Ticker

10/recent/ticker-posts

Μην ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ θα γίνει Πόλεμος με την Τουρκία...!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ..Θέλετε να ΔΕΙΤΕ κι άλλα....;;;Κρατηθείτε από κάπου....!!


Μην ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ θα γίνει Πόλεμος με την Τουρκία...!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ..Θέλετε να ΔΕΙΤΕ κι άλλα....;;;Κρατηθείτε από κάπου....!!







Χιλιοτρυπημένη πλέον η Κυπριακή ΑΟΖ , Τούρκοι στην Αμμόχωστο , κανείς δε λέει τι γίνεται στο Καστελόριζο που ακολουθεί τη μοίρα της Ίμβρου και Τενέδου ( σκεπάστηκε από τη συνέχεια και χάθηκε στην καταχνιά που καλύπτει την ψευτο –Τουρκολιβυκή ΑΟΖ ). Αδιανόητο πλέον φαντάζει να πατήσει Έλληνας στα Ίμια , το ίδιο ετοιμάζεται με τα Νησιά Καλόλιμνος , Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι , το ίδιο και με Γαϊδουρονήσι ( Χρυσή ) και Γαύδο που απέχουν πάνω από 6νμ από ¨στεριά¨, χωνέψαμε ( οι περισσότεροι ) το Μακεδονικό και θάβουν τη Βόρεια Ήπειρο, το Τουρκικό κόμμα στη Θράκη ετοιμάζεται να μπει στην Ελληνική Βουλή .
Θέλετε να δούμε κι άλλα ; Κρατηθείτε από κάπου !
– Ανακηρύξαμε ΑΟΖ ( 6 ναυτικών μιλίων ) με Ιταλία αλλά δεν καταθέσαμε συντεταγμένες στον ΟΗΕ, και χωρίς επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12νμ
– Η Αίγυπτος απαιτεί την αδρανοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου East Med για να συζητήσει για ΑΟΖ με την Ελλάδα .
-Καμπάνες βαράνε οι Βούλγαροι εδώ και μεγάλο διάστημα για τα τρομερά σχέδια της Τουρκίας περί ακρωτηριασμού Ελλάδας(Δυτικής Θράκης) και Βουλγαρίας(Νότια Βουλγαρία) και δημιουργίας αυτόνομου κρατιδίου της Θράκης στα πρότυπα του Κοσόβου .
– H τουρκική κρατική τράπεζα Ziraat Bank που ήρθε στη χώρα μας το 2008 , άπλωσε πλέον τα δίχτυα της στις πιο εθνικά «ευαίσθητες» περιοχές, όπως Θράκη και Δωδεκάνησα και ασκεί Τουρκική Πολιτική στην Ελλάδα μαζί με μεγάλο ¨Ελληνικό¨ τηλεοπτικό σταθμό και «Τουρκολαδωμένους» δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς ¨μαϊντανούς¨
– Με την πρόσφατη συμφωνία με την Ιταλία για κοινή ΑΟΖ , ¨σπάσαμε¨ το δίκαιο της θαλάσσης δημιουργώντας νέα παγκόσμια δεδομένα. Για 1η φορά μπορεί ξένη δύναμη να εκμεταλλευτεί αέρα στεριά και θάλασσα στα 6νμ +1 μέτρο από τη στεριά μας .
– Οι Τσάμηδες, που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Αλβανική πολιτική σκηνή, ετοιμάζουν διεκδικήσεις Ελληνικής γης με αξιώσεις .
– Σε εξέλιξη η μυστική συμφωνία Ερντογάν – Ράμα για μεταφορά 30.000 προσφύγων και μεταναστών από Τουρκία στη Ν.Αλβανία. Ενισχύεται έτσι το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια .
-Ο αγωγός φυσικού αερίου East Med που ήταν στο επίκεντρο τις τριμερούς Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ διεμβολίζεται από τη μαϊμού Τουρκολιβυκή ΑΟΖ και τούτο ωφελεί την Ρωσία
– Η Ελλάδα έπαψε να στηρίζει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κύπρου με την Κρήτη και το Ισραήλ προκειμένου να αρθεί η ηλεκτρική απομόνωση της Κύπρου και να συνδεθεί το νησί με τα ενεργειακά δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
– Δεν τολμούμε να συζητήσουμε το πλέον αυτονόητο . Για μια κοινή ΑΟΖ με την Κύπρο που θα έφερνε τα πάνω κάτω .
Όταν λοιπόν οι εχθρικές δυνάμεις παίρνουν ό,τι θέλουν χωρίς ν ανοίξει μύτη και τούτο εμείς το βαφτίζουμε Πολική , είμαστε για γέλια
Όταν γι αυτήν την Πολιτική νιώθουμε περήφανοι , είμαστε για κλάματα.
Όταν είμαστε για γέλια και για κλάματα και δεν το βλέπουμε , είμαστε απλά , υπνωτισμένοι ή βαθιά νυχτωμένοι.
Όταν είμαστε έτσι , είμαστε ¨τελειωμένοι¨
Αναστέλλουμε ΚΑΙ τη λειτουργία του Συμβούλιου Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής «Internal Security and Geopolitical Strategy Council (I.S.C.S.C. Hellas )
Αναστέλλουμε για να προετοιμάσουμε – όπως αναγγείλαμε στις 4 Ιουνίου – το Συνέδριο Πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων το Σεπτέμβριο
Για ν αλλάξουμε σελίδα σ όλα αυτά, όλοι μαζί οι εναπομείναντες Έλληνες . Όλοι μαζί , αρχικά με τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια που γνώρισε έως τώρα τούτος ο τόπος .
Όλοι χωράμε σ αυτήν τη μάχη επιβίωσης .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )