ΑΛΛΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΑΡΘΡΟ, ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!
2) ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, (ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ), ΟΤΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 8 ΡΙΧΤΕΡ, ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ!
3) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ) ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ:
4) ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ! ΕΙΚΑΖΩ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ! ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ LIVE ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!
ΥΓ.1
* ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ, Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ΄ΠΠ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ” Ο ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
“Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ 5,5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ… ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΓΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ”Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ. (Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)…”, ΔΗΛ., ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΟ Γ΄ΠΠ! ΑΥΤΟ, ΛΙΓΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ, ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ!
ΥΓ.2: ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Featured

loading...